Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyvole a o co ti jako jde? Ja naprosto nezaujate poznamenal ze je to podobny? Jsi se s touhle serii oženil nebo co?
  • Jestli budou zase jednotky pobíhat po celé mapě jako v 1 aniž by se jim něco stalo tak odinstalovávám... Coh je možná starší ale jednička byla spíše trapná arkáda.
  • Magister_Peditum
    Těžko bude CoH2 vypadat jinak, když musí používat stejné jednotky a odehrávat se ve stejné krajině.
  • Rikam ze to vypada jako MoW protoze to bylo drive na vychodni fronte, tedy v techto kulisach, jednotkama, technikou atd... Mysli
  • měl sem s NATem taky problém, ale v 90% případů šel vyřešit tím, že sem se odhlásil z účtu a hned zase připojil. Pak sem se dostal i do hry, kde mně to házelu chybu s NAT. Docela komické.
  • No a?...Ja vim... Nerikam ze to kopiruje MoW ale ze to vypada hodne podobne, na tom neni nic spatnyho. CoH je sice starsi, ale bojovalo se na zapadni fronte, MoW na vychodni tedy bojovalo drive, od toho rikam ze CoH2 vypada jako Mow
  • 15k3
    Já jen doufám, že budou větší mapy a bude se hrát na větší vzdálenosti... Jednička mě velmi bavila, ale moc se mi na ní nelíbilo bojování jen na +/- 100 metrů...(hlavně u tanků). Něco jako ten mód co na to byl (nemůžu si vzpomenout jak se jmenoval). A taky doufám, že vyřeší pro mě chybu: chyba s připojením NAT. (napojil jsem se tak asi jen na 10% her)
  • Ten kec s Men of War jsem trošku nepochopil Company jako serie je daleko starší. A pro mě z druhoválečných strategii nepřekonaná. Men of War je taky povedená hra a nemám proč jí kritizovat. ale ten kec že v tom někdo vidí Men of War :)nechápu. Jestli je to není tím že oboje jsou hry z druhé světové :D
  • pořídím v případě, že se Xalibur a spol. vrhnou na vytváření svého módu Blitzkrieg i pro dvojku.
  • Magister_Peditum
    CoH je starší než MoW.
  • Já v tom prostě vidim Men of War (tu strategii, ne film:)) Radeji tedy doplnim ze vzhledem, protoze MoW bojovalo nam vychodni fronte jako prvni, pro mene chapave.
  • mazec :))
  • Magister_Peditum
    No, konečně! "Zpátky ni krok! Huráááá!" *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit