Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak maj to tam: http://tinypic.com/view.php?pic=245ndap&s=6
  • ucho
    dobrý, jako hodně mě svrbí prsty, že bych podpořil... ale někdo to taky musí kupovat, až to vydají :D
  • smejki
    Nová fošna od Morgana. Fuck yeah!
    https://soundcloud.com/destructoid/sagus-cliffs-by-mark-morgan
  • Grandhalf
    Né uplně Planescape 2 , ale ty kluci to určo vytvoří perfektně a minimálně v duchu Planescape *3*
  • Právě, že ne:)
  • Grandhalf
    Co k tomu dodat ... Sen se stal zkutečností !!! Bude novej Planescape *14*
  • Viktor_H
    Holy Sh*t!!! To házím do bleskovek.
  • Baldur52
    Máme teď fakt důvod k optimismu, čeká nás v následujících měsících a letech takové období renesance RPG, jak jsme je znali dříve... Už jsem málem nedoufal, že se toho někdy dočkám. :)

btw. jestli má někdo ještě nějaké D&D resty... http://www.gog.com/promo/hasbro_stacking_weekend_promo_050413
  • Viktor_H
    Ale kdepak, stále jde o nasycení - obsah sám ale za moc nestojí... Takovej hrnec leča. *11*
  • Och! to je potěšující zpráva po ránu! A já už přestal věřit v zázraky a dobrotu světa. *15* Není mi ani pětadvacet, takže nejsem veteránským konzumentem herního průmyslu, ale OPRAVDU jsem se nejvíce bavil při hraní Baldurů, Ajsvinddejlů, Falloutů, Tormentů i Arcana: Of Steamworks and Magick Obscura. Nad PnPlike klasiku zkrátka nic nemá. Baldura enhanced edition jsem dohrál po Vánocích a teď opět pařím Fallouta, tentokrát s novými patchi i mody. Sem s tím, narvěte to do mě! *14*
  • smejki
    a správnej angličtinář s technickým vzděláním ví zpětné nasycení je pouze positive feedback, zatímco negative feedback je zpětné nedosycení?
  • Viktor_H
    Pokud budou v praxi spolupracovat, žádnej oficiální merge není nutnej... Ale bylo by to fajn, to určitě.
  • Asi řešíme hlouposti, ale smejki má pravdu, tohle je nějaká ruční práce. Podívej se třeba na to dlouhé schodiště - není tam vůbec žádná perspektiva, je to rovnoběžné promítání (kamera "nekonečně daleko"). Zároveň jsou ale ty hadry (vpravo i vlevo) velké, jako by tam byla silná perspektiva, přičemž jsou od zbytku scény kousek.
  • No... měřítko (a vlastně i umístění) těch beden, sudů a pytlů vzhledem k postavě z videa je taky podle mě dost zvláštní, samozřejmě je to jen techdemo, skica, do které chtěli nacpat co nejvíc různých prvků.
  • USER47
    Podivná perspektiva už se probírala u screenu z Eternity. Problém je v tom, že jde nejspíš o kus většího prostředí, který je předrenderovaný z perspektivy kamery, jež je umístěná mnohem výš nad scénou, než z jaké pozice se my koukáme na tenhle výsek. Může to tedy působit místy trochu ploše či zdeformovaně.
  • USER47
    Šlo mi o to, že "reagovat" je výrazně obecnější pojem než "poskytovat zpětnou vazbu" a rpzhodně to není synonymum.
  • *8* *14*
  • 13_11
    Pokud chlapi nezklamou, určitě je po čase něco podobnýho napadne.
    Black Xile.
  • Hmm, jak už tu někdo napsal Obsidian InExile, dost hezký nápad řekl bych. Kéž by to byla pravda, to by bylo studio snů.:)
  • 13_11
    :-) Jestli Avellone na směr, jakým se hra bude ubírat, zareaguje tím, že se pořádně ožere, tak je to zpětná vazba takovýho průseru, že větší už snad ani být nemůže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit