Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • @Crook ja len tolko ze mass effect 1 bol 1000x lepsi ako jeho pokracovanie... ME2 stratilo vsetko co z ME1 robilo perfektnu hru *11*
  • možná se budete divit jak to že jsem hru už dohrál, pravda je že to bylo hotový už driv jen to nebylo pro širokou verejnost pristupny
  • Phate27
    A ja sazim 200€ ze jsi jeden a ten samej jako ten prvni tzn: omezenej, tupej, kratkozrakej a mit te doma za koule te povesim na snuru na pradlo.
    Takhle schazovat krale! *1*
  • COD je nejlepši!!!!!!!! a ti seš debil *11* *12*
  • ja davam 1/10 je to blbost *11*
  • Amylee.Anderson
    S těma nulama souhlasim...
  • Koukám, že ty jsi hru stihl dohrát půl roku před vydáním. Můžeš mi říct, kde seženu stroj času? Taky bych si to rád zahrál dřív, než ostatní.
  • 9/10 gayov s tebou súhlasí *12*
  • grafika 5/10
    pribeh 2/10
    hratelnost 5/10
    inovace v zanru 0/10
    originalita 0/10
    multiplayer není
  • pretože zabíjanie prasiatok nikoho nepohoršuje.
  • 6/10 , ted hodnotím hru
  • 6/10 *12*, ted hodnotím hru
  • Rozhodne viac sa mi paci tento trailer nez ten na Bulletstorm :+)))))) proste spravny Duken Nuken :D:D:D:
  • No hned se neopupínkuj.
  • Možná to tu někdo zmínil ale nemám náladu pročítat celou diskuzi.
    Jen mi příde naprosto komický jak cenzurujou ve videu ženský partie (a to i u monstra)
    Ale násilí apod. ne :D
  • něco chci říct Duke patří mezi legendy Akčních her a neznam dobrou hru jak duke všecky akční hry jsou steorypni bez humuru atd ale duke má smysl pro humor,má rád holky,doutník,rock atd a kdo si myslí že to je sračka tak je blbej,když vyšlo Duke Nukem 3D tak v tej době to byla pecka hra pamětnici si to pamatujou a jestli si někdo myslí že Duke Nukem Forever nebude pecká a kritici to budou kritizovat za blbou hru mě jsou ukradení pro mě Duke bude a bude nejlepší hrou kterou jsem na PC hral !!! žádna jiná a jinak sláva krály Dukovi !!!!! a nikdo se mnou nemusíte souhlasit já vám taky nepíšu že třeba COD je blbost řeknu že je okopirovalo Medal of Honor byl první hrou akci valečnoou a pořád poslouchat že medal of honor okopiroval COD podívejte se na vydaní medal of honor a vydaní COD a pak něco kecejte !!!!!!
  • shame on us, a teď si sbal kufry a emigruj, dle gramatiky soudim, že jsi asi tatar.
  • All bullshit trolls are useless...The man who saves our chick and ultimate alien ass kicker is back
  • Hail to the king baby!!!
  • Moje slova ale pokud se koná o můj příspěvek jen jsem mněl sázku s kámošem a vy jste z toho udělali bůhví co prostě typický češi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší