Přejít na výpis diskuzí
Nasajte válečnou atmosféru na videu z Company of Heroes 2
29.11.2012 | Petr Poláček
73 příspěvků
-
každopádně men of war je mnohem lepší 2ww strategií než je CoH, mě CoH až tak neohromilo jako MoW na full detaily na velký TV :)
-
S tím nesouhlasím. Jedná se jen o změnu názvu. Jak může být GTA 3 pokračováním GTA 2, když je to úplně jiná hra a zároveň Arma nemůže být pokračováním Flashpointu, i když je to takřka totožná hra. Nedává to smysl. Nicméně tady asi zbytečně zabíráme diskuzi o CoH. A abych to ještě pro úplnost uzavřel, MoW a CoH jsou odlišné hry a neměly by se moc srovnávat už jen kvůli rozdílům v přístupu k hratelnosti a různé míře realističnosti.
-
Commandos ? Němci na 3. vetu Panzer elite taky padala stěží... nějaky posraný tank dokázal umlátit Kinga :D
-
Nejsem zas takovej expert na slovo vzatej, ale byli ty rakety do bm-13 skutečně tak velký a tak jako na tom videu ?
-
otrepany konflikt druhe svetove plus zastarala grafika (engine z jedničky), asi jsem stratil zajem
-
A kdo nehrál první díl tak honem si doplnit vzdělání:
http://www.humblebundle.com/ -
pobihat po mape aniz by se jim neco stalo? nevim co myslíš?
-
Maximálně lze hovořit u duchovním nástupci, ale ne o sérii, a to i v případě OFp -> ARMA.
-
Vzhledem k tomu, že potom následovala hra Faces of War, což je hra takřka naprosto totožná Men of War (i engine je totožný a spousta modelů ze hry) a vychází ze Soldiers a navíc jí dělají pořád stejní lidé a vydává pořád stejný vydavatel, tak je to jako říct, že série Arma nezačala Flashpointem...
-
Stačí otevřít porty na routeru ne? Teda mě to aspoň pomohlo.
-
Coh
-
ty vole...tak to je snad jasný, že se to podobá kulisama když se to odehrává na východní frontě a je jasný, že technikou a jednotkama, když proti sobě bojujou Rusáci a Němci...to si měli vymyslet jiný stroje nebo si měli pro každou stranu vymyslet jiný uniformy? Todle neni prvenstí MaW...to se taky jen inspirovalo, tim jak ve skutečnosti uniformy vypadaly a reálnou technikou...a stejně tak to bude pravděpodobně u CoD...obšlehávat vizuál můžou hry u Jaksonova LOTR jak ypadali gongořani ale určitě né jedna hra od jiný hry když se zakládá na reálných vizuálu
-
To je asi jako když řeknu, že série Torchlight začala Diablem 1, protože na ní dělají stejný lidi a je to fantasy hack and slash.
-
Defacto není.
-
MoW je starší série, protože začala už hrou Soldiers: Heroes of WW2 o dva roky dříve, než CoH.
-
To víš hl. že ho mám já :D ale bylo trapné a do očí bijící. Není a to je ta škoda.
-
ty ses dost nemocnej se mi zda...
-
Za co? Nikdo netvrdí, že je CoH nějaká realistická simulace války. *4*
-
Jasné, máme spolu dvojčata. Jedno se jmenuje Company a druhý Heroes. *1*
-
V porovnani s MoW to arkade urcite je :) Mínus prosím