Přejít na výpis diskuzí
Návod na odemknutí framerate a God módu v PC verzi The Evil Within
14.10.2014 | Petr Poláček
135 příspěvků
-
Zde je jednodušší návod:
Nekupujte tuhle sra*ku na PC -
Ty poznáš propad z 60 na 50 fps? Tak to gratuluji, máš naprosto špičkové oči.
-
Samozřejmě, že to poznaš, poznáš i z 60FPS na 50FPS, např. v Diablu 3 to jde krásně vidět...
-
kde máš těch 1440*1080???
-
Drop FPS z 85 na 50 ani pomalu nepoznáš, ale 30 začíná být dost cítit, pod 20 už pro mnohé nehratelné.
Já nevím, o co se tu vy mladší hádáte? Nikdy žádný FPS lock nebyl. Naopak se spousta výrobců HW předháněla, kdo zvládne více FPS v určité configuraci (programu i hardwaru)... -
hlavně, že o sobě říkáš, že nejsi troll *1*
-
Neumíš číst? *7* Děkuji za plodnou diskuzi. Ukázalo se, že 13 dítě je fakt jenom 13 dítě. Mimochodem. WarThunder mám 110 fps průměr, když zapnu hru (filmové detaily, všechno na max při 1920*1080). Při střemhlavém náletu spadne naráz na 70-85 fps. Ale naprosto nepoznáš rozdíl. To samé je u 50-85 fps. Ale 30-60 poznáš. Tedy měl by jsi poznat.
-
kde máš těch svojich 1440*1080? Neumíš používat google nebo co???
-
Biologie lidského těla je v 7. třídě a lidské oko sem tam bere. Zeptej se paní učitelky, jak funguje. Mimochodem FC 4 bude mít na konzolích maximálně 1080 a 30 fps. Opět. A hrát FPS s 30 snímky, to už je dost na palici.
-
Občas mě zamrzí že se nějaký titul na PC neobjeví ale pokud nehodlají poskytnout odpovídající port pak raději ať ho nedělají vůbec. Protože o takové srá.ory bych ani kolo neopřel. *6*
-
*8* že ty tu trollíš?? že si nevšimneš lagu z 85 na 50 FPS? hoho, ty to rozjíždíš ve velkém to trolovaní...
-
http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-wolfenstein-new-order-performance-analysis
Tam je dokonce ještě horší rozlišení pro X. Takže ještě "lepší". Doporučuji příště použít něco jako Google, Bing, Yahoo, Seznam či obdobný vyhledávač. Ušetří ti to spoustu práce, nejenom ve škole. -
*8* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Šup si nachystat věci do školy;) Propad 50-85 lidské oko nepostřehne, ani kdyby ses na hlavu postavil. Navíc já si tam přidám tunu efektů či si je uberu. Konzole toto neumí, protože na televizi to prostě nejde vidět, že jsou hrany kostičkované atd. Navíc lock na Wolfovi je uměle vytvořený na konzolích, jinak tam by to lítalo ještě více. Ale pokud je někde 30 fps a následně 60 fps, tak je to rozdíl. To, že to tvůj mozeček nechápe, to je věc druhá. Takže si jdi obhajovat prasácký port někam na konzolové fórum, kde ti všichni budou přikyvovat, že pc scéna je k ničemu, když si přeje vyšší fps než 30.
-
jaj 1440*1080 - kde bereš takové informace???
-
pane vrátny klikej si ty svoje srance dál, ale že plácáš nesmysly až na půdu ti nikdo neodpáře. Ono se hrají hry na průměrné FPS? To si děláš snad srandu ne? Snad lepší něco stabilní než hrát s FPS dropy a mít vysoké průměrné FPS. Buď máš velice nízké průměrné IQ nebo jsi totální troll...
-
ty blbe ps4 verze wofla ma price 1080p ale rozliseni 1760x1080 60fps lock ktery skace sem a tam ale pri +30 to nepoznas takze nekdo kdo hraje 1920x1080 se vsim na ultra a ma 55-65fps si da ps4 nastaveni 1760x1080 a na high tak lehce ziska dalsich 15-25fps
-
Ano je. Průměrně totiž získáš lepší FPS než při 60. Ale chápu, že v 7. třídě ZŠ ti hrátky s čísly moc nejdou. Raději jdi pak na jazykové gymnázium, tam matika není. Jinak X rozhodně neběží ve FullHD, to má ve Wolfovi 1440*1080 a PS4 má rozlišení 1760x1080.
-
a toho maxe by si mohl vzít s sebou, další nechytrý puberťák
-
del nechceš si jít raději dělat domácí úkoly? Už mě fakt nebaví číst ty tvoje srajdy tady všude. Nerozumíš tomu, vážně ne.