Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další perlička do Veskoslavovi knihy přeřeků. Takže si pamatujme, že 50-85 FPS je lepší jak 60FPS všude.
  • Neviem ako kolega ale ja to zvladam tak ze si film pustim v 60 FPS ako napr. vcera Edge of Tomorrow, v 25 FPS by to bola pri akcnych scenach rozmazana mazanica.
  • na konzolích Full HD a 60FPS, čili to samé co tvoje karta, která je jen o málo levnější než celá PS4. Za kolik si ji kupoval? 6? 7 Tisíc? Na nasrání co?
  • Veskoslav
    Víš, že 50-85 je lepší jak 60 všude? Navíc jsi docela opomenul fakt v jakém rozlišení to bylo na konzolích. To jsi ve 13 ještě nebral nic z matematiky?
  • steam forum a tvoje karta http://steamcommunity.com/app/201810/discussions/0/540742579608433158/?l=czech
    na youtube průměr kolem 50FPS, takže jsi usvědčen ze lži v přímém přenosu, 85FPS jsi si taky vysnil ve svém mozečku..
  • bože ty kecáš. Takže máš raději 85FPS s propady na 50FPS než jakž takž stabilních 60FPS. Jo jasně, to vykládej tak Petrovi a jeho zázračnýmu patchi... xDDDDDD
  • Veskoslav
    290X Gaming jenom 60 fps a 760 lepší jak 280X OC? Vážně? Taky jsem ti napsal "průměr". Kouzelné je to, že průměru nedosáhnout 2/3 výsledků. Ale celkový průměr ti dá následně mnohem vyšší číslo než v reálu je. Wolf mi běžel něco mezi 45-55 fps. Ale stačí, aby párkrát vyletěl ke 100 a více (fps lock je u Wolfa na 60 fps, stejně jako měl Rage, ale dá se odemknout jednoduším postupem než je tady) a rázem se ti zvýší průměr. Takže ano, reálný průměr je u mě cca 50 fps, průměr, co mi spočítal program bylo 85 fps. Mimochodem myslím, že 3.6 vyšly další patche, co opravili a zvýšili výkon na AMD kartách až o 30%, to samé i u nVidie.
  • to jsi opravdu takovy debiil???????? ten test je z 21. kvetna ale pritom po par dnech vysel nvidia driver ktery me zlepsil vykon ve wolfikovi o 30%
  • misho8723
    Na Giantbomb v tomto videu hovoria ( v čase 21:50) a je aj vidno ako v niektorých scénach je framerate fakt zlý (napríklad v čase 24:00) : https://www.youtube.com/watch?v=OkQr2IsHbO0&list=UUmeds0MLhjfkjD_5acPnFlQ
  • PC lamky si museli hned odemknout nesmrtelnost *15*
  • Prý 85FPS a já mám půlmetrového ptáka. Nemáš náhodou 280 radeona? Tak ten nedal ani 60FPS jelito. http://www.pcgameshardware.de/Wolfenstein-The-New-Order-PC-257248/Specials/Wolfenstein-The-New-Order-Test-Benchmark-1121737/
  • presne to je jako koupit si ferrari ale nekdo ti rekne jezdi v nem jenom 50 protoze je to lepsi zazitek proste konzole nevladnou takovy vykon jaky vytrubovali do sveta jsem zvedavy na ps4 verzi planetside2 ktere ma byt pry srovnatelne s ultra nastavenim z pc chci videt ty velke akce jake zazivam ted kde je akce kde proti sobe stoji 70-80 lidi na kazde strane
  • Tvoje vec, ja hru na kterou nadavam hrat nebudu, stejne jako sem nehral COD Ghost, WD, Mordor atd. Tak nebudu hrat ani tohle.
  • Veskoslav
    Obhajuješ neobhajitelné. Mimoto na PS4 Wolf padal také, stejné tak na X-ku. Jsou na to i videa. Rozhodně nejela PS4 stabilně na 60 fps. A když to řeknu takto, tak moje pc mělo stabilně 85 fps a to je o půl roku starší jak PS4. A omezený hlupák jsi akorát ty.
  • tak je rozdil bejt nasrate a platit nebo bejt nasrate a neplatit ne? Radeji bnudu nasratej a nebudu za to calovat *5*
  • a není to spíše ID enginem? Wofl a jeho FPS propady jsou u PC verze už legendární, PS4 jella stabilně na 60FPS, tady se vývojáři snažili něco dělat i s PC verzi, aby neměla propady a vy omezení hlupáci jenom hejtujete. Takhle má vypadat port hry na ID. enginu...
  • hra je promarne urcena na konzole ale bohuzel ze hry je dalsi tupy konzolovy port co nefunguje jak ma byt vyvojar tak pc verzi odlozim dokud nebude slapat tak jak ma
  • boze dalsi blbec *1*
    Filmy (cize prehravane video) a hry (cize realny render) neni jedno a to iste! uz si to vy technicky analfabeti zapametajte! nebudem to tu pisat stale dokola *6*
  • Veskoslav
    A sirka nezpůsobí požár? 30 fps a jiné srandy jsou tu pouze a jedině z důvodů konzolí. Žádný jiný důvod neexistuje. Lhát o filmovosti a jiných srandách a ještě tomu i věřit, to je skutečně na palici.
  • Veskoslav
    Opravdu nevidíš rozdíl mezi filmem a hrou? Jdi si popovídat s Maxíkem, ten to taky nechápe a del se k Vám může přidat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit