Přejít na výpis diskuzí
Na Guild Wars 2 se řítí velký update a event The Lost Shores
14.11.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Myslíš Guardian Paladin? Nebo někoho jiného?
-
tak to je AWESOME uz se nemuzu dockat na ten !!!!D LOST SHOES!!!! *1*
-
No hral sem to za paladina a prislo mi to takovy nedotazeny jako kdyz pejsek a kocicka vari :D PVE par dungeonu pro 5 se da jit tak jednou pak je to nuda WvWvW hrozne zdlouhave kazdej si stejne dela co chce jediny co lidi drzi sou ty eventy co kazdej mesic vydaj jinak neni co delat *11*
-
Sorry, ale ty si fakt totální pacient.. Já píšu, že jdu hrát swtor kvůli příběhu, takže jdu vlastně hrát takový KotOR 3 singleplayer. A na GW2 mě sere vlastně právě to, že jediný co tam můžu dělat je do nekonečna farmit stejný dungy jako ve WoW (tam to bylo alespoň zábavnější to je fakt). Takže si přeber tu diskuzi znovu, protože máš očividně problém s chápáním cizích názorů a stanovisek.
Ale chápu.. jsem blbej WoWkař a v každý větě podtextově tvrdim, že WoWko je nejlepší a nikdy nebylo nic lepšího. Mentále... -
to bylo slabší...
-
Však proč to rychle levlit na max lvl, když tam na něm není co dělat.
-
Nahrano 350 hodin a porad je hodne co delat ... je to i tim, s kym clovek hraje. Kdybych hral bez komunity .. no tak bych vlastne nehral :)
-
Ksakru. A já pořád nedodělal max. level:)Asi jsem si chtěl hru pořádně užít a neletět bleskem a rychle udělat max. level:)
-
Přibylo něco flashpointů a operací, ale to má člověk relativně rychle hotový. Jestli nejsi z těch, co baví farmit novej gear, tak pro tebe přibylo jen něco málo obsahu na pár hodinek.
Já po dohrání Jedi Knighta a Imperial Agenta taky skončím. Nejsem MMO hráč a nebaví mě ani třískat se s ostatníma ani několikrát procházet ty samé operace/flashpointy. Dobré je, že ty operace jsou příběhové, takže až vyjde nová, jednou si ji zahraju a zas to nechám být. Každopádně teď hraju class story Jedi Knighta, pak se vrhnu na IA a už to samo o sobě mi zabere tak dva měsíce (nemám přes den moc času). -
Vrook: Ano, class story jsou bez omezení, to bylo potvrzeno. Platí se za warzony, flashpointy a operace.
-
jo tohle je velká prasárna a organizované grupy toho s radostí využívají
-
ja přestal kvůli enginu ve WvW, který nedokáže včas vykreslit ostatní hráče. Člověk zbytečně umírá kvůli tomu, že se engine neráčí vykreslit polovinu nepřátel a tak dostáváte zranění od někoho koho ani nevidíte
-
wtf noob lol
-
O par postu vyse brecis ze jdes hrat radsi SWTOR, ehm. Proste hledas WoWko, je na case si to priznat. 80% lidi co tu neco napise mam dojem ze vadi ze to neni kopie wow - ano treba ty, a par lidi ze PvP neni propracovane coz je vec co si opravdu podle me zaslouzi pozornost.
Pokud bych chtel hrat nekonecne PvE tak bych opravdu hral radsi WoW. A doufam ze GW2 se touhle cestou nevyda. -
story pujde hrat uplne zadarmo ale problem vidim v tom ze i kdyz jsem taky puvodne planoval ze pojedu vsechny class tak jsem to vzdal u 3 protoze se questy opakuji jedine co se meni je ten pribeh no mozna zase casem stale tu mam predplacene karty na 4 mesice toho ted trosku lituji nicmene po prvni postave jsem byl dost nadsenej i presto ze mi hra na mem slabsim pc uz nejela tak abych si hru mohl dovolit hrat na full kde hra podle me vypada celkem pekne :)
-
SWTOR jsem hrál od bety asi 3-4 měsíce. Takže očividně ne.. nechápeš. Mluvim ze zkušeností. Leveling a story dobrý, po doexpení to prostě byla nuda. Jak je to teď je mi fuk.
-
Já to s tímhle updatem už ani zapínat nebudu, kromě nové oblasti, kde stejně budou opět ti samí nepřátelé a ty stejné eventy, tak vlastně žádné pořádné novinky. A nějaký třídenní event už to opravdu nezachrání. Jako singleplayer na desítky hodin slušná zábava až do max. levelu. Jako MMO jen další šedá myš v řadě. Škoda, myslel jsem, že tvůrci mířili výše.
-
Aha.. no nějaký cartel coins bych měl mít díky tomu, že sem si tu hru už koupil a možná i nějaký navíc, že jsem jí měl subscribnutou a zaplacenou na pár měsíců.
Tak snad alespoň ty class story si budu moct projít bez nějakejch výrazně nasírajících omezení. -
A kolik jsi z toho end game hrál? SWTOR už dávno má hodně co nabídnout. Ale chápu, že jednou se došíst, že není co hrát a pak to jen papouškovat dá o poznání méně námahy než si aktualizovat fakta.
-
Ten model hraní zdarma je ve SW dost omezený.
http://www.swtor.com/free/features
Co jsem pochopil tak Cartel Coints jsou za reálné prachy.
I když jsem hru nehrál tak nevím jaký to má dopad v praxi.Možná menší než se zdá.