Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Spíš jim pochcípají všechny spermie. *15*
  • No to je pravda. To měřítko mě strašně iritovalo. Super-ultra hvězdný křižník velikosti jak větší dodávka :/.
  • uprimne, stacilo by kdyby vzali system z Homeworld, trochu to vylestili a pridali tam 40k lode misto tech starych a hraci by hykali blahem :)
  • s tou aktualnosti jednotek a vybavy to mas tezke, kdyz vychazi cca nejake 3 kodexy za rok, ktere ty rasy muzou uplne prekopat, nez tu hru vubec dodelaji tak muze byt vsecko jinak, mohli by tam tu vybavu pridat az uplne na konec, ale to by se pak asi zas blbe testovalo
  • Magister_Peditum
    Burn the heretic!
  • Magister_Peditum
    Aby to ale nedopadlo jako ve Starcraftu, kde byla kosmická loď velká, jako hlavní budova.
  • Jak je to s orky a warpem? Co vím, tak mají nějaké své (snad) dva bohy. Ti jejich weirdboyz (psykeři) užívají síly z warpu. Tak mě zajímá: mohou posednout démoni z warpu orky a jaký je jejich vztah s chaosem?
  • Veskoslav
    No tak tu velikost na mapě pak nechci vidět:)
  • to jsem si vzdycky rikal, ze by Relic, takovi machri na vesmirne souboje, ty Battlefleet gothic bitvy mohli udelat :)
  • What is your Duty? To serve Emperor's Will.
    What is Emperor's Will? That we fight and die.
    What is Death? It is our duty.
    What is your Duty? ...
  • A jednotky Adeptus Titanicus! Na ten nesmí zapomenout. I implementace Battlefleet Gothic, by mě potěšila *4*.
  • Bral bych spíš návrat k jedničce, respektive k dark crusade, ale tentokrát víc podle předlohy, aby ty jednotky a výbava odpovídaly desktopové hře.
    Dvojka byla sice dobrá, ale ze všeho nejvíc mi připomínala warcraft3, hlavně boj s bossama byl akorát o tom co nejrychleji zakouzlit předměty a ability. To bych viděl nerad. Ale vývoj velitele a sbírání předmětů by byl fajn.
  • Veskoslav
    http://wargaming.cz/obsah/fluff-warhammeru-40000-orkove

Jo jo jako houby:)
  • obrázek jsou roztleskávačky z Blood Bowlu, ale tam je to trošku jinak *1*
  • Kež by SEGA s Relicem koupili i licence na HW, to by mě potěšilo mnohem víc, takto se trochu bojím co Gearbox s HW udělá. Ale i tak doufám, že nakonec se GW pro Relic rozhodne.
  • jak se množí Orci víme, ale jak se množí mariňáci, resp zda mají čím, nebo jim to to při předělání dole ufiknou, aby je to nepokoušelo, o tom GW zatím mlčí *1*
  • Ano je to tak, žádné orčice na to nepotřebují a tak se mohou v klidu věnovat jenom válce *1*

Ten obrázek je bezpochyby fake *15*
  • Veskoslav
    Jednička jak v čem je více Warhammerovská. Pokud bereš styl Ultramarines a jedeš kampaň právě za ně, tak je více v rámci universa Warhammeru právě DoW II, kdy tato elita císařských vojsk byla v malých skupinkách, většinou z centrální základnou zcela mimo bojiště. Naopak DoW I byla u Imperial Guard více v předloze Warhammeru 40k. Chtělo by to spíše kombinaci, kdy by Ultramarine nestavěly základnu a měli systém jako v DoW II a třeba Chaos či Imperiální garda jako v jedničce.
  • regant
    btw: slyšel jsem, že orci se rozmnožujou stejně jako houby...
    ale zas na druhou stranu http://www.tritex-games.co.uk/js/tinymce/plugins/imagemanager/files/products_shadowforge/SFOrcCheer.jpg
  • regant
    Waaagh mathafakas!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit