Přejít na výpis diskuzí
Návrat krále – trailer Duke Nukem Forever
22.1.2011 | Aleš Smutný
200 příspěvků
-
tam nebyl problém v četnosti vulgarit, ale jednoduše v tom, že se linuly z úst lidí, kteří zní poměrně slušně. Zejména Vito měl spíš hlas slušňáka, kterej pomáhá babičkám na přehodu. Ten herec snad hrál i v růžový zahradě....
-
taky mam rad palacinky
-
troll? Bacha na to, ukamenujou tě *1*
-
totalny blbost je to *12* *12* *11* si raci zahraju call of duty *5*
-
Ja hral mafii2 s anglickym dabingem, a tam padalo vsemozne tvarovany "fuck" tak jak se slusi a patri. Stejne jako v kazdy jiny gangsterce.
Pokud to nekdo hral s tou ceskou hruzou tak se nemuze divit ze je mafianska atmosfera pryc.. -
Pres vanoce jsem hral verzi s novymi texturami a po tech letech jsem se super pobavil. Dokonce jsem vzpomnel na ruzne zasita tajna mista. Moc fajn hra a diky ni jsem si uvedomil, ze hry hraji uz vic nez 16 let *8*
-
Ve hře samozřejmě cenzura není. Nejdřív se zamysli, než začneš plácat kraviny.
-
Jak potvrdil Kane & Lynch 2, ty čtverečky mohou ve finále působit lépe, než kdyby se to nějaký grafik snažil vymodelovat.
-
velky vavra?
-
Chápu že někdo píše v rychlosti, ale co ta druhá věta znamená?
-
řekl bych, že sprostá slova v Mafii 2 nemá na svědomí 2K, ale samotný scénář. pak už záleží na herckém podání těch vulgarit...
-
Stejně to budou hrát děti,puberťáci,dospělí,důchodci.... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
DN je hra mojho detstva, len neviem ci to fakt neni pozde po takej dobe, vtedy to bolo nieco uzasne hrat duke ale dnes uz sa na to az tak netrasem.
-
Jelikož se k dětem stejně dostane všechno (a kdo si namlouvá opak, je s odpuštěním dost naivní), tak by potom musela být cenzura úplně na všem.
U DNF si myslím, že to budou hrát starší hráči, kteří DN ještě zažili, dnešnímu "dorostu" to moc neříká, krom fórků na nekonečná odkládání vydání. -
Ty Prodigy k tomu sednou " Invaders must Die "
-
Trailer v pohodě, ale proč si v 2K pořád myslí, že čím více sprostých slov, tím víc "dospělá hra"? Mafii II tímhle přístupem pěkně zkazili, při hraní jeden neměl pocit mafiánského, ale spíš teenagerského prostředí. A ještě se s tímhle 2K chlubili.
Duku, nedej se! Máš být drsný, ale ne laciný! -
no jo prosimtě běž si hrát ty sračky steorypni bez hůmoru a tak !!!!!! a jestli si myslíš že Duke není hra dobrá a proč se teda kdyby si minulosti proslavila svým humorem gestem atd no
-
protože ve finále to stejně budou hrát děti *5*
-
Skoda tech pixelu bez AA na kazde prkotine. Nesnasim hry, ktere jsou 18+ a je tam cenzura, fuj!
-
Tak nějak nechápu, proč, když je na začátku hodnocení pro dospělé, je v tom traileru cenzura? *7*