Přejít na výpis diskuzí
Na rok 2014 se možná plánují hned dva díly série Assassin's Creed
19.12.2013 | Ladislav Loukota
79 příspěvků
-
?
-
Ctyrka byla rozhodne krok kupredu oproti trojce, ale porad to byla "jenom" fajn akcni hra. Dvojka mela k tomu skvely pribeh a atmosferu. Ve ctyrce by se sice taky dalo o atmosfere mluvit (o pribehu moc ne), ale nebyla to takove. Takze u me to porad je (serazeno od nejlepsiho) 2-1-4-3.
-
-
1 se strasne opakovala, ale ta atmosfera a pribeh... proste neco co si pamatuju do ted. Ale mozna to bude i tim, ze jsem ji hral docela "davno" a dneska bych treba taky hodnotil jinak.
Znova bych to asi nehral, ale vzpominky mam krasny. Taky 1 na me dost zapusobila graficky. 3 a 4 ne. Tu grafiku jsem tak nejak uz cekal a navic dneska uz to neni tak unikatni takova grafika. -
-
Ten Dabing... citelne mi chybel jedna z mala "novych her" . Byl to 1dil... jeste netknuty. Prave no Znova bych asi nehral pac neni motivace a vzdy te bude cekat to same, coz ostatne u vsech i posleze vydanych assassinu... Skoda. *9*
-
-
U mně je jednička nejnudnější díl série dodnes. Atmosféra a příběh byl výborný, ale ten gameplay, co se pořád opakoval tu hru prostě zabíjel. Navíc 1čka ani nebyla tak těžká jak o ní někteří mluví. Ano, je to nejtěžší díl série, kde se dalo i umřít, ale pořád je to lehké.
-
-
1 byla super dokavad clovek nezjistil, ze delat furt jednu a tu samou vec dokola aby mohl pokracovat v pribehu. A to na tom byla PC verze lip nez konzole (mela nejaky novy ukoly atd).
-
Hlavne tam se teprve "rozkoukavaly" aby ve 2jce to udelali jak mydlovou operu. Trochu. Spis bylo zklamani ze to bylo takove striktne samouecelne a kratke skoncilo drive nez vubec zaclo. Neco jako prvni Hobit.
-
-
-
to je málo
-
.