Přejít na výpis diskuzí
Na Guild Wars 2 se řítí velký update a event The Lost Shores
14.11.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Ja je cetl asi narozdil od tebe, jedina informace ktrera se tam vyskytuje je ze SWTOR je lepsi WOW je lepsi. A ze aby jsi si to zahral potrebujes novy PvE obsah. Sakra proste napsal jsi tu deset prispevku o tom jak jsou jine hry lepsi, tak ja ti nevim proc to pises vubec sem :D
U her se da najit obsah jineho druhu nez ty v nich hledas .. -
End game si tvoříš sám možná tak ve hře, která end game nemá...
-
oafkajhfl asdlkf jahsef laskdjhf omg! Proooč :(:D
-
Expení má smysl i po 80lvl pokud chcet craftit top itemy. Protoze za kazdej level na 80 dostanete skill point. A za skill pointy se kupují suroviny. Na legendarku potrebujete i 100 mapu a tokeny z wvw to už je na mě asi moc hraju to od vydání a mám mapu na 50 procent a prošlí dva dungy...je ale fakt že jsem dost hrál pvp.
-
jj jumping puzzle ve wvw je nejvic :-D
-
Já jsem celkově s hrou spokojený. Dungeony jsou většinou těžké, lidi musí vědět co dělat a parta lidi co tam nebyla tam akorat furt umira. Sice pokud máte nejlepší výbavu, tak se vyplatí chodit dungy aby jste si ji vzhledově vylepšili. Vyhovuje mi, že hra neni o equipu, ale o skillu oproti ostatnim mmorpg. Nejvíc mě baví asi pvp jumping puzzle což je skákačka která by byla normálně na cca 7-10min, ale díky nepřátelům z ostatních serverů se kterýma cestou bojuješ/shazuješ se to může protáhnout i na hodinku zákeřného pvp :D
-
není to nedostatečným výkonem? já nic nezaregistroval
-
Já mám nahráno 500 hodin za jednu postavu a pořád mě to baví jsem rád že začali přidávat nový obsah :)
-
Dungeony nejsou motivující? exp penize, tokeny na dung sety co víc by si jako chtěl....s dobrym mf najdeš i nějake ty rare občas...jaká je teda tvoje představa?jak by měl dung ovlivňovat postavu?
Chápu, že někomu hra nesedne ale zrovna tohle mi nepřijde jako fér výtka.
Komplexnější progress postavy vypadá jak? děkuji -
Nic proti A.A:) Ale hodnotíš hru podle nějakého vyprávění- nedoexpil jsi 80 lvl, takže jsi prošel tak možná 1/3 oblastí. -Nevyzkoušel jsi ostatní dungy, jediné co tě pustilo bylo AC+CM možná. Spíš mi řekni v čem má LOTRO např. lepší endgame než GW? Co tam jde dělat na max. levelu? PVP je o sehranosti týmů. Není to o tom koho je víc... V hotjoinu možná, ale od toho je to hotjoin- prostě se připojíš k random partě.
-Co by jsi vlastně v GW2 chtěl mít jako Endgame? Endgame si každý tvoří sám, kdo si neumí najít zábavu, bude nespokojený v každém MMO... -
Mno momentálně guildovně doděláváme dungy kvůli achievementům, snažíme se ve WwW pomáhat našemu serveru, tradičně trénujeme PvP, protože to je fakt zábava a skoro každý den drtíme enemáky v eternalech na skákačce :). Já osobně se snažím posbírat všechny barvy, dodělat mapu na 100% a pokud energie a čas dá, tak legendary weapon :) Jo a samozřejmě snažím se poskládat si nějaký pěkný set. Já jsem naprosto spokojený, ale jak říkám - mám skvělou komunitu kolem sebe, takže už hraju s lidma i kvůli lidem a baví mě to stále stejně.
-
asi cekali az jim to potvrdis ty :)
-
S Tvými názory a nápady stran PvP jednoznačně souhlasím - v tuhle chvíli jedu převážně PvE, takže mě to tolik netrápí. Nicméně hra je venku cca 3 měsíce a Arenanet teď řešil hlavně porodní bolesti. Pokud můžu soudit podle GW1, i dvojku v budoucnu čeká řada vylepšení - v jedničce šlo mnohdy o naprosto zásadní změny/doplňky a předpokládám, že dvojka bude v tomto ohledu podobná. Už proto vývojáře rád podpořím, protože mám zájem, aby hru a její svět nadále rozšiřovali. A když nastane hlušší období, není nic jednoduššího, než přerušit hraní a po čase se zas vrátit. Za sebe můžu jen zopakovat, že v Tyrii mám zatím ještě hodně co dělat a vracím se do ní, když čas dovolí, rád :)
-
Klišétauři !
-
Ona uz asi skutecnost videt je, organizujou se nejaky duely primo ve WZ, co jsem nekde cetl nejaky zminky, ale jsem linej procitat fora pro podrobnosti, jelikoz tu hru uz nejsem schopnej ani zapnout.
-
GW2 celkově není dobré MMO. 100 hodin hry mě o tom přesvědčilo.
Jistě, má dobré aspekty, už jsem je v jiných doskuzích desetkrát zmiňoval, ale celkový dojem není dobrý.
(Dal bych tady někomu své 3 pozvánky do free trialu, ale už jsem je rozdal jinde.) -
To mě nenapadlo koukat se na to takhle. No aspoň by jim ty arény pro 1v1 pomohly doladit jednotlivé classy. Jenže já mám pocit, že se jim tam nicmoc měnit nechce, že chtějí jen přidávat docela povrchní, ač docela hutný obsah.
Je pravda, že se pořad "kasají" o vyrovnanosti a vybalancování class. Bylo by zajímavé vidět, jaká je skutečnost. -
Bylo by to pekny, jenze to pvp maji nastaveny jen na ten zerg. 1v1 by se provalila v celym meritku ta jejich vybalancovanost :P
-
Kor ty zprávy v emailu jsou pořád to samé. Díky, že si nám pomohl zabít kentaury.. bla bla. Pořád to samé jen záleží, v jakém regionu.
No řekněme si to narovinu: GW2 není příběhové MMO. Je to akční MMO a příběh je tam naprosto vyloženě naplácaný, aby se neřeklo. *1*
I když něco se mi zase dost líbilo. Třeba první hlídka malých charrů byl dokonalý zážitek. Být tam takových věcí více, dokázal bych řadu chyb přehlédnout. -
Ještě k těm arénám: Napadlo mě to už dávno. Jste třeba člověk a RP hráč. Děláte obsah hlavně u lidí. Bráníte lidská obydlí, pomáháte atd. Jednoho pěkného dne byste se mohli stát šampionem daného regionu či rasy. Fajn, to už vlastně víceméně je. Jenže těch šampionů by bylo více. Nechtěli byste být šampionem číslo 1? Tím nejlepším? K tomu by sloužila např. aréna. V ní byste mohli porážet moby (postupně velmi těžké, pro pve hráče, nakonec skutečná výzva) a získali byste pve titul nej. šampiona, nebo porážet hráče a získali byste pvp titul. nej. šampiona. Přitom by každý region, nebo určitý sounr regionů mohl nabídnout vlastní arénu a vy byste mohli v aréně získávat tituly, outfity, pety a další bonusy.
Když už nic jinýho, 1v1 arénu bych fakt ocenil. Jedině tak člověk prověří své schopnosti. K tomu je spvp zcela na nic. Tam člověk z 90 % zemře jedině proto, že potkal vícero hráčů a jednoduše byl odzergován do věčných lovišť. *1*