Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protože by nemělo smysl dělat pořad na který u nás koukne tak 300 lidí?
  • Jo, já netvrdím. že games mají mrhat časem pro tuhle cílovku, která se o hry nezajímá. Tady se pořád jenom dělá něco, čeho jsou mraky. viz toto a Pavlovi gameplaye (dívám se na ně, ale je toho na youtube plno a troufám si tvrdit, že lepší)

Přenosy profi zápasů, komentované v češtině NEJSOU. Proč na games nedělají něco co NENÍ?
  • LuckyBaal
    Krátký, poslouchatelný a pro mě celkově povedený. Jen bych střídal moderátory. Za mě palec nahoru *4*
  • Troufám si tvrdit, že cílovka nemají být lidé co čtou o hrách deset článků denně.
  • jindra.veliky
    myslim, ze na stranku jako stream.cz to zapadne *1*
  • Raziel_cz
    Jsem čecháček a taky mě to sere.
  • tech pet minut poradu se da udelat za par hodin casu, takze to smysl asi ma a cilove divaky si to najde. Akcni styl a nespisovnost se dal prekousnout prave kvuli kratke stopazi, ale po pravde to tam radeji a lepe mohla byt nejaka holka (ano, neco ve stylu zive.cz, kde tydenni shrnuti udela za tri minuty holka a kluci se pak vykecavaji hodinu jinde - to me vyhovuje a od toho taky existuje Fight Club). Trosku me prekvapilo vlozeni dva mesice stare hry, pusobilo to jako reklama. Ale v poradku, jen tak dal..
  • JohnStoneCZ
    Tenhle pořad je spíš pro ty co se čtením o hrách moc nevěnují nebo nemají tolik času. Jinak dobrý kluci :-)
  • paradni,jen tak dal panove
  • Promiňte, ale mě tohle přijde naprosto o ničem. 5 minut Grygarova nic neříkajícího žvatlání o hrách, na které už půl roku čteme 10 článků denně.
    Proč třeba nezkusíte dávat přenosy CS:GO, nebo Doty? Máte vůbec ponětí kolik lidí to u nás sleduje? Kdyby tohle někde dávali v češtině, byla by to naprostá bomba.
    Vždycky byste pozvali někoho, kdo to u nás hraje. Protože vy tomu nerozumíte, vy jste casual. No a k tomu někdo od vás, třeba Grygar, Který by tam přidával tu "uměleckou hodnotu". Na všechno by se furt ptal. Tak by to bylo koukatelný i pro ty co to nehrajou. Přemýšlejte o tom.
  • Super! Mělo to svůj styl a v žádným případě to nebyla nuda. Určetě se to nelíbilo každýmu, ale všem se zavděčit opravdu nejde. Těším se na další díl.
  • Souhlas, v takovém pořadu by se mělo mluvit spisovně. Já jsem díky "slovníku" ukončil sledování cca v 1/2, škoda. Takový styl mluvení mi nevadí při osobní diskuzi, ale strašně blbě se to sleduje a jen tak poslouchá. Nemusíte být přeci za každou cenu "in" u náctiletých...
  • petr.moutelik
    Naprosto výborný! Jen tak dál! :)
  • Wildstonecz
    Tvle jedna konkurence vymyslela ze se tedka bude dýchat tak budete dýchat taky ...
  • Nikdy neuskodi mit pripravene mistecko pro chvili, kdy LEVEL pujde zase do kytek a ze se ta chvile blizi hodne rychle.
  • BoB.2
    Trošku trapný ale dalo se na to dívat.
  • Proč je ten pán, co to uvádí, tak nesympatický?
  • Přesně tak musíte si uvědomit že se na pořad nedívají jen čecháčci.
  • Taky jsem pro spisovnost, zvlášť pokud to není jen pro děcka :)
  • Paulcz
    V tom případě hodně štěstí s prodáváním :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit