Přejít na výpis diskuzí
Na Stream.cz vyšel první díl herního pořadu Games TV
5.9.2014 | Redakce Games.cz
125 příspěvků
-
Pořad se mi líbil. Je určen těm, co zajdou na seznam.cz a na stream.cz, to je snad jasné. Je to solidní reklama na games.cz podle mě.
K té řeči: Nechte si to. Vážně. Jsem z Prahy, ale byl jsem nucen se stěhovat za prací a pracoval jsem jak na jihu Moravy, tak v Ostravě. Stejně jako Moravákům i mně trhaly uši nejrůznější výrazy, které samozřejmě nemají s kodifikovanou češtinou nic společného. Ty rozdíly v řeči jsou ve všech krajích a jsou běžné a přirozené. Stejně jako vy slyšíte v "pražské řeči" spoustu hrůz, i já slyším ve vašem slovním projevu řadu strašností. Nikdy jsem ale neměl problém to přijmout - holt jiný kraj...
Na "prznění češtiny" taky nehraju. Češtinu si modifikuje každý kraj a dokonce každý člověk. Kromě toho gramatický projev mnohých zde na foru je takové povahy, že bych to klidně nazval sado maso s českým jazykem. Takže tolik k těm vašim připomínkám.
Mimoto, video na streamu není akademický projev na setkání bohemistů. *3* -
Jo, spisovnější čeština by neškodila...
-
Stream zná v ČR snad úplně každý. Je to daný taky tím, že se v ČR ještě pořád hodně používá k vyhledávání seznam.cz, což je služba, která tu kupodivu umí soupeřit i s googlem a právě na seznamu jsou hodně viditelné odkazy na službu stream.cz. *3*
-
Tempo videa je optimální, podané informace pro představení her stačí a komentář je příjemný. V prověřování kvality her se pohybujete jako ryby ve vodě. Pořad má smysl, když v něm představujete hry, které doporučujete právě vy. Díky za to. Používat Oculus Rift při venčení psa si nechte patentovat *1*
-
Já už zaměstnanej sem, chci se na takovej pořad dívat, ne ho sám dělat. To bych ho neviděl live. A taky bych to nedokázal udělat pořádně, na Games by mohli. Když ti chybí hra tvého oblíbeného žánru, taky ti nikdo neporadí ať si ji sám uděláš :-D
-
Přesně, nic proti Grygarovi, ale ta jeho mluva je nejhorší z celé redakce.
-
jedna věc: ubrat na tom pražáckém nářečí, děkuji
-
pekne za me spokojenost,snad vam to vydrzi,protoze podobnych poradu uz bylo docela dost a zadny se nedockal 5 dilu.jinak na games bych uvital vic videi,vic videorecenzi a proste by bylo super kdyby jste navazali na level tv,
-
Dá si někdo smaženej hermelejn s rejží?
-
Tak jasne, ale ja chodím na české stránky a dosť ich poznám, ale o Stream.cz som nikde nikdy nevidel dačo napísané alebo spomenuté.. ale fajn stránka a to fakt kvôli tým slávnym dňom :)
-
za mě dobrý. a navíc počítám, že se to časem bude zlepšovat. určitě to přitáhne nové návštěvníky.
-
Koncept, dobrý, stopáž tak takorát. Jediný problém - obecná čeština. V podcastu je to ok, v pořadu televizního formátu se záběrem na široké publikum ne. Jakožto nečechovi mi to trhá uši, zapracujte na tom.
-
Tak je to hlavně českej web, taky bych nevěděl o nějakym slovenskym "Streamu"... Ale slavne dny jsou supr :)
-
Tak áno, pár chýb by sa našlo ale zatiaľ to vyzerá sľubne.. ale inak, čo je to vlastne ten Stream.cz ? Iba teraz som to objavil, vidím tam pár relácií či čo, niektoré aj dosť dobré (slávne dni, katastrofy, športové okamžiky), ale prečo som o tomto doteraz nikdy nepočul?
-
Tak to udělej sám, pokud jsi přesvědčenej, že je o to zájem. Nic k tomu nepotřebuješ, vstupní náklady jsou minimální a můžeš spolupracovat i s herníma portálama atd.
-
Paráda, jen tak dál, těším se na další pořady :-)
-
Moravskoslezsko má naopak "nejspisovnější" hovorovou mluvu v ČR, když pomineme tu šílenou krátkou intonaci a nedostatečný důraz na rozlišení "i" a "y". Jinak i v hovorové mluvě často skloňují naprosto správně, což se o jižní moravě a čechách říct nedá. A na "vokno" si nezvyknu asi nikdy.
-
Nebudeme si nic nalhávat neumíte to před kamerou. Je to celé takové nucené, amatérské..
-
haters gonna hate… Kluci skvělá práce už tak děláte dost věcí a čas máte vytížený a to že rozbíháte další věc a že je to zrovna Games TV (ha už jsem chtěl psát Level TV) je vážně super. Jen tak dál!
-
Děláš si pr*el? Spisovně neřekl snad ani slovo. Obecná čeština celů dobu, trochu mně to rve uši... Tady bych to ještě pochopil, ale když jsem to viděl aj na "veřejnoprávní TV" bylo mně opravdu smutno. Pak už to lidi ani nepoznajů. (viz tvůj příspěvek).
Spisovně je pražského nebo nespisovného.