Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Bioshock už dávno přešel na steam a byl předělan aby to nechtelo starou službu windowslive tak si myslím že se stemovou verzi Bioshocku by neměl byt prolém.
  • 0011
    Dark Forses je taky zajímavý počin *1*
  • nightborne
    máš krabicovku?
  • Je jenom zarážející, že stejně nereagoval MS u Windows Vist, Windows 7 a Windows 8 v dobách kdy se tyhle ochrany šířily jako mor.
    Tahle "reakce" je jenom kladná póza MS, který si potřebuje přihřát polívčičku s W10. Jak se vynořují nové zkutečnosti, čím dál tím víc se mi zdá W10 jako OS opravdu jen pro hraní her a lehké internetování. Všude možně čtu, jak se z W10 záhadně ztrácejí soubory které by se mohly týkat jakékoliv formy pirátství.
  • tak to abych ten bioshock radsi vypl, abych se taky pripojil k tomuto naprostemu bludu a delal, ze mi to na Win 10 nefunguje.
  • Veskoslav
    Drakan: Order of the Flame:)
  • Fakt ale krásná situace...

Jsem zvědavý co z toho nakonec vyleze, protože konec mučících DRM, dle mého, určitě nehrozí...
  • kdepak MS "ochránci" sami proti sobě!!!
  • ten obrázek z Bioshocku tu pěkně pasuje zrovna tuhle hru jsem si šel do obchodu koupit držím krabičku v ruce a ptám se prodavače jestli to má nějaké DMR on říká že určitě... pokládám že zjistím na netu jaké přesně a když jsem četl co to je za hrůzu obloukem jsem se pak všem hrám s secure a pod. v obchodech vyhýbal!
  • Moc vtipné... *15*
    Microsoft proti ochráncům duševního vlastnictví - kouzelná situace...
    Fakt pecka *15*
  • Hlavně je paradoxní, že tyhle DRM protipirátský systémy naopak k pirátství motivovaly. Kdo příčetnej by si koupil hru s omezeným počtem instalací.
  • Lukyz
    Rozchodil jsi z CD Ondřeje Průšu nebo jsi myslel Drakana? *1*
  • 0011
    Mechaniku? Tu ani na novým kompu pořád nemám. Systém i hry mám koupené digitálně, Wokna jsem instaloval přes flashku. Uvažoval jsem o bluray akorát kvůli filmům. Všechny hry co měly securom jsem za pár šlupek koupil znovu digitálně, protože seškrábaný dvd CoP bych mohl při četnosti hraní za chvíli vyhodit. A desítky jsou nejenom na hraní super, ale chce to odpovídající hardware, upgrade na starším notebooku nemá smysl, hlavně kvůli absenci některých ovladačů
  • nightborne
    Aaah... Drakan... jsem rád, že nejsem jedinej, kdo na Rynn s Arokhem nedá dopustit =).

edit: pokud jsi tedy měl na mysli tuhle hru... jestli ne, tak co už, alespoň jsem mohl propadnout nostalgii na moment =).
  • Veskoslav
    Doma mám jedinou hru v krabičce, co má debilní ochranu. Stalker: CoP a to jenom proto, že jsem chtěl mít sbírku krabiček kompletní a oba předchozí díly měly luxusní edici. A ME a Bioshock, obě na Steamu, takže mě to nechává chladným. Dokonce mi jedou i některé hry lépe než na 8 a o 7 ani nemluvě. Rozchodil jsem dokonce z CD Drakena a Dark Forses. Já jsem s 10 rozhodně spokojený. Ať už do prostředí, kde není otravné metro až po rychlost systému a podporu programů/her.
  • Kr.Pa
    Stejne si hry s touto ochranou nezaslouzi byti hrany.
  • Další bod pro piráty... a opět si za to vývojáři mohou sami...
  • nightborne
    Taky =).
  • Pete.palis
    Já jsem s W10 naprosto spokojenej ;)
  • ale zahrajeme, naprosto bez problemu, staci je "vymeducínovat" a vse jede jak ma

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit