Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aspon přestanou dělat debilní ochrany co jsou stejnak vždy obejity a serou jenom ty co mají hru orginálně a navíc poškodí se disk a je po hře zlatej steam uplay orgin battlenet atd
  • Ano treba pocuvat vsetky ostatne media ktore su silne proamericky propagandisticke, tie urcite oveckam len pravdu hovoria.
  • Nesmysly...
  • Aeronet je silně proruská propagandistická stránka... Za její propagaci by měl být na všech rozumných stránkách ban. Měl by se přerušit ten proud sr4ček, co nám sem rusové a rusofilvé posílají...
  • Tak to jsem nevěděl. Díky za info.
  • prosím jděte s odkazama na ruské propagandistické servery na novinky Děkuji
  • To je celkem blbe ani nahodou, i kdyz ty ochrany taky zadna slava.
    http://aeronet.cz/news/analyza-windows-10-ve-svem-principu-jde-o-pouhy-terminal-na-sber-informaci-o-uzivateli-jeho-prstech-ocich-a-hlasu/
  • tvrdy.mar
    Stačí číslo z krabice BioShock zaregistrovat na Steamu. Není třeba nic platit.

Oficiální DRM-free No-DVD patch pro český Mass Effect je zde: http://www.comgad.cz/download/420-mass_effect_cz_patch_102.zip
  • tvrdy.mar
    Česká verze má jinou ochranu a již od roku 2009 má DRM-free No-CD oficiální patch.
    http://www.comgad.cz/download/420-mass_effect_cz_patch_102.zip
  • Panikarit netreba, na nelepsi strance supportu tpb je vsechno. Ovsem otazka je, proc pak platit za support nekomu jinymu. Prodam ti auto. Pojizdny, teda nekdy a nekde. Soused ti da totez gratis, a jezdi vsude a kdykoli ... hmm
  • 0011
    Lama = nekrade hry? Všechno ostatní o čem píšeš nevyužívám, ale co děláš na herním webu, když i většina krabicovek je na 3 zmíněné platformy. Jestli já jsem lama a mám mozkovou dysfunkci tak ty si v tom případě pirátská socka nebo hraješ jenom retro? Dungeony jsou fajn, taky jsem je pařil, ale to neznamená, že nebudu hrát současné hry protože mám mentální poruchu kterou jsem viděl hodně u lidí co mají dlouhý vlasy berou LSD říká se té poruše "sežrali všechno moudro světa" ještě napiš něco o čipech v mozku a davové kontrole přes rádiové vlny a jsi komplet, takových "inteligentů" znám kvanta, neříkám že si zfetlá mánička ale chováš se přesně jako tyhle exempláře, na které mám tu smůlu pořád narážet. Pokud nejsi kokos, tak si na cloud nedáš věci, které nechceš aby nikdo nikdy viděl, i ostatní lidi mají mozek, nejenom pirátský socky který "vyhráli" a nemají "sledování" steamem, alespoň si obhájí krádež
  • Spis o tvy nehoprazny blbosti. Alktualne resim v nekolika firmach likvidaci XP, a narazim na desitky appek, ktery na nicem novsim proste nejedou. Posli mi par desitek mega, necham je prepsat.
  • Ale ja v PC nemam system ani od Googlu, ani od Applu, tak proc by mne to melo zajimat?
  • solomon.short
    to je nas asi vic :D
  • otestovat kompatibilitu 400 aplikaci neni jednoduche, Tva poznamka svedci o jednoduchosti tvojeho mysleni
  • Jack1947
    No a co no, furt lepší než hry se SF, w8 a minut or (sec) *2*
  • Veskoslav divil by ses, ale treba ta ve ktere pracuji a vim o dalsich 2, ve kterych pracuji moji byvali spolupracovnici. Na trhu patri mezi nejvetsi. Take kdyz si prectes podminky k smartphone bankingu, tak pokud jsou transakce autorizovany dle pravidel (a je jedno, ze sis do mobilu stahl vir), tak je nemuzes vyreklamovat = proste mas smolika.
  • vzdyt se vlastne shodneme tak proč na mne tak reaguješ
  • 7 pred tim, nez nainstalovaly prosly rozsahlym bezpecnostim auditem a veskera jejich komunikace je monitorovana/potencialne nechtena blokovana.
  • A jeste jedna zajimavost - kdybys v 89 lidem na Vaclavaku rekl, ze za 20 let budou vsichni nosit u sebe sledovaci zarizeni dobrovolne, jen za moznost si z neho zavolat, a jeste za nej budou platit, tak by si o Tobe vsichni mysleli, ze jsi blazen. Je videt, jak rychle se meni nazor lidi na to, co je a neni normalni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit