Přejít na výpis diskuzí
Na rok 2014 se možná plánují hned dva díly série Assassin's Creed
19.12.2013 | Ladislav Loukota
79 příspěvků
-
No mne sa štvorka zdala horšia než jednotka... veľmi zjednodušili celý gameplay na súši, námorné bitky sú hrozne repetitívne a 99% story misií od hráča chcú aby niekoho sledoval... podla mňa je veľké sklamanie.
-
-
Presne ... kdyz plnis misi na zabiti, tak je to 5 radek nejakyho nesmyslnyho textu, quickmove na misto ...dobehnout, zapichnout. Zase, resit, ejstli to udelas potichu nebo ne ... je uplne putna, klidne tam muzes nabehnout a vybit vsechno co se na tebe zle podiva, zadnej problem.
-
-
Trochu oftopic,ale teď mají v rámci 12 vánočních dárků na PSN Assasina IV za necelých osm stovek.kdo ještě nemáte a přemejšlíte o koupi;-)
-
-
ROFL LOL OMG už běžím ..................
-
-
Jenom 2 pokračování ??? Sakra tak to mě zklamali, já počítal s tím, že AC už bude vycházet jako měsíčník. Škoda, tak snad 2015.
-
Nemělo by v článku místo prvního PS3 spíš PS4? (...jeden zaměřený na PS4 a Xbox One... místo ...jeden zaměřený na PS3 a Xbox One...)
-
Tak to vidím že tu máme novú sériu Call of Duty :D
-
Francie 19.st a vrátit se k duchu starých dílů viz AC 1,2,Brot, a jsem spokojený :)
-
AC je plivnutim do tvare hracum. Vetsi kravinu aby clovek pohledal. Nehatuju, fakt, me to nebavilo hrat, a zkousel jsem to zweimal (PC, X360)
-
Nemělo by se zabrousit někam do číny, už tu byl lítací vrah běloch, indián i černoch, chybí trochu šikmoočko ne? Pro změnu by mohl lítat na drakovi a skákat z mraku na mrak a v těsném závěsu za ním opičí král, že.
-
-
Chce to nějakého assassina z Bollywoodu *1*
-
-
Spíše z "Bollywood"
-
-
Pravdu díš, jedno L uteklo.
-
-
Takhle nějak si ho představuju:
http://www.youtube.com/watch?v=IaaB_gsS5GQ
-
-
-
bral by som take Rusko :)
-
Proč se někomu zdá 4 tak dobrá oproti 3? A jak je v článku, že možná nejlepší AC vůbec? Mně 4 tedy přijde jako normální pokračování trojky, jen převážně na moři, nikoliv na souši. V příběhu zatím moc daleko nejsem, víc se věnuju dobývání pevností a oblézáním ostrovů, takže hlavního hrdinu jsem zatím nějak moc nepoznal, nějaký rozdíl mezi Edwardem a jeho vnukem tedy zatím nijak moc nevnímám. Hraní asi zábavné, ale s AC už to nic společného nemá... Škoda, že Ubi nevyužili potenciál Haythama
Jelikož se teď zabývám obdobím napoleonských válek, můžu jen litovat, že Ubi neudělali prostě nějaké pokračování trojky, samozřejmě zpátky v Evropě po francouzské revoluci. Nesměl by chybět mladý začínající Napoleon, a společně s ním nebo po jeho stopách (podle toho, na jaké by byl straně) by se krásně dalo putovat po Itálii, spláchl by se i Egypt a Sýrie. Bylo by z čeho vybírat a dalo by se tak krásně navázat na Ezia i Altaira. Škoda, tisíckrát škoda, protože to by mělo potenciál neskutečný. -
-
Connor byl proste vymaz, jeho nazory byly k smichu a jeho tupy vyraz sem nesnasel.
-
Nevěš hlavu - s takovou frekvencí, se kterou chtějí vydávat nové díly, ta série obsáhne každé období v dějinách alespoň dvakrát. Všude.
-