-
hm já teda používám A4tech XL-747H za pár šupů a nemůžu si stěžovat, zpracování možná horší ale funkčně je lepší než většina levnějších razerů. Používám jí k notebooku a jen jí volně hodím do batohu, opletený kabel drží festovně, rozhodně lepší než nějaký parádičky který stojí 6x a zacházet se s nima musí jako v bavlnce. Jediný za co bych jí měnil abych měl nejlepší poměr cena/výkon je asi roccat kone
-
-
Právě jsem vyměnil druhou po 3 letech blbnoucí XL-747H (kolečko) za Roccat Kone Pure a zatím si nemůžu zvyknout :/ Ale to bdue tím že originální Kone je větší, a na moji jsem si parametry nehledal jaksi :D (velikost), Pure je o něco menší a ted si musím těžce zvykat *16*
-
Používám A4Tech XL-750BK. A je to pro mě konečně po mnoha a mnoha testovaných myších náhrada za špičkovou MS Explorer 3.0. U Logitechu jsem nenašel žádnou 5ti tlačítkovou drátovku co by mi sedla do ruky a dala se používat i běžně pro práci.
-
-
U PC mám už od r. 2006 klávesnici Logitech G15 (s displayem, modré podsvícení), a i po těch skoro 8mi letech a tisících hodin v Lineage2, desetitisících řádků v c++, ... pořád funguje bezchybně, jenom intenzita podsvícení už není co bejvala... Jednou za rok, dva ji rozeberu, vyčistím, a jedeme dál. S notesem používám myš V450 nano, jednu z prvních s nano receiverem, ta si zase užila svoje na cestách, hozená v batohu mezi klíčema, kabelama a bůh ví čím ještě... a taky funguje bezchybně.
Zato u desktopu jsem používal myši Razer a od té doby, co mi odešel kabel u starého Diamondbacku (po pěti letech používání odešel tuším v r. 2010), už jsem i přesto, že už dneska prakticky nepařím, stihl vyměnit jeden Imperator (naprosto tragickej senzor) a dva DeathAddery(odešla tlačítka). Takže jsem si koupil Logitech G400 a kruh se uzavřel. Doufám. :) -
Tak pro mě byl Logitech vždy jediná volba co se týče myší k PC, u klávesnic jsem už několik let věrný Microsoftu a nemůžu si stěžovat.
-
Tak mě napadá, že by celkově nebylo asi špatný zveřejňovat víc článků týkajících se HW. Nemyslím nějaký podrobný recenze, testy atd., ale obecný články o novinkách, o vývoji, o výrobě atd. Ač se tady jedná jednoznačně o PR článek, tak mi to i tak přišlo celkem zajímavý. HW je nedílnou součástí herního průmyslu a určitě by to sem patřilo.
-
-
NO pokud si vzpomínám tak by měli mít games a pctuning nejakou spolupráci, a na pct se sem tam něco objeví, nevím proč víc nespolupracují, ty periferie jsou fakt dobré téma.
-
-
A máte sklep?
-
Mě logitech hodně zklamal gamepadama. Jejich F510 a F710 stojej za prd. U F510 mi asi po roce začíná vynechávat RT anlog. Což je u závodů aut dost fatální. Navíc obecně jsou analogy RT a LT dost tuhé. A to nemluvím o tom že se tak jednou týdně odpojí a musíte ho vyndat zandat z USB. Dražší bezdrátová F710 trpěla výpadky signálu a po půl roce byla nutná výměna přijímače.
Další problém je konflikt se set-pointem když máte myš a klávesnici taky od Logitechu. Např v Battlefieldu ho musím odpojit jinak se mi třeba zasekne střelba.
Podpora ze strany výrobce na fórech tragická. Updaty žádné a nebo nic neřeší. I takovou blbost jako je obrázek mé myši v set-pointu zobrazí tak jedna ze tří instalací. Tohle nedořešili za pět let!!!
Chybí mi slušná univerzální mainstreamová klívesnice. Ne nechci za 2500,- G řádu. Je na mě moc extravagatní.
Logitech upadá. Příště už si od nich nic nekoupim a zkusím jinde. Jen s tou G5 jsem zatím spokojenej. -
-
co je to mainstream? porad to nekde vidim ale netusim oc jde? nj 50ka na krku *16*
-
-
To je v pořádku, to ja anglický výraz. V muzice je to střední proud *3*
-
-
-
No, je to dva dny zpátky, co mi začala blbnout má (asi 1,5 roky stará) G300. Jde o to, že ve hře, když s ní pohnu, tak se celá aplikace sekne, dokud se pohyb myši nezastaví. Začala to blbnout ze dne na den a vůbec nevím čím to je. Doposud jsem s myší žádný problém neměl... Zkoušel jsem zapojit i jinou myš a ta jede v pohodě. Pokud by měl někdo nějaký nápad, jak to vyřešit (už jsem zkoušel přeinstalovat LGS + i jiný věci) tak poraďte :) Díky
-
Zajímalo by mě jak testovaly MX Revolution která spoustě lidí už po půlroce až roce začala dělat dvojkliky a to nejsem žádnej velkej hráč, chvilku fungovala dobře a chvilku dělala dvojkliky až sem propás záruku tak sem tam naletoval spínač z obyč ms myšky a už funguje. To samí síla signálu, když mám přijímač v pc tak kurzor uskakuje, musel sem ho dát na prodlužovačku kousek od myši a i tenhle problém je u týhle myši hodně obvyklej. Bohužel sem si ale na kolečko se setrvačníkem a na boční kolíbku tak zvyknul že až se definitivně rozbije tak jí snad obrečim.
-
-
Revolution je moje nejoblíbenější myš ze všech oblíbených myší. Právě kvůli tomu bočnímu páčkokolečku a pro mě naprosto ideálnímu tvaru. Celá včetně tlačítek je taková....nevím, hmatavá *15* . Ale problém se signálem mám taky...
No a každý, komu jsem vnutil MX5500 je nadmíru spokojen. -
Si myslím, že to je problém všech myší od logitechu ... zatím každá moje myš od nich na to dojela tak po dvou letech. Jediná G700 zatím celkem drží. Akorát mě to nějak nevadilo, protože vždycky byla nějaká, kterou jsem chtěl jako novou a aspoň sem měl výmluvu proč si ji koupit. *1*
-
-
hm já teda používám A4tech XL-747H za pár šupů a nemůžu si stěžovat, zpracování možná horší ale funkčně je lepší než většina levnějších razerů. Používám jí k notebooku a jen jí volně hodím do batohu, opletený kabel drží festovně, rozhodně lepší než nějaký parádičky který stojí 6x a zacházet se s nima musí jako v bavlnce. Jediný za co bych jí měnil abych měl nejlepší poměr cena/výkon je asi roccat kone
-
Mám G700, koupil jsem jí v akci za patnáct stovek a lepší myš jsem v ruce neměl, a to jsem měl myšáky od Razeru, Roccat, Coolermasters, mrkvosoft, A4tech a další víc či míň známý (dohromady asi 14 myšáků) Od logitechu je to moje prvotina a je to perfektní kus HW.. :)