Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Jinak, ale já třeba za sebe můžu doporučit MX Performance ... koupil jsem si ji jako pracovní myš, protože firma mě cpala nějaké šílenosti od geniusu a taky sem s ní byl spokojený ... takže G700 na hraní, MX perfo na práci ... nemůžu si stěžovat.
  • Logitech umí opravdu neskutečné kousky hardwaru. Stejně jako autor vlastním také cca šestým rokem G5 a že jsem jí vůbec nešetřil :). Pořád je stejně přesná a do ruky padne jako ulitá, věk ukazuje jen ošoupané levé tlačítko. Takže Logitechu - bravo a děkuji za tento mistrovský kousek.
  • Takovy mysi si nemuzu dovolit vlastnit ...... mam ten neprijemnej sklon je rozmetat na hadry totez klavesnice ty spotrebuju tak 4 - 5 na rok ...... ale od Logitechu bych ocenil nejakej volant na Xbox nebo proste nejakej novej vychytanej volant ..... Mam G27 a nemam jedinou stiznost
    • Pethulla
      tak takové sklony jsem míval taky, ale právě koupí kvalitnějšího hardwaru se to dost změnilo. To je jako nějaké červené světýlko, které do tebe hučí něco ve stylu: ty vole, jestli mě rozmlátíš, tak zas budeš používat něco za stovku? A ten přechod z kvalitní myši k té obyčejné je teda sakra bolestivý.
      No a abych doplnil informační okénko, tak já už nějaký ten pátek používám Razer Naga. Sice má víc čudlíků jak telefon, ale nedám na ni dopustit.
      • walltar
        Jo tak tady musím souhlasit ... když sem používal geniusky za pár korun a noname žloutnoucí klávesnice tak byla celkem zajímavá spotřeba ... potom sem si koupil MX1000 a ani škrábaneček ... dokonce ty drahé myši a klávesnice 2-3x měsíčně čistím. *1*
  • walltar
    Nemáte někdo tu mechanickou klávesnici od logi? Já teď celkem přemýšlím jakou mechaniku si koupit .... jestli tu logi, nebo Vengeance K95 od corsairu, nebo něco úplně jiného.
    • Zdravim :), doted jsem hrdym majitelem Logitech G110 (mam ji asi rok a pul, predtim jsem cca rok a pul mel Logitech G11, ale promackal jsem ji) a tez uz citim znamky horsiho mackani klaves i u stavajici klavesnice - klavesnici cistim cca 3-4 tydne, ale proste muj napor tyto silikonky nevydrzi :D - hold sem schopen udleat za 10 minut matche i 2500 uhozu :).

Nejlepsi mechanickou klavesnici je podle me Mionix Zibal 60 a budu si ji v dohledne dobe objednavat (dodaci lhuta cca 3 tydny), jeste jsem premyslel nad SS 7G a logitech G710, ovsem i pres to, ze Logitech mam rad, s tim pouzivanim lesklych plastu + toho bileho podsviceni si to u me podelal. Dale setril na podrucce, ktera je mensi a Cherry MX Brown spinace povazuju za spise volbu pro beznejsiho uzivatele nez HC/profi hrace kterym jsem a pro takove by mela byt mechanicka herni kalvesnice mirena, minimalne aspon mely dat na vyber jaky spinace chcete na tu klavesku osadit, pca v jadru by ta klaveska spatna nebyla ;). U herni klavesnice by podle me Browny nemely moc co delat, zde je misto pro spinace typu Black ci Red (Black pokud mate radeji tuzsi stisk, Red naopak zlehounka).

Corsair muzu doporucit K60ku s Red spinaci - nejlepsi volba pro casual hrace a pokud hrani myslite skutecne vazne tak jdete do SS 7G nebo SS 6Gv2, kterou pouziva drtiva vetsina top pro-gameru ;). Ja bud pujdu do te Mionix nebo SS 7G, porad se nemuzu rozhodout, ale Logitech po tomto PR clanku nechci ani videt, pac zatim nevydali poradnou mechanickou klavesnici. Herni kalvesnice ma bejt matna, bytelna a pusobit co nejjednoduseji + disponovat neskutecnou odolnosti. U G710ky bych proad travil cas lestenim toho ramecku :/ a bile podsvicenui mi pripada takove divne a neprofesionalni - spise elegantni, ale to nema co delat s herni klavesnici :D - proste Logitech se mi zda je uz bezradnej a nevi jak svoje proukty poradne prodat, tak sazi na to, ze Gecka prosadi i casual userum ... - za to u me maji velka minus, pac G710ka neni vubec herni klavesnice, ale spise neco mezi: klavesnice pro narocne uzivatele co chteji mechanickou klavesnici ala psani/hrani, ale G znamena Gaming a zde by melo byt uprednostneno jen a pouze hrani - na design jim prdim, chci paradni dilensky udelanej produkt a ne vrzaci plastak :/- mozna sou to svycari, ale jeste peknou chvili jim bude trvat nez udelaji jakztakz uchazejici herni mechanickou klavesnici, spolehlva mozna je, ale neni proste a jednoduse urcena pro hrace.
    • Dnes mi došla mechaníická od Tesoro (Durandal) nepodsvícená, spínače CHerry MX Red a zatím mazec. Mají na výběr i Black, Blue a Brown, nepodsvícené (czc ~2100,-) a podsvícené s dalšími blbostmi které mi snad nepochybí za +1200,- cca.

// jen nemá G klávesy takže čekám nezájem :) Naopak má Fn tlačřítko a měla by mít nejaká supermakra nebo neco s nastavením, doufám že na to najdu i nejaky vedlejší program at se to da využít i u mojí levnější varianty.
    • měl sem jí chvíli (viz reakce dole), hraje i píše se na tom dobře
    • Taky jsem nad tim premyslel a nakonec jsem myslenkama skoncil v myslenkach u tehle i kdyz nema podsviceni - http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-6gv2

Do nakupu jsem ale nakonec nesel protoze se mi jeste nepodarilo rozbit tu nemechanickou :D
      • walltar
        Mě právě jo ... G15 odešla a teď píšu na S510, která má smazané písmenka (hlavně WASD) a je taková celkově rozbitá. Chtěl bych něco podsvíceného, protože většinou hraju potmně. Tak čekám, na to Corsairku ... ta mě upoutala tím, že má stejné funkční tlačítka jako G15 (což se třeba v PS, v CADu a nebo v MMO hodilo)
        • Jinak se mi hodne libi tenhle napad a nakonec si asi necham postavit klavesnici od nich podle sebe - http://www.wasdkeyboards.com/

Tak nic ted koukam ze to taky neumi podsvitit. Skoda...
  • Jack1947
    Od roku 2007 cca zhruba ( jestli si dobre pamatuji) mam klavesnici Logitech G15, mys Logitech G9 (ne xx verzi tahle ma rozliseni jen max 3200dpi), super i pres tuhle dlouhou dobu a pri vyuzivani takrka 24/7, stale drzi, obcas chce vycistit kolecko, vysypat bordel z klavesnice - K mysi mam i originalni podlozku aby lepe jezdila... no tak to jsou moje zkusenosti. Uz jsem si na obe zvykl, takze bych asi sel jen do novejsich stejne serie- znacky samozrejmne ;-) .
    • Hanzales
      G9 původní mám taky, od té doby co ji vydali. Skrz naskrz jsem s tou myší spokojený až na půdu, utrhnout senzor se taky podaří horko těžko. Jediná výtka je k tomu semišovému gripu. Ten mi padl do ruky jako odlitý, ale vždycky z toho po čase začala slézat ta guma a to se mi nějak ruce nepotí, nebo tak. Po koupení asi třetího jsem si prostě přivykl na ten "drsnější" grip, ale opěrka na palec chybí. Jinak z mého pohledu parádní myšítko, i SW je super, obvzláště když teď sjednotili ovladač pro všechny bazmeky a není třeba mít zvlášť setpoint pro myš, dokonce si G13 a G19 synchronizujou profily atd. No a pokud jak to vypadá pokročili v bezdrátovém přenosu, už bych zase pomalu začal uvažovat o bezdrátové myšce, i když dříve jsem měl MX1000 dvě a střídal je na dobíjení a i tak po 3 letech baterky v háji a nejdou koupit, prý snad někde od Nokie z velkoskladu tam nějaká jedna pasuje....
  • davidBray
    k laptopu používám bezdrát klávesnici K360 a bezdrát myšku M705. Hlavně z důvodu úspory USB slotů, kdy přes Unyfying můžu mít víc periferií najednou. Slouží výborně a výdrž baterií je neuvěřitelná :)
  • Koupil jsem si Razer Naga molten a ten křáp mi chcíp za 2 měsíce. Pak jsem si koupil nějakou malou Genius myš a jede i přes to že jsem do ní několikrát kopl přejel křeslem a nesčetněkrát ji schodil na zem *1* tyhle natuněné myše mají krátkou dobu životnosti
  • zbytečnost, pokud nehrajete pvp ve wowku kde je treba milion keybindings, navíc logitechy maji mizernou ergonometrii dlouho mi trvalo nez jsem si zvykl.
    • Hanzales
      Ergonomii ;o) Proto je tolik výrobců a tolik tvarů, každý má pracku i preference jiné.
      Tlačítka? Na myši jich mám 7 (střelba, skok, míření, nabíjení, hod granátem, inventář a baterku). Ještě by se tam dalo nacpat funkcí a to mluvíme o FPS střílečkách ;o)
      • Není lepší to namapovat na klávesnici? 3 tlačítka ještě pochopím...
        • Hanzales
          Tož čím více si ty keys rozdělím na obě ruce, tím se mi to zdá jednak pohodlnější a jednak toho jde více zmáčknout najednou, aniž bych si polámal prsty. I při hraní s G13 se těch 7 tlačítek na myši hojně využije....
          • Ok :-) asi železná košile na mé straně...
    • Ergonometry plz
  • mam G7 staru 8-9 rokov, stale funkcnu, akurat baterky vydrzia tak 4-5 hodin v kuse max.
    Vtedy stala okolo 110 € v prepocte, uz ju pouzivam len v praci .
    Na hranie mam MS SideWinder X9 , ktora tiez stala okolo stovky ale s nou nie som spokojny.
    Kupil som ju koli spokojnost s MS SideWinder X6 , ale klacesnise od MS su asi lepsie ako mysi.
    A preto idem kupovat novu bud 700s alebo sa mi paci R.A.T. 9, ale aj napriek imidzu R.A.T. , si asi kupim 700s vzhladom k tomu ako dlho vydrzala G7...
  • Nojo dalsi reklama jak na bigshock ktery ten pan s rudýma vlasa sosal v tom fightclubu.
    Prodavejte se jak de.ky . To nemate zadnou soudnost?
    • Tak zatím je to snad první co sem viděl, pčkej půl roku a pokud se neobjeví další HW firma tak teprve si stežuj. *3*
    • Čekal jsem podobně blbý komentář a reklamu na hry nedělají a na vydavatele her? Co je špatného na tom napsat o herním hardwaru?
    • Kozy
      A nebo: http://www.youtube.com/watch?v=H4vlXW1bfaA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit