Přejít na výpis diskuzí
Na Torment se vybralo 3,6 milionů, zapojí se i Chris Avellone
4.4.2013 | Ladislav Loukota
108 příspěvků
-
Ohohó! Máme kodex a nemáme stronghold! Lepší výsledek jsem si nemohl přát. ^_^
A zrodil se nám nový fenomén - yellow shirt guy (aka YSG)! *15*
https://torment.uservoice.com/forums/197950-game-ideas/suggestions/3819374-add-the-guy-with-the-yellow-shirt-at-the-party-to- -
Na druhou stranu když se podíváš na historii Black Isle (a třeba i starého Bioware), tak všechny jejich klasiky byly chrleny tempem 1 za rok. Jasně, nejde to takhle srovnávat, nicméně ty kickstarterové hry budou z hlediska náročnosti vývoje blíže těm starým hrám než třeba Mass Effectu.
-
já neříkal, že se mi nelíbí, u wasteland 2 je v poho, ale u DD mě tak nějak příjemně překvapila a přímo zaujala :)
-
ja po pravde nevim, proc by mela mit hlavni postava z "torment" hry stronghold. osobne si myslim, ze vzhledem k tematu by nemeli mit zadny domov.
-
Ještě není započtený PayPal a na něj se ještě může normálně přispívat, takže je ještě možnost že to bude i nad 4,5M :)
-
Tak pod tohle se podepíšu :)
Teda až na tu vizuální stránku mě se líbí:) -
ukázali wasteland 2 a rozhodně z toho nemám pocit, že by v tom neuměli chodit. už teď servírujou hudbu k tormentu, která je podle mě vcelku zajímavá. vizi mají slušnou, aby ty hry měly duši a rozhodně prokázali, že během krátkého času umí udělat spoustu práce. takže zatím nemám sebemenších pochyb o jejich hrách. samozřejmě jde i o to, co lidé od těch her očekávají...
ale jinak po vizuální stránce mě nadchl víc divine divinity original sin než wasteland 2 :) -
nebude
-
ten clanok som samozrejme cital, to vyjadrenie muselo prist lebo si to vsimlo viacej ludi ze nam toho slubli az privela v takom kratkom case. Fargo zalozil inXile niekedy v 2002 do dnes to studio nevyprodukovalo nic okrem remaku BardsTale, a ked si na stranke pozres cim sa ohanaju tak su to tituly z cias Interplayu (baldurs gate, icewind dale, stonekeep ...) chcel som len poukazat ze za 11 rokov nevidali nic co by stalo za zmienku a zrazu sa prebudia a idu nam urobit dva megalomanske projekty naraz (resp. nieco vytvorili nejake hry, ale su takej kvality ze sa o nic nedocitas ani na ich vlastnej stranke).
-
Jakých 300K ? Kde si to našel?:)
-
Třeba se do toho bude počítat i těch 300k, co tam mají přidat.
-
Přečti si nedávné interview s McCombem zde na games, kde vysvětluje, proč to probíhá zrovna tak, jak to probíhá... Stručně, pisálci mají práce na Wastelandu už za sebou a teď by se jen kopali do zadku, což je samozřejmě velmi neefektivní. Takže zatímco programátoři, grafici a spol. makají na Wastelandu, pisálci se mohou přesunout na další projekt a zároveň se na něj později budou moci elegantně přehoupnout i ti, kteří skončí se samotnou realizací Wastelandu... Záměrem tedy není se uštvat na úkot kvalit produktu, ale efektivně zacházet s časem.
-
tak 4,25 je tam, ale 250k za 83 minut už asi nedají :)
-
Tak aspon tak...treba tu pevnost pak daji jen jako bonus:)
-
no +- 100k mají na paypalu (nevím kolik přesně, dnes tam bylo 89k, ale nevím k jaké hodině), takže jim vlastně chybí nějakých 90k-100k...
-
Fakt myslíš že za tři hodiny dají těch 180K? Bože ale i tak těším se na to jak malej...když si vzpomínám kolikrát jsem PS hrál a psal i do tipech a trikách poznatky atd....bože to byli bezstarostné časy:)
Stýská se mě po takovích hrách i hrách tipu Ishar a Wizardry kdy ste si udělali jen partičku kterou jste viděli po stranách a jeli jste sní...Teď v těch 3D nádherách (neříkám že jsou všechny špatné) máte max parťáka jednoho možná dva a konec...A souboje mě tenkrát přišli zábavnější :) -
ale jo, na 4,25 se to dostane, to spíš škoda, že těch 4,5 už asi neklapne.
-
ty vole oni vybrali fakt těch 4 mega.....tak to čumím škoda že to nedošlo na těch 4.25 a( ne za tři hodiny opravdu nevěřím že to doberou) ale i tak ....máme se na co těšit.
Hlavně je tma alespoň malá jistota a to Chris Avellon....ten by mohl být jistou zárukou že to dopadne dobře :)
Co se týká Patrick Rothfuse neznám bohužel jeho díla... -
kdo umí, ten umí... však stačilo, co zvládli ukázat z wasteland 2 za tak krátký čas... a víceméně i z tormentu, co už mají připravené za materiály...
-
vidim ze vsetci ste tu mega nadsenci, za seba poviem ze som prvy torment mal rad, ale teraz mam obavu z toho ze tyto chlapici sa snazi vydojit kickstarter kym sa da, pustili sa do troch gigantickych projektov v priebehu 12 mesiacov a to podla mna realne nieje, teda aspon nie v takej kvalite ako vsetci ocakavaju su to dva relativne male tími ktore si medzi sebou vymienaju zvucne mena aby nalakali viacej investorov. Vyvoj kvalitnej RPG trva 3 - 5 rokov, oni chcu vydat za 2 roky - 3 mega tituly, niekto moze povedat ze maju skusenosti, lepsie technologie (Unity) ... ale ja hovorim ze tími ktore robili torment, baldurs gate boli daleko vacsie na pocet, napriek tomu ked si pozriem stretch goaly tak nam slubuju nieco uzasne s terminom dec 2014 moc tomu neverim