Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    Jasné.. všichni si tu stěžujem že to neni jak WoW.. v každý větě skoro.. wake up. *6*
    Mě je uplně jedno jestli je to jako WoW nebo jako chleba s máslem, kdyby mě to zabavilo ALESPOŇ na půlhodinku denně. Ale bohužel kdykoliv jsem za poslední měsíc zapnul GW2, tak jsem ho okamžitě zase vypnul, protože sem prostě zjistil, že tam neni žádná aktivita která by mě bavila. A tohle je problém většiny lidí, který přestalo GW2 bavit.
    Ale chápu, podle tebe jsou všichni, kdo jsou nespokojený s GW2, jenom zdegenerovaný WoWkaři, který čekaj identickou kopii wowka. *7*
  • Vegen
    Mě původní GW nebralo, ale asi u toho měli zůstat. Tohle je na půl kočka na půl pes :)
  • a mě GW2 pořád baví.. :))
  • ja prestal hrat gw2 kvuli podle me špatnemu dizajnu pve a taky kolik tam bylo exploitu. Chtelo by to aby bossove meli víc abilit místo aby meli neskutečne mnoho života a davali one shot.
  • Tohle vase cekani na endgame obsah ktery delaji vyvojari jako na bezicim pase vas asi tezko bude bavit donekonecna ... Ja GW2 hraju ale ze bych si delal iluze ze budu litat kolem jako 80 a mit x hodin denne co delat si teda nedelam a hlavne nechci. Doufam ze nepujdou cestou WoW a mackat dopredu vybavu co tri mesice, pokud ano tak to smazu a velmi rychle.

Pokud vam neustale masirovani novych dungeonu a grindovani noveho equipu vyhovuje nechapu proc nehrajete WoW, ti delaji presne to co tu hledate.
  • Vrook
    Ale zítra vlastně začíná f2p SWTOR ne? Možná GW2 už odinstaluju úplně a projdu si radši všechny class story v SWTOR. Co se týče levlování, story a atmosféry, tak tam bylo SWTOR jednoznačně lepší. Endgame stojí za prd u obou.
  • Bohemund
    No jo, já to začal hrát trošku později...ale rozumím ti!
  • u hrani 2 si uvedomuju dokonalost prvniho dilu (vcetne datadisku). Podle me udelali chybu s absenci monka... PvP degradovali na obycejne, stejne tak vypustili dokonalost skladani buildu, sanci, ze hrac prijde s necim novym a efektivnim...nuance pres traits je nedostacujici. Ziskavani skillu vcetne elite je nuda... radost ze ziskani kyzeneho skillu je pryc atd. atd. Zklamani a update to nespravi.
  • Vrook
    Za pět dvanáct? Pro mě to třeba přišlo tak ve 4 odpoledne, protože sem GW2 už minimálně měsíc nezapnul. Počítám že s timhle updatem to zapnu sice jenom na chvíli, ale jo.. aspoň něco. *7*
  • Vegen
    Už jsem plánoval GW2 smazat, ale asi dostane ještě šanci :)
  • Bohemund
    Tohle přišlo za pět dvanáct!!! Protože co vím, tak momentální endgame už docela nudil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit