Přejít na výpis diskuzí
„Na další Dawn of War snad dojde,“ zní z Relicu
23.4.2013 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
jo jo. Taky mi víc sedla jednička. Měla atmosféru. Víc se tam umíralo, víc anonymní, přesně ve stylu W40K. A aspoň minimální základna je třeba. Z dvojky by se dalo vyzobat možná pár drobných vylepšení, ale jinak souhlas, že jednička byla víc Warhammerovská.
-
death to the Corpse Emperor!
-
I shall not counsel you against fear of the daemon: the Emperor knows you have none. But even psycannon and daemonhammer cannot carry the day against such a foe, for what use is the bolter shell against disease, terror and madness? No, it is faith! Faith is our impenetrable shield and when faced with such belief the daemon becomes weak. Faith is our fiery sword and with it we burn out the diabolic cancer of Chaos wherever it is found. -Lord Inquisitor Hephaestos Grudd
-
Mne by se libila tahovka ve stylu Warhammer 40000: Squad Command
-
houby, Chaos is the only True Answer *1*
-
Já mám raději Death korps of Krieg a nebo Talarnské pouštní nájezdníky :D
-
A stejně, kašlat na vesmírný mariňáky a raději hrát za gardu! Tanithští první a jediní! *1*
-
My armor is contempt !!!
My shield is disgust !!!
My sword is hatred !!!
In the Emperor's name let none survive !!! -
Burn the heretic! Kill the mutant! Purge the unclean!
-
spíš bych bral hru za jednu kompanii, víc jako rpg
-
Bral bych remake Final Liberation, ve full 3D a treba poslednim Cryengine by ti Warlord a Imperator titani vypadali urcite moc pekne *1*
-
Raději ve stylu jedničky. S budováním vlastní základny atd., ale bral bych větší množství jednotek na mapě. Alespoň oproti prvním dvěma dílům.
-
Do it now! Heresy grows from idleness!
-
DoW 3 ano! Ale ne ve stylu dvojky :-(
-
Dont fail THE EMPEROR! He sees everything.
-
Větší armády! Víc jednotek! Větší mapy!
A hlavně pořádnou kampaň. Hooo už aby to bylo. -
Dalsi DoW by to chtelo, ale tentokrat radeji bliz k formatu Apocalypse nez Combat Patrol ze dvojky :)