Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslíš si že znalost českého jazyka má nějaký vliv na inteligenci člověka?
  • Kdo v této diskuzi hrál duka v době, kdy vyšel, ať klikne na plus :-)
  • ucho
    ano, ten trailer byl skvělý. dobrá hudba, akce, skvěle se na to dívalo. až na jednu drobnost a to, že je to PODVRH. v tom traileru nejsou žádné in-game záběry přímo z hraní. celé to naaranžovali a udělali jen filmek s připravenými věcmi a mapami, které udělali kvůli tomu traileru (patrně aby něco ukázali a vytáhli další peníze).
    aneb část komentáře bývalého zaměstnance: "...Everything you see in that trailer was phony."

ale udělali ho dobře :)
  • Doufám, že jako poděkování účastníkům v diskuzi, si za to koupíš Pravidla českého pravopisu
  • A ty radši mlč. Tvoje názory jsou na facku a mínusů máš ještě málo za ty kecy.
  • No musím říct že ten trailer z roku 2001 je pořád mnohem víc kulervoucí než tohle, i když se očividně snažili. Tenkrát sem na něj čuměl s otevřenou hubou a i dnes si ho rád pustim... perfektní práce těch co ho tvořili .-)
  • Duke je Chuck Norris hernej scény :) ... ma svoj štýl :) .. je to mýtus :)
  • Amylee.Anderson
    Nauč se používat slovo troll.
  • misho8723
    Že by boli príliš sprostí v Mafii 2? Videl si film Mafiáni ( Goodfellas) ? Pochopil by si, že Mafia 2 by sa mohla aj schovať pred týmto filmom, čo sa týka nadávok.. mne skôr vadilo, ako sa tie nadávky nehodili ku tomu ako rozprávali, ale nie preto, že by ich bolo veľa
  • tak pokud je matroš ten steroid, tak co asi sakra myslela tim silikonem? :D taky steroidy? jak říkám, spíš má trochu vyhrabáno.

Nějaká hláška je slabší, nějaká lepší, tak už to chodí, i mistři kolem Cimrmana maji slabší chvilky : )

Ano, každej rád vypne, proto mě to baví, mám rád chytrej humor i tenhle jednoduchej, ale účinnej. K tomu srovnání, myslim, že si si nevšim detailu a to je ten, že lidé
    to označují za srágoru ve srovnání s předchozím dílem a podle hodně lidí je to označení v porovnání s F1 nebo F2 úplně trefné, myslím si to taky. Kromě toho jsou jednoduchý filmy či hry, který jsou stupidní a o ničem, ale pak máš jednoduchý filmy a hry, který ale pobaví a jsou vlastně vynikající. Plácnu, máš tu Policejní akademii a máš tu Byl jednou jeden Polda, už si rozumíme co tim myslim? Pak neni těžké pochopit že lidé vynáší do nebes primitivní hru, zatímco jinou tvářící se s vypadající složitěji schazují, ono totiž o to vůbec nejde, hlavní je výsledek, ta hra nebo film může bejt třeba nejinteligentnější na světě, ale když nepobaví, tak se může jít zahrabat a je to o ničem :)
  • Lidi vyhráli jste mi 50 Kč všem moc děkuji a ty + bylo fake abyste mně daly - hehe *1* *1*
  • jak už psal dřív ta cenzura je jenom v traileru ve hře nebude
  • pravda :)
  • hm, v tomhle případě spíš lidé nefandí blbostem a zasírání diskuze nesmysly *7*
  • :)
  • ja som ti dal + takže sorry :D
  • tady jsi v Česku..nikdo ti to nedá, protože jsme banda nepřejících parchantů *12*
  • Teď jsme se domluvili že i tak. *3*
  • me se libi veta "Did you think I was gone forever ? " :D
  • može byť aj -10?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit