Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 13_11
    Za dávných časů, kdy feedback nikdo neznal, jsme pro to měli jiné cizí sloveso, reagovat. A všichni ho měli rádi...
  • Plus platis lidi kteri na tom opravdu delaji, ne producenty, prodejce a spoustu dalsich kteri se na tom prizivi a tu cenu brutalne zvednou.
  • A studia maji par kilometru od sebe. :-P
  • 4m daju uplne v pohode, tych 4,5 je uz ale skor otaznych. No napr Project Eternity vybralo v posledny den 600k takze sanca tu vzdy je :) je vidiet ze sa inXile velmi snazi spravit tieto posledne hodiny co najzaujimavejsie.
  • My vidime vo videach len hlavnych predstavitelov tychto vyvojarskych studii, no pracuje tam podstatne viac ludi nez len Fargo / Avellone a ti su skratka zvyknuti jeden na druheho, navzajom sa poznaju atd., tak naco miesat 2 studia dokopy?
    Mensie vyvojarske tymi su mnohokrat lepsie nez velke teamy zlozene zo stoviek ludi, pretoze v takom "komornejsom" prostredi lepsie prebieha medzi clenmi tymu komunikacia.

Podla mna je prijemne vidiet, ze sa obom studiam dari a i to ako si navzajom medzi sebou pomahaju :).
  • A můžeš mi vysvětlit, v čem spočívá vytahování peněz Kickstarterem; když v konečném důsledku je rozdíl jen ten, že je to levnější, než si kupovat až hotový produkt? :)
  • USER47
    Je to sice patvar, ale vzhledem k tomu, že v češtině by se to muselo okecávat frází "poskytovat zpětnou vazbu", je to patvar celkem pochopitelnej:).
  • Prispej tak, ze si tu hru pak koupis. Kickstarter je fakt genialni zpusob, jak z lidi vytahnout prachy :))
  • Smetana.pavel
    Jen pro zajímavost by mě zajímalo, jak by vypadal Torment, kdyby vybrali jen onich 900,000$. Jestli by to nebyla lepší, byť komornější a skromnější verze. Ale zase na druhou stranu mají víc možností, můžou se vracet, předělávat, pilovat. Zároveň mají víc možností něco zmršit. Víc peněz a lidí se nemusí rovnat větší a lepší hra... Ale pořád se těším :-)
  • Viktor_H
    Mitsoda, Avellone... Tohle bude skvost. Až tohle dohraju, tak můžu chcípnout.
  • Smetana.pavel
    mno patvar.. pokud víme co znamená feedback, je to pro nás stručné vystižení faktu. Takže bude dělat něco ve stylu: "Jo, tohle je dobrej nápad." "Hmm, a zvážili jste tohle:?" "Ne, tohle je píčovina, běž domů a zavolej mamince že porodila kreténa.."
    Jinak taky nemám rád komolení češtiny, ale tohle mě rozhodně nadzvedne méně než ono známe "omlékuješ". *1*
  • Tam budes mit zitra 1k +
  • smejki
    http://i.imgur.com/NEhT5vx.jpg
  • project ethernity a novej torment ... doufam, že alespoň jedno bude tak dobre jak baldurs gate
  • Black_Hand
    pokud te planescape bavil tak do toho. bude to ale min dungeonovity, nez icewind dale.
    zalezi proste na tom, jak moc te bavil planescape.
  • Já na to chtěl přispět, jak to začalo, ale nějak sem se k tomu nemohl dokopat. 14 dní zpátky sem dohrál Planetscape, teď hraju Icewind dale, takže asi tak.
  • + kolik plusek, tolik usd. Deadline zítra do 20:00. Výplata bude až 20. tak ať mi zůstanou nějaky prachy na žrádlo. :)
  • smejki
    a ještě sdílejí technologie
    však to taky někdo pojmenoval Black Xile *1*
  • Black_Hand
    fanda ve me rika ROZHODNE! ale uprimne, bavi te RPG? a jaky presne? jestli ne nebo maximalne jen diablo, tak ti tohle moc nerekne. a chtelo by to vstupovat do toho pomaloucku polehoucku.
  • Nemusíš, stejně si to vydání stáhnem z torrentu*16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit