Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý na to má jiný názor, a já říkám, že pokud to nějak zásadně nezmršej, tak to bude nářez roku! *1*
  • Tolko nadsenych komentarov, heh.

Polda mna to upne obycajna priemerna fps len s tym ze to bude mat na krabici nalepene zname logo z ktoreho sa ide kazdy pos*

Ale tak mozne je vsetko ze...
  • Ty jsi též taká píča :D
  • nemám radá Duka, protože mě jaksi nevzrušuje střílet tygropolicajty, lítající chobotnice a další trapný emzáky a hraní za vymaštěnou, silikony vyhoněnou holyvůdskou smažku už vůbec ne,
    death to the shit baby *2*
  • jj hra je nevhodná hlavně pro ty "uživatele" který nemají smysl pro humor, nemají rádi pivo, perfektní "nekorektní" hlášky a vůbec všechno co dnešní ne-přizdis*áč miluje :-D
  • To je věc názoru.. stejná věc se dá říct například o The Sims :-)
  • Black_Hand
    ja cekam ze to bude jako Expendables. nebudu mit zadny velky ocekavana a nakonec me nadsazena akce pobavi vic nez u legendarniho Komanda.
  • Duk byl legenda a to díky tomu že v době kdy vyšel hry neprocházely cenzůrou ! Jen doufám že dnes tam dají na krabici od 18+ aby to ti cenzoři neposr... *12*
  • hell i would still hit it :D tak vyzera to zatial luxusne..... uz sa tesim
  • MrSanta
    Muhehe, už to video někdo nahlásil, že v něm může být nevhodný obsah pro některé uživatele. Bodejť by tam nebyl nevhodný obsah, vždyť je to Duke Nukem!!! Celá ta hra je nevhodná pro některé uživatele *1*
    Ku*va, já se těším.
  • Amylee.Anderson
    Tohle bude píčovina už jenom proto, že to vyjde.
  • Pravej_PipMan
    Heil to the king baby :D

tohle smrdí dukovinou. A to je dobře. Jen ty cenzorský rozpixelovaný čtverečky to kazej
  • Video je jenom to cenzurovaný a ve hře cenzura nebude(možná v německu) ;-)
  • Nemůžu jinak než říct, že v porovnání s tímhle je každá FPS za poslední desetiletí vzrušující asi jako partička šachu, je to absolutní nářez, který tu nebyl už hezky dlouho.
  • Vtipny a po takove dobe, kdy jsem hral puvodniho Duka (v te dobe jako teenager) se fakt tesim. Nejaka necenzurovana verze videa by nebyla? :-D
  • klasika :-D
  • "Kuči Kuči" :D :D
  • Jestli tohle nebude nářež, tak už nic!
  • Paráda
  • LTM3
    Vtipnej trailer, kterej si dělá srandu i z dlouholetýho "vývoje" :D Snad to bude dobrá hra, ale jak říká Duke po 12 letech by to mělo bejt dobrý :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit