Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to by mě zajímalo,jak to zvládáš u filmů,ty totiž běží v rozmezí 25-35 fps *3*
  • promiň jestli sem ti přidal, vypadáš na svůj věk starší...
  • omg 13 tak to se ani nedivim tem tvojim kravinam co tu pises
  • Jako sdělení "filmovosti" nového AC mě zdvihlo ze židle, jako vymluvit se že místo toho, že to nezvládá hw tak se vymluví na filmovost aby náhodou nemuseli udělat dobrý port na pc, kvůli tomu je budu bojkotovat i kdyby vyšel patch, tak na uplay mám lepší hry (AC 2, broderhood,... takové už asi nevydají) a nemám důvod tohle podporovat, tak si to holt nezahraju, žíly mi to netrhá, naštěstí máme firmy jako cdprojekt, uvidíme.
  • Veskoslav
    Opět vedle zkus to znova dítko;)
  • mně je třináct, čili o dva roky mladší než ty Veskoslave...
  • nejde ani tak o odozvu, ako o plynuly pohyb obrazu *3*
    30fps je strasne malo a obraz je jemne, ale frekventovane trhany a kazdy pohyb v hre tak posobi neprijemne, ked tak budes hrat hodinku a potom to zosynchornizujes na 60fps, tak pochopis o com pisem, ten pocit ulavy pre oci je citelny, aspon pre mna, ja som nato dost haklivy, uz 40fps je citit, ale stale je to este v norme, ak ide iba o chvilkovy prepad, ale 30 nie. *11*
  • Veskoslav
    Nevděčnost? No že jsi poněkud jednoduchý, to už víme, ale až tak? *7*
  • Veskoslav
    20? Max psal, že mu je 14 a del na tom bude podobně.
  • Vy dva jste se hledali až jste se našli, tipuju věk tak 20 maximálně.
  • Ty vole! ako toto malo byt uz davno automaticky vyriesene priamo v hre! nie tu ponukaju navody na odomknutie fps!...kde sme sa to dostali..znovu *11*
  • zdroj, co jsem ted koukal na videa z PS4, tak jede vše jak po másle..
  • Mato1987
    lol ja mám i5 3570k, 16 gb DDR3 ramky a dve gtx 670 a 60 fps to nedokázalo udržať stále, hra je odfláknutý pc port, padá to, seká to, graficky to tiež nie je nič svetoborné....
  • přesně tak, ale zdejší přitroublá komunita si jenom stěžuje...
  • 90% co vychazí exluzivně jsou odpady, takže zůstavám stejně u AAA her jako Alien:I, Dark Souls atd... Jednou vyjde Divinity a příběh je na úrovni základní školy...Ne děkuji, lepší kvalita než kvantita...
  • Jednoduchy reseni, nekupovat!!! A pokud na hru nadavam, tak ani nestahovat, ne jak ze vetsina na hru nadava, a pak si ju stahne a hraje.
  • zrovna kvuli 30fps u tyhle hry rozdmychavat flame war o "zprasenym portu z konzole" je vazne zbytecny..nereknu, kdybychom se bavili o fps typu cs, cod apod, kde "kazda ms rozhoduje", ale u tyhle hry nizsi framerate stimuluje receptory filmovym feelingem, cimz houstne atmoska.. jsem zaprisahlej pcckar, ale a priori soudy typu "konzole muzou za vsechno zlo na svete vcetne globalniho oteplovani (kt stejne neexistuje)" je preci jenom trosku tendencni a simple......kricet muzem, kdyz hori, ne kdyz se skrtne sirkou, fellazzzz....
  • tak oni potrebuji aby to jelo i na konzole
  • to je defacto cheat a kdo se hrabe v konzoly aby si upravil hru tak by nemel dostavat achivmenty na steamu
    jinak nechápu tu nevdečnost, když se mi nelíbí jak to udelali tvurci tak nehraju? simple as that *7*
  • na PC vychází více her, než na všech konzolích dohromady. A většinu z nich si zahraješ v mnohem lepší grafice a plynulosti, bez debat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit