Přejít na výpis diskuzí
Na Windows 10 si nezahrajete hry se SecuROM a SafeDisc ochranou
27.8.2015 | Aleš Smutný
120 příspěvků
-
Ne Veskoslave, mobil muze byt po vetsinu dne vypnuty a vecer si ho zapnes na precteni SMS. K bankovnimu uctu se da logovat pouze z mobilu, na kterem neni net. Na net chodis pres proxy server a nepouzivas google, ale jine vyhledavace. Platis hotovosti a ne kartou a na ubytovne nebydlim. Cloud nepouzivam, zalohuji pouze na NAS na lokalni siti a dulezite informace sifrujes TrueCryptem. Stoji to trochu pohodli.
-
ve vaší firme určite, jinak ja psal o windowsu obecne, nejen o desitkach. o 7 se taky rikalo že špehuje a sam rikas ze to mate u vas ve firme tak co
-
ps
lol 1,5 roku na prechod widli jo. tak to svedci o jednoduchosti vasich ajtaku -
Nejdrive tak za 10 let, ale spise nikdy.
-
no tak to otestujou a prejdou na to pak, jak nikde nepsal jak rychle na to prejdou.
-
Ty asi musis byt hodne jednoduchy clovek. Velke firmy na Win10 nejedou a jen tak nepojedou. Migrace z XP na 7 se u nas planoval a realizoval dele nez 1,5 roku, nez se pretestovaly vsechny aplikace a jejich funkcnosti.
-
Které banky. Povídej. A staré Nokie? Prosím tě, řekni mi kde. Fakt. Protože vím maximálně o BB, které se používaly. Nokia sotva.
-
Takže žiješ v jeskyni? Nemáš mobil či ho máš na předplacenku, nemáš bankovní účet a bydlíš na ubytovně, kde platíš hotově? Kreditku taky nemáš? Zdravotní pojištění taky nemáš? Evidentně disfunkci máš ty a nechápu, co děláš na herním fóru, když vlastně máš to "soukromí".
-
:) ne kazdy je lama, ktery musi mit steam, origin nebo uplay. Ne kazdy musi mit profil na shitbooku s tisicovkou virtualnich kamaradu. Ne kazdy se musi nechat nahravat v obyvaku konzoli nebo chytrou televizi. Ne kazdy musi mit vsechny svoje fotky nahrane v cloudu. Ne kazdy potrebuje mit zaple lokalizacni zarizeni neustale u sebe a preposilat svoje moudra stejne postizenym kamaradum. Nekdo proste nema lehkou mozkovou dysfunkci a sveho soukromi si vazi.
-
Nechci ti kazit náladu, ale vim, ze v nekterych bankach je pouziti smartphone bankingu na smartphonu s Androidem nebo Applem, pokud maji firemni debetni kartu zakazano, kvuli moznym hrozbam. A pouzivaji se stare nokie pro autorizaci na pristup na ebanking. Rekl bych, ze securitaci vedi co delaji, na rozdil od vetsinovych lam.
-
Priznavam, ze mam spoustu originalek, ale ke vsem jsem si stahl "neoficialni patch" skoro hned po vydani *2*
-
vyhod to. Beztak to mas napaleny *2*
-
jj, bylo by to krasny, kdyby byl jeden system, na kterym by se utkavali vsichni... jenze snaha parazitovat na praci jinych je vecna, ms v tom vynikal vzdy uz od pocatku svy existence, a k tomu je potreba nahnat ovecky do svy ohradky
-
nejde o to ci funguje ale nechci aby mi slo to pocitace to svinstvo securom o kterem jsem ani nevedel
-
A ještě do toho gaben s tim svojim Steam OS a PC konzolema. Si pomalu zacinam pripadat jak kdysi kdy jsem mel doma pet ruznejch konzoli abych si zahral všechno co me zajima, jen to ted mam v softwarovym provedeni. No jo, holt kazdej chce svůj dil kolace, a hraci at se třeba poserouu :)
-
Mass Effect jednička funguje naprosto bez problému pod Win 10 *3*
-
tak to byl citelnej zamer, ze ms chce taky scuh obchudek a proto potrebuje nejak zprudka penetrovat trh
hw, xbone a mobily, se jim moc nevyplaci, tak se radsi vrati k softwaru -
ms by nepustil ven system ktery špehuje lidi, jednoduše proto že windows maji nainstalovany i firmy a vladni instituce a kdyby ms smiroval cizi vlady a prislo by se na to, spousta lidi by šla sedet za špionaž
-
Me ohledne Win 10 prijde taky zajimavy ze nektery hry budou k dostani jen v tom jejich storu co ma win10, třeba fable legends. Rozumíte uz se nemluvi ze bude nejakej port z Xone na pocitace, ale ze bude port na win 10. Mikromek byl vždycky expert na to jak drobit nejakou konstatni věc. Takze to bude zhruba takhle..bude mit hry pro Steam, Uplay, origin, GoG a pak pro win 10. vlastne uz to je rozhodnuty, pac win 10 si vzal kazdej, jsou zadarmo. Pripomina mi to zapletku filmu Kingsman : Secret Service:)
-
rovnou jdu vyhodit cd s mass efectem.