Přejít na výpis diskuzí
Na Stream.cz vyšel první díl herního pořadu Games TV
5.9.2014 | Redakce Games.cz
125 příspěvků
-
jasny, ze polopolska ostrava tim nemluvi, ale jizneji mluvi jak kniha *5* (okolo zlina napr.)
-
Jestli je pro Tebe "moravština" ekvivalentem spisovné obecné češtiny, tak nezbývá než Ti doporučit výlet na Moravu a popřát hezkou cestu.
-
Mam z toho silne rozpacity pocity. Na jedne strane fandim snaze udelat herni porad, na druhe strane mi vrta hlavou pro koho je urcen? Divinity je hra stara cca 2 mesice, kazdy kdo se o hry trochu zajima uz na ni recenzi cetl, videl vas letsplay. A ted ma moznost se o ni dozvedet jeste jednou na streamu - otazkou je proc (zadny novy informace jsem nezaznamenal).
Jsem zvedavej jakym smerem se budou ubirat dalsi dily, ale pokud budou v podobnym stylu - recyklovani staryho (neaktualniho) obsahu, tak to nebude nic pro me.
Uvital bych vic aktualnich informaci zamerenych treba na ceskou scenu - za chvili vychazi The Keep od ceskyho Cinemaxu, Macuru znate a objevuje se casto i v podcastech, tak proc se o te hre nezminit treba v gamesTV? -
ja jsem rad, ze do toho netaha moravstinu, mlejn je mlejn, zadnej priteplenej mlyn *5*
-
Celkem často mu nějaký nespisovný výraz ujede. Ve Fight Clubu to nevadí, ale zde (rozuměj dospělý "televizní" pořad s adekvátním vystupováním a mluvou) je to pro mě dost rušivé.
-
Strašné... Mikoláš Tuček se bude asi smát.
-
Z jakého kraje jsi?
-
Asharak moc díky za info. Je ostuda, že o tom na Games nic nepíšou.
-
hmm nevim, LEVEL nikomu z nich nic nevydelava, takze to asi nebude ono
-
O čem to mluvíte? Pouštim si to potřetí a nepřijde mi na jeho mluvě nic pražskýho nebo nespisovnýho. To to tady ovládnul nějakej troll či co?
-
Ono teď "vzniká" k CS:GO něco českého (dalšího), a komentátoři se zlepšují, sic to pořád není ono a pořádných českých komentátorů moc není. Viz. Fearless-Sharks TV, idykž ono je to spíš PLAYzone tv na hitbox.tv :D Ale streamovali oficiílně ESL-One jako český stream http://www.twitch.tv/fearlesssharkstv
PZ taky pomáhá dost CS:GO, ale pořád tomu chybí ti diváci, tak nevím kde je problém, asi v té propagaci. Nejvíc smutné je, že mediální partner PLAYzone je Games a přitom tu snad nic nevyšlo, i přesto že se hrálo dost. *16* (zdroj: patička http://www.hitbox.tv/PLAYzoneCSGO )
Btw SmOke se svým Hitpointem spolupracuje s Re-Play, ale zatím mi přijde že do toho moc nevkládají. Ale to bude asi k vůli SmOkovému preferováním Quake-Live a SC2, ikdyž už se dere do LoLka.
Ono tu vlastně není pořádný portál o hrách, když se na to podívám z větší výšky (a šířky). Každý si jede to svoje. Pak musí člověk sledovat deset stránek na facebooku. -
Osobně nepreferuji lets play řekněme RPG hry se čtením všech dialogů a knížek :D
-
Ale jo, já chápu, že to pro games určitý smysl má. Já jenom brečím nad tím, že nikdo nestojí o to udělat projekt, který tady chybí a o který by byl bez diskuze obrovský zájem.
Na co lákali v re-play netuším, málo kdy to vidím. -
Nelákali prve náhodou na nějaké live přenosy v Re-play? Neříkali tam pak, že to sledovalo asi 30 tisíc lidí? Je to ono?
-
Musíš si uvědomit, že to není pořad, kvůli kterému bys měl jít z games na stream. Je to pořad, který by měl lidi ze streamu přitáhnout na games (a asi teda ještě vydělat nějaký prachy)
-
"nuceně nespisovně"
To je presne ono! Mluvit zajimave, moderne, proste "cool" jde i spisovne. -
Dobrej nápad, ale pár výtek bych měl.
- Čeština - občas mám pocit, že je to až nuceně nespisovně, neříkám, že musíte mluvit, jak PČP, ale zkuste na ty koncovky dát trochu pozor (a to jsem Pražák a měl bych na to bejt zvyklej...)
- Mad camera - zkuste tu kameru trochu víc "zestativnit"
Jinak pro Stream se to asi hodí no... -
Já si prostě myslím, že by to mělo úspěch. A na games by to přitáhlo davy nových čtenářů. CS:GO má obrovskou komunitu. A tenhle produkt tady chybí, nemají to ani na Slovensku, pokud vím.
Games by to mohli alespoň zkusit. Namísto naprosto zbytečných produktů pro nehráče... když se tak dívám fightclub má na youtube tak 2500 zhlédnutí. podle mého názoru, by to komentovaný zápas, nějakých lepších týmů zadupal do země ( takovej zápas se hraje každej den). -
No. to si právě myslí ti kdo to nehrají. *4* CS:GO i Dota. Obě hry jsou nejhranější na steamu. To znamená, že jsou to nejhranější PC tituly. A to platí i o čechy. Věděl jsi, že na CS:GO se dá sázet?
U nás na lince pracuje deset lidí. z toho 2 jsou pokročilého věku. 3 jsou matky, které hrají tak max na mobilu. a ten zbytek hraje CS:GO. Z toho 3 hrají pouze CS:GO, nečtou level a nechodí na games. Zajímá je pouze CS:GO. -
No, celkově nic moc teda a ten název. Říkal někdo Hrej?