Přejít na výpis diskuzí
Na Torment se vybralo 3,6 milionů, zapojí se i Chris Avellone
4.4.2013 | Ladislav Loukota
108 příspěvků
-
Screenshot v pohybu
-
A kdo tě nutí jim svoje peníze posílat? Hlavně z hráčů nedělejte nesvéprávný idioty, pane Corec.
-
ono to vypadá jako kombinace tří obrázků. V celém obrázku je isometrie (ten levý ovál se zdá být nakloněný, proto to neštimuje) a najednou se ti napravo vyloupnou hadry na tyčích respektující perspektivní projekci. Je vidět, že je to z velmi velké části především ruční dílo.
-
Nojo, ale taky na uplně jinak vypadající hry + reklamu.
-
Každej správnej angličtinář ví, že překlad zní "zpětné nasycení" vy žabaři.
-
Ta až pak. *1*
-
to je jenom kvuli tomu, ze si prectes jenom nazev, popripade jen drobky a z toho si delas zavery. zkus si pustit videa, precist updaty. pak pochopis o co jim jde.
-
Ešte by som podotkol, že ani 4 mio nie je nejaká sláva, milión padne len na veciach do špeciálnych edícií, niečo zožerie aj KS, niečo zožerie aj paypal. Veľké AAA hry majú rozpočty 40 mio dolárov a viac, len pre porovnanie.
-
Za 900.000 by to bolo podstatne kratsie, pribeh, postavy by neboli tak prepracovane, menej prostredi. Za menej peňazí, menej muziky.
-
az toto dohrajem, budem cakat torment trojku *1*
-
Protože stejně kvalitní příběh se dá udělat i bez navazování či stejného settingu? (a ne, nenavazuje a nemá stejný setting) A o tom by ta hra měla být, ne o mechanismech. Na větvi jsou z toho lidi kvůli přítomnosti lidí z původního týmu Planescape: Torment a slíbení podobného zážitku (příběhově).
-
Nějak mi uniká důvod tohohle pozdvižení. Planescape Torment byl unikátní příběhem a ne herními mechanismy. Jakkoliv na něj příběhově navazovat by podle mě byla prasárna, navíc to stejně nemůžou udělat kvůli licenci. Takže proč se to vlastně jmenuje "Torment" (kromě toho, aby se to líp prodávalo) a proč jsou z toho všichni tak na větvi?
-
Mno tak "feedbeckovat" mi ale přijde jako už docela extrém.
Domnívám se, že je to překlad téhle věty: "review and provide feedback on all creative elements of the game, including the story, characters, and gameplay areas".
*5* Nevidím důvod, proč tahle větička nemohla být přeložena hezkými a "normálními" výrazy.
Teď už to tam není? *15* Nyní to vypadá ještě divněji *15* *2* -
"Reagovat" ovšem nemá přesně odpovídající význam. Jeho reakce může spočívat třeba v tom, že odejde na pivo, což má k poskytování zpětný vazby dost daleko.
-
Vypadal by úplně stejně, ale teď si můžou do kanceláří koupit stolní fotbálky a kulečníky.
-
Tak mohli bychom "zpětnovazebničit"... ::píská si a k výtvoru se nehlásí::
-
Jdu vykrást banku :-D Jakož to pamětník se na jednu stranu hodně těším na druhou stranu hodně děsím...ale tohle to dopadne buď naprostou senzací nebo naprostým fiaskem..
-
na tom obrázku je vážně levá strana oproti pravé perspektivně špatně. Třeba to bude multipohledová hra jako obrazy od Picassa!!
-
Mě to nerozčiluje vůbec, to abychom si rozuměli. Jen že je to aktuální trend, tak jsem měl chuť napsat, co nám ke štěstí stačilo kdysi.
-
Feedback doslova není reagovat, stejně jako challenger doslova není vyzyvatel. Každý to feedbackování pochopil, tak nač se rozčilovat? Zrovna od čtenářů Games nečekám, že by je z míry vyvedly rozumně použitá cizí slovíčka.