Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    Snaha kopírovat už zavedené pořady mi přijde zbytečná, raději bych uvítal originalitu. A zpracování je podivný, nemluvit jako trotl.. tím bych asi začal :)
  • Toho kameramana bych kopal az by to litalo. Jako nevim ve ktere kameramanske skole (heh) ho ucili ze se ma kamerou hazet sem a tam ?! Jesli to cilite na stejnou de-generaci jako je Re-Play ktere je ze stejneho duvodu nekoukatelne tak to gratuluju. Jako chcete navodit nakej uber-cool dojem a ze ste hrozne hustoprisny tak mu tou kamerou budes litat kolem xichtu sem a tam? Ach bože.

A prosimvas ty telenovela-level filtry si taky strce nekam. Pro krista pana grygoš je fesak a nepotrebuje lepit tyhlety zhovadilosti v áfter efekts.

Naliskejte kameramanovi a cloveku co delal postrpodukci a muze to byt oukej. A jestli ne, tak si tam rovnou sezente nakou zenskou co v zivote nic nehrala ale ma pekne dudy at to odrecituje. (ehm ehm)

Bud to delejte poradne, aby se nato mohl i ne zdegenerovanej jedinec mrknout bez toho aby mu vyletela kudla v kapse.
  • Mart9
    Kdo je to ta konkurence?
  • co maj všichni na Drdovi?
  • Stručné, krátké, ale zábavné.
    Jen tak dál hoši *4* . jenom to prosím časem nezničte zdlouhavými sestřihy z PRO GAMING akcí, jako to dělá konkurence.
    A když už, tak jen velmi stručně *3*
  • mělo by to moderovat něžnější pohlaví... já navrhuju Karla Drdu s parukou, blond s copánkama.. a jako product placement by při moderování mohl jíst uherskou klobásu
  • Keyz
    Asi to být jen doplnění games. Ten krátký čas mi vyhovuje. Rychle se někdo podívá co se chystá a uvidí jednu vybranou hru a na games by jsi měl zjistit více.

Jo, klidně bych se díval na delší pořád s tématy, ale tohle je vhodné pro lidi kteří se o hry tak často nezajímají.
    Tedy vypadá to tak.
  • Chim
    Škoda té "pražštiny" a rozevláté kamery.
  • K té češtině ještě...

na ten pořad se budou dívat i Moravané a Slezané, takže si s neutrální, spisovnou češtinou určitě netrhnete ostudu ani u mladšího publika.
  • Jo a ta hovorová čeština trhá uši, to jako fakt. Kór u Lukáše, který je spíše intelektuálnější typ.
  • Skoda ze stopaz neni aspon 15min. Jinak se me to libi, urcite pokracujte,fandim vam.
  • Uznávám, že civilnější Grygar by mi seděl více, ale zase chápu, že se to musí uživit, a že Stream bude mít nějaké požadavky na sledovanost a výdělečnost projektu.

Určitě bych tedy snesl méně Re-play feelingu, ale i tak chválím, že jste se do něčeho podobného pustili, protože Lukáše mám v oblibě.

Držím Vám palce.
  • Bylo to lepší, kdybyste mluvili spisovně, hovorová čeština by měla zůstat tam kde má a ne v pořadech, no prostě to zní divně. Také by jste mohli dělat menší přestávky ve výkladu a proboha neházejte s tou kamerou jako ožralý(to už je lepší se u toho procházet než mávat s kamerou). Jinak to na první díl není špatné a doufám že příští trochu pozměníte.
  • Teda byl jsem nadšen když jsem přečetl nadpis - konečně nějaká odnož herní televize? V 21. století už by bylo načase.. reportáže, rozhovory, novinky, dojmy..? Klidně s reklamou, proč ne.. Ale jakmile jsem uviděl stopáž, začal jsem se smát. To se tam Lukáš představí, řekne ať chodíme na Games.cz, kupujeme Level, a titulky ne? Vzhledem k vaší minulosti s Level TV jsem prostě čekal něco trochu více propracovaného.. a vtípek na závěr: na první díl Games TV se podívám hned, jak budu mít více času, asi si na to vyhradím sobotní večer... *triple facepalm*
  • yuri.sidius
    Kluci fandím vám, tak si dovolím nějakou tu konstruktivní kritiku.
    Dělate to zbytečně moc akční, ty gesta, kamera, důrazy na slova, působí to lacině a odvádí to pozornost od obsahu, je to jak ... no jak ze streamu. *15*
    Lukáš působí v podkastech jako v pohodě týpek, a tenhle akční styl se k němu moc nehodí. Skuste zůstat sví, tak jako víc v pohodě a podle mě to pujde *3*
  • Mně to jede s adblockem normálně. Jinak myslim že je to v pohodě, stručný, krátký. Jen mi přijdu některý kamerový záběry na Grygara trochu zvláštní, a ne všechny jeho průpovídky nezbytný. Pro člověka, co tu sleduje články běžně to asi podnětný nebude, ale svoje lidi by si to najít mohlo.
  • Mart9
    Je to dobrý, těším se na příští díl. Snad se mi ale příště pan moderátor trefí do vkusu. Z mýho pohledu to byl příšernej výběr.
  • Lukáš mi tu připadá takovej..nepřirozenej, i když je jasný že tohle je ten typický způsob moderátorství který asi funguje na většinou diváku Streamu.
  • Mato1987
    Je to fajn, ale zase to nie je až tak kúl ako konkurencia na súkromnej TV stanici. Po ironickej poznámočke na úvod by som odporúčil osobe za objektívom nech popracuje na pevnejšej ruke alebo nech si zaobstará stabilizátor.
    Ináč formát je fajn, nebolo to ani dlhé ale ani príliš krátke. Je vidno, že skúsenosti z level TV pretrvaly :)
    Nech sa vám darí.
  • Hrozný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit