Přejít na výpis diskuzí
Na Torment se vybralo 3,6 milionů, zapojí se i Chris Avellone
4.4.2013 | Ladislav Loukota
108 příspěvků
-
Tak maj to tam: http://tinypic.com/view.php?pic=245ndap&s=6
-
dobrý, jako hodně mě svrbí prsty, že bych podpořil... ale někdo to taky musí kupovat, až to vydají :D
-
Nová fošna od Morgana. Fuck yeah!
https://soundcloud.com/destructoid/sagus-cliffs-by-mark-morgan -
Né uplně Planescape 2 , ale ty kluci to určo vytvoří perfektně a minimálně v duchu Planescape *3*
-
Právě, že ne:)
-
Co k tomu dodat ... Sen se stal zkutečností !!! Bude novej Planescape *14*
-
Holy Sh*t!!! To házím do bleskovek.
-
Máme teď fakt důvod k optimismu, čeká nás v následujících měsících a letech takové období renesance RPG, jak jsme je znali dříve... Už jsem málem nedoufal, že se toho někdy dočkám. :)
btw. jestli má někdo ještě nějaké D&D resty... http://www.gog.com/promo/hasbro_stacking_weekend_promo_050413 -
Ale kdepak, stále jde o nasycení - obsah sám ale za moc nestojí... Takovej hrnec leča. *11*
-
Och! to je potěšující zpráva po ránu! A já už přestal věřit v zázraky a dobrotu světa. *15* Není mi ani pětadvacet, takže nejsem veteránským konzumentem herního průmyslu, ale OPRAVDU jsem se nejvíce bavil při hraní Baldurů, Ajsvinddejlů, Falloutů, Tormentů i Arcana: Of Steamworks and Magick Obscura. Nad PnPlike klasiku zkrátka nic nemá. Baldura enhanced edition jsem dohrál po Vánocích a teď opět pařím Fallouta, tentokrát s novými patchi i mody. Sem s tím, narvěte to do mě! *14*
-
a správnej angličtinář s technickým vzděláním ví zpětné nasycení je pouze positive feedback, zatímco negative feedback je zpětné nedosycení?
-
Pokud budou v praxi spolupracovat, žádnej oficiální merge není nutnej... Ale bylo by to fajn, to určitě.
-
Asi řešíme hlouposti, ale smejki má pravdu, tohle je nějaká ruční práce. Podívej se třeba na to dlouhé schodiště - není tam vůbec žádná perspektiva, je to rovnoběžné promítání (kamera "nekonečně daleko"). Zároveň jsou ale ty hadry (vpravo i vlevo) velké, jako by tam byla silná perspektiva, přičemž jsou od zbytku scény kousek.
-
No... měřítko (a vlastně i umístění) těch beden, sudů a pytlů vzhledem k postavě z videa je taky podle mě dost zvláštní, samozřejmě je to jen techdemo, skica, do které chtěli nacpat co nejvíc různých prvků.
-
Podivná perspektiva už se probírala u screenu z Eternity. Problém je v tom, že jde nejspíš o kus většího prostředí, který je předrenderovaný z perspektivy kamery, jež je umístěná mnohem výš nad scénou, než z jaké pozice se my koukáme na tenhle výsek. Může to tedy působit místy trochu ploše či zdeformovaně.
-
Šlo mi o to, že "reagovat" je výrazně obecnější pojem než "poskytovat zpětnou vazbu" a rpzhodně to není synonymum.
-
*8* *14*
-
Pokud chlapi nezklamou, určitě je po čase něco podobnýho napadne.
Black Xile. -
Hmm, jak už tu někdo napsal Obsidian InExile, dost hezký nápad řekl bych. Kéž by to byla pravda, to by bylo studio snů.:)
-
:-) Jestli Avellone na směr, jakým se hra bude ubírat, zareaguje tím, že se pořádně ožere, tak je to zpětná vazba takovýho průseru, že větší už snad ani být nemůže.