Přejít na výpis diskuzí
Nasajte válečnou atmosféru na videu z Company of Heroes 2
29.11.2012 | Petr Poláček
73 příspěvků
-
Oh.
-
Mohl bys mi o tom něco povědět? Jak to funguje, jestli je to trusted atd. Rád bych zakoupil, ale nemám sním zkušenost.
-
spíše o jednoho seedera méně
-
Jo tak, ja mel problemy vsude. PS3 psalo NAT3 pri vyzkouseni, takze to ti neporadim, pardon.
-
jen tak vypada, jen to vyzkousej
-
ješte bych dodal že je škoda že rusi nebudou mluvit rusky a nemci nemecky, treba v age of empires tohle nebyl problem nevim proc tady musi vsichni mluvit anglicky jen s prizvukem
-
pravdu máš
-
Tak jako mohl to být klidně další datadisk do jedničky, ale aspoň budou moci tvůrci více experimentovat když to bude samostatná hra. Jak doexperimentují uvidíme, ale už teď jsem neskutečně natěšený. *4*
-
MoW je budget
-
starcraft ma taky battlecruisery ktere strileji z orbitu ale ve hre jsou par metru nad zemi a resi to nekdo? ne tak ani tady tohle nereste je to trapne. jak bys to asi chtel udelat s takovým zoomem na mape a s takovym poctem jednotek?
-
Pro tebe trapná arkáda aa pro mě nejlepší strategie jakou jsem kdy hrál. Navíc, proti arkádovosti aplikujte Blitzkrieg mod.
-
Ten tvuj slavnej starcraft snad ani nemá tanky jako tanky. Navíc německé tanky střílely na velkou dálku u které vynikaly.
-
zajimavy ze tohle nikdo neresi ve starcraftu ale tady jo. jak by sis to asi predstvoval? nebo skus jmenovat nejakou hru kde to bylo lépe. a nerikej men of war budgetovky s vyblitou grafikou nehraju
-
já nemám nikde a s ničím problém (jak na pc, tak i PS3), jenom s CoH.... tak kde asi bude chyba? (((:
-
Vymenit router. mel jsem to same. Vsechny porty otevreny, dokonce cely router nastaveny do demilitarizovane zony (proste otevren svetu :D ) a porad problem s NAT (NAT3) pak jsem koupil na Alze na 3 kila router (mel jsem roky, roky starej) a vse samo i bez otevirani portu bezi jak ma.
-
s portama sem zkoušel, co se dalo a nepomohlo.
-
Souhlasím, že tady už řešíme něco nad rámec této diskuse, ale neodpustím si připomínku. *4* GTA 3 může být pokračováním GTA 2 jednoduše proto, že jde o sérii GTA. Má to v názvu. To ji dostatečně vymezuje, zatímco krkolomný hledání společných znaků u dvou rozdílných značek a dělání z nich jednu sérii je diskutabilní. *3*
-
trocha trapne ze tanky sa obstreluju len par metrov od seba
-
Možná trochu přestřelený v průměru, ale to už jsou nuance.
-
Ztráta tvého zájmu? To znamená jediné - definitivní kolabs herního trhu. Už je to tu, néééééééé.