Přejít na výpis diskuzí
Na Windows 10 si nezahrajete hry se SecuROM a SafeDisc ochranou
27.8.2015 | Aleš Smutný
120 příspěvků
-
o tom děckým péčku a plánu na výrobu atomovky co máš v komplu už stejně ví jak GRU tak FBI
-
Ale zahrajete. *1*
-
Siri, Hanzi =). Ale jinak máš recht.
-
*7* a přečetl sis licenční podmínky steamu, originu a uplay ty komiku?
-
Doporučuji si přečíst podmínky u Apple či Google. Zažiješ menší šok.
-
http://tech.ihned.cz/c1-64496370-jak-nas-nesmiruji-windows-10
Microsoft udělal tu "chybu", že o sběru informací začal otevřeně mluvit. Ostatní firmy a hlavně programy to bezesporu dělají taky, ale holt Microsoft má tu auru, že to je "zlá společnost". Ale jak funguje například Siri pro iOS, služby Google Now, Facebook a všechen ostatní software? Stejně. Přijde mi bizarní křižovat se před Microsoftem a pak si třeba stahovat cracknuté hry, podivné programy co vám během instalace do systému nakopírujou deset dalších utilit, nebo alternativní messengery či lézt na pofidérní weby s přihlašováním bez zabezpečení a být v klidu (neříkám, že to dělají všichni). -
Vždyť právě, pak je logické, že Steamová verze nebude mít securom =). Mohl bych to vyzkoušet, ještě někde tu tu krabičku budu mít =).
-
Ještě neco o vrazích z Wallstreetu, prosímtě *1* .
-
na rozdíl od tebe na Novinky nechodím. Holt každý čte to, co mu intelektuálně odpovídá....
-
Jestli se nepletu, tak všechny Bioshock kopie šly a stále ještě asi jdou registrovat na Steamu po vypnutí G4WL. G4WL klíče z krabicovek by měly jít přidat na Steam stejně jako digitální kopie. Všichni, kteří tyto verze měli, dostali zdarma DLC.
-
ne. Je mi to šumák.
-
Čéče, ty by ses na Novinkách vyjímal ;).
-
kdyz tu nadavate na aeronet, cetli jste alespon podminky covse dorbovolne odevzdavate pri pouzivani Windows (nejen Win10? https://www.microsoft.com/en-us/privacystatement/default.aspx
-
W10 by si nainstaloval jen blázen. To je nejspíš přímo dotované a zčásti naprogramované NSA, obsahuje to špionážní software, který je schopen prolézat obsah vašich soukromých dat a tato data odesílat. A vy s tím v licenčních podmínkách (které mají 50 stran a tunu doložek) souhlasíte !!!
Zatím mám W7, ale pokud to takto půjde dál, přejdu na Linux (už s ním zkušenosti mám, v počítači jsem ho měl). Vždyť spousta her už se dělá pod linux - Pillars of Eternity, Tides of Nemenera, navíc pod Linuxem běží Dosbox, takže tam lze hrát tisíce her starých. -
ten test by si musel spustat po kazdom jednom novom KB, ktore (po novom bez popisu) si do pc Windows 10 stiahnu
no nekup to, ked je to take lacne :) -
Aeronet? Server přímo placený ruskou vládou? *7*
Mínuskářům byl doporučil si přečíst výroční zprávu o financích.....Protože ruská ambasáda jako sponzor skutečně "není" placeno ruskou vládou. Stejně tak Sputnik a jiné proruské servy. -
Prosím, prosím, nešiř ty naprosto matoucí zprávy, zbytečně způsobující paniku =). Google dělá naprosto to samý už roky, jenom se o tom nemluví... a vypnout telemetrii ve W10 trvá tak patnáct vteřin, když člověk není střevo =).
-
probůh, na to narážím na každém kroku.
To je dost možná blábol (a dost možná není). Aby to mělo nějakou váhu, tak by autor musel udělat ten test znovu s vypnutýma všema sledovacíma funkcema, které Windows sám vypnout umožňuje. -
to ještě furt existuje? *8* Jsem zaspal dobu.
Na PC už jsem si krabičku nekoupil řadu let. Když pominu Sims pro holku. -
Ked už je reč o Windows 10 :))
http://aeronet.cz/news/analyza-windows-10-ve-svem-principu-jde-o-pouhy-terminal-na-sber-informaci-o-uzivateli-jeho-prstech-ocich-a-hlasu/