-
ako logitech majú kvalitné veci, ale pred 2 rokmi som si od nich kúpil Wave desktop pro s MX1100 myškou. úplne maximálna spokojnosť kým mi neprestal totálne fungovať wireless reciever. teraz mi sú aj myška aj klávesnica úplne na prd. S tým wireless recieverom bolo viac problémov ako úžitku, klávesnica večne lagovala, vypadávala a pod. Ak by ste niekto vedel kde zohnať nejaký náhradný reciever, bol by som vám fakt vďačný :)
-
-
Mně se tady válí tohle:
http://www.logitech.com/repository/1322/jpg/11836.1.0.jpg
Hento mělo by to fungovat, měl jsem taky set klávesnice myš (MX3100) a fachalo to s tym. Akorát adaptér koukám už asi němaje. Btw zkoušel jsi prve, jestli neodešel právě třeba ten adaptér pro ten receiver? :)
Kdyby jsi chtěl zkusit ten můj bazmek, je tvůj, nechám ti ho samo zadara, akorát poštovné se mi už platit moc nechce :)
-
-
Využiji tohoto fora, abych Vás upozornil na Roccat. Ono v porovnání cena / kvalita vychází mezi nejlepší. Ale jak se sluchátky, tak s myší jsem měl problémy. SW k myši mě zlobil tak, že jsem musel firmware roccatu nejen odinstalovávat, ale čistit registry. Ono totiž pokaždé, když jsem pustil Counter - strike, tak se načetla jiná citlivost, často mi zaměřovací kříž lagoval (musel jsem restartovat hru). Po vyčištění registrů a opětovné instalaci na chvilku zas OK... ale za ty prachy by člověk takový věci řešit neměl.
Co se týče sluchátek od Roccatu, sice perfektní zvuk, skvělý nastavení ... ale zase Roccat šetřil na materiálu, takže pryž se začala kroutit tak, že po chvilce ani nemělo smysl ji narovnávat. Skončilo to tím, že pryž sama popraskala a tlakem rozervala kontakty....takže sluchátka za dva litry vydržely necelé tři roky.
Roccat NE -
-
Nenávidím tento svět. Takové články a informace vždycky přijdou pár dní po tom, co si danou věc koupím *15*
No mám ted Roccat Kone Pure, tak uvidím, prej se Pure zas tak nekazí oproti (hlavně nové) Kone+. Kdyžtak reklamace hmm -.- Ale tak záleží zase podle kusu/používání někdy, třeba budu mít štěstí *1*
-
-
Mel jsem moznost mit v ruce nove kousky od logitechu, a je to... no lacine. Kdyz to drzite, mate pocit ze se vam to kazdou chvilku rozpadne. Pak jsou strasne lehke. Sam mam na stole mx518, a posledni od logitechu, co se mi libila.
Btw ergonomie tlacitek je des a hruza.
Jelikoz mam moznost podobne veci dost brzo osahat, tak bych dnes doporucil GX gaming GILA, ta mys je proste bozi. Spravne tezka, dobre sedi, a tlacitka hlavne pouzitelna (na mou ruku).
Podsviceni a podobne kraviny jsou mi fuk, ale musi byt presna, a prijemna na ovladani. O GX Gila uvazuji jako nahrade mx518tky. -
Pěkný článek. Ještě před pár lety jsem tvrdil, že Logitech nemá dobré produkty z oblasti myší či klávesnic, ale doba popošla. :) Každopádně s myší zůstanu u své SteelSeries Sensei MLG. Každopádně Logitech je další zajímavá firma pro herní periferie. :)
-
-
Každopádně je to na každej pád supr, protože máme z čeho vybírat. :D A slovo každopádně už raději přestanu využívat v tak hojné míře, protože to se to každopádně nehodí. :D
-
-
Logitech je poctivá značka. Myšku jsem pořizoval před nějakýma dvěma lety VX revolution a zatím neprojevuje žádný známky únavy. I reakce jsou docela slušný na bezdrátovku, v FPS opravdu problém nemám. Navíc má bezkonkurenční ergonomii, správná velikost a úžasně pohodlná. Klávesnici jsem pořídil low-endovou K200 s tím, že od ní nic speciálního nevyžaduju, ale že hodně píšu a nemám rád, když tlačítka brzy tuhnou (protože píšu rychle, tak chci, aby do klávesy stačilo jenom ťuknout a občas i z úhlu, když používám malíčky, což mi některý levnější klávesnice dřív nechtěly po čase zkousnout). Jen by mohli trochu zlevnit, některý i obyčejnější kousky mají dost drahý...
-
Skoda ze neni nastupce MX518 v priblizne stejny cene. G400 je plastovej kram s lamacim kabelem a i tak stoji skoro o 100 vic (518 jsem kupoval pred par lety za 6-7 stovek) a G500 nebo tyhle novy modely jsou uplne za ujety ceny, tusim mezi 1000 a 1500.
Chtel jsem novou mys, ale jak se rika: Kdo chce vic, nema nic a ja asi vyberu nejakou a4tech za 3 kila a bude. *9* -
Škoda, že se Logitech zaměřuje především na hráče a když už udělá nějaký kvalitní kancelářský kousek, tak po něm často neudělá náhradu. Např. jsem si dost oblíbil jejich Ultra X Premium Keyboard. Která mi ale po pokusu o umytí v tekoucí vodě umřela a už se neprodává a Logitech žádnou náhradu neudělal :/
-
-
Pokud si ji měl rád, nechápu jak si jí mohl nechat utopit *8*
-
Proto se z klávesnice vyndávají klávesy (ty se dají umýt v tekoucí vodě) a zbytek se myje hadříkem nebo houbičkou.
-
-
cyborg rat 9 doporucuji..:) nejakky logitech se muze zahrabat ve stejne cenove kategorii si od logitechu koupine lehkou bakelitovou rozvrzanou polofunkcni mys kazdopadne nerikam ze delaji hnusne a nepuzitelne veci osobne sem puzival dlouha leta jejich mysi klavesi Wkamery atd. ale proti vyse zminene mysi neobstoji nebo proti treba razeru ale co se da cekat kdyz sou zamereni na nižši cenove kategorie
-
-
No, měl jsem R.A.T. 5 a po cca 9 měsících odešlo kolečko. Zkrátka přestalo scrollovat. Tím u mě Saitek moc nezabodoval. Jinak ale jsem s myší byl celkem spokojenej. R.A.T. 9 bych já osobně nebral, protože je to bezdrát. A Rozdíl mezi R.A.T. 5 a R.A.T. 7 mi, vyjma DPI, nepřišel zase tak zásadní. Po stránce konstrukce je ale celá řada R.A.T. hodně povedená. Jedná se o bytelný, masivní polohovací zařízení, který dobře padnou do ruky a jak je už u Saiteku zvykem, tak nabízejí spoustu nastavení a to jak po stránce maker, tak i od modelu 5 po stránce velikosti. Nicméně aktuální G700, kterou teď používám, mi vyhovuje zkrátka o něco víc. S čím mě ale Saitek (nebo Mad Catz) fakt potěšil, je S.T.R.I.K.E. 7. Vzhledem k tomu, že mám rohovej PC stůl, tak na něm mám celkem málo místa a mnohdy řešim, kam ještě postavit hrnek nebo půllitr. Modulární zpracování týhle periferie je fak parádní a tyhle potíže mi bez problému vyřešilo. Stejně tak už tradičně robustní konstrukce, kde velkou část spodní strany klávesnice tvoří kov, mi zajistila, že jednotlivý části klávesnice nejezdí po stole a jsou přesně tam, kde je potřebuju mít. Doporučuju vyzkoušet...
-
No tak razerku měl kámoš a osobně bych nechtěl ani zadarmo ... nepřetržitě s ní měl nejaké problémy. Ale rat 9 sem se taky díval ... ta myš vypadá dobře. Akorát je na ní celkem málo tlačítek ...
-