Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro příště prosím spisovnou češtinu. Teď to rvalo uši.
  • No obsahove proc ne, nic mene za mne kameramanovi trochu diazepamu a mozna je to tim ze mam Lukase naposlouchanyho i jinde, ale jemu ta tlacena nespisovna cestina podle mne vykozene skodi. Nerikam ze musi byt vsude spisovnej, sam tak taky nemluvim, ale v pulce pripadu to fakt dost skripe. *7*
  • risa2000
    Souhlas. Ve FC mi to nevadí, ale v pořadu, který moderuje, mě to tahá za uši tak, že si raději pustím re-play (a ten už jsem hodně dlouho nepustil).
  • Jo. Dospělejší formát by tomu seděl. Ale jak už bylo řečeno, musí se to prodat.
  • Cosi
    Jo, ten formát je šitý na míru cool a hyper děckám na streamu, potažmu seznamu. Zajímá mě, jaké reakce sklidíte tam, ale pro mě, v souvislosti s dospělým obsahem nového Levelu a obsahu na úrovni na games.cz, to pro mě přijde nezajímavé. Jak říkali lidé přede mnou, přílišna snaha do pořadu o hrát přidat dynamičnost gestikulací a a zaostřováním do polodetailů. Tohle, stejně jako re-play, není pořad pro mě. Nechci ale říct, že by neměl smysl. Nebo, že by měl skončit. Jen prostě nejsem cílová skupina.
  • Jak tady uz nekolik lidi rikalo, kdyby Lukas mluvilspisovne, bylo by to lepsi. A kameraman by mel zabirat vic z vrchu; takhle to nevypada moc lichotive. Jinak docela dobry.
  • kamo, silne pochybuju ze tomuhle bude sluset staticka kamera. Na kazdou vec se hodi neco jineho, a pri toceni takovehleho poradu zacne kameraman instinktivne delat tohle, protoze samozrejme chape ze tam nebude stat jak poleno a zabirat cloveka co neco recituje. Tohle nejsou zpravy, ani film od Rona Howarda, ani čt1. Mel by sis to nekdy vyzkouset, abys vedel jak to chodi. Jestli nechapes proc se to pouziva, tak prosimte to nekomentuj a bez se nadale divat na čt1.
  • Tyjo! Ja teda vim ze umite ale je to lepsi nez jsem cekal.
  • Ocelot
    Velice povedené kluci! Docela originální a dobrá práce s kamerou !
  • Raziel_cz
    Přesně moje slova.
  • no projev zrovna v tomhle je takovej rozporuplnej, ale urcite ma prijemnej hlas na podobny prezentace, jen to mozna min prihravat
  • yenda1
    Dobrý pořad. Lukáš má fajn projev a na tohle se hodí. A hlavně klucí tvoří, zkoušejí a tak je snad jasný, že se ne vždy zadaří. Na ploše pěti minut akurátní vhled pro človíčka do her ne tolik zapáleného. A za letmou skoro až podprahovou zmínku o Albionu +100 bodou.
  • Super, rad si pozriem aj dalsie casti....a vravite ze lisky su naj? *1*
    https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE
  • Kozy
    Ale jo, proč by ne. Ten neformální přístup se mi líbí, kamera ani Lukášova čeština mi v tomhle formátu vážně nevadí. Dobrá práce.
  • Teda chlapi, kde na to pořád berete čas. Pořád něco dalšího a dalšího.
    Ale mě se to líbí... A nebudu asi sám. Jen tak dál ! Good job !
  • PreidaQ
    Jedna konkurence zvládá dobře streamované Let's playe, uděláme to také!
    Další konkurenci se daří s herním pořadem, jdeme do toho!

*ironické tlesk tlesk*
  • septicflesh
    drdol
  • tomu rikam kritika od srdce
  • smejki
    cywe, dobře vy!
  • Mart9
    Ten třetí odstavec by to chtělo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit