Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak hlavne cesky servery jsou debilni servery :D:D:D plny kokotu... cechu :)
  • nerikam ze vsichni jsou hackeri a snazim se popsat hru za snipera. Jestli rikas ze zabijes nekoho na vice nez 100 metru jedinym vystrelem (pokud nedas ehadshot) tak lzes. Jen rikam ze je to arkada, ne ze se tam neda zabijet
  • Hrál jsem BF BC 2 na českých serverech pár měsíců a nikdy jsem se zabijením problém neměl..
    A to není jen můj příspěvěk coby zarytého fanouška snažícího se ubránit svůj milovaný titul.
  • Je to uz davno co jsem hral puvodni verzi, ale rekl bych ze tahle HiRes je kompletni. Nechci tu dvat linky na stazeni, ale mam dojem, ze tady: http://www.proasm.com/ najdes vse potrebne. Zabava je to porad VYBORNA !
  • stejne se multiplayer dneska nedá hrat tolik hackeru ze je dneska vsechno nehratelne. Treba v BC 2 je to samy hacker. Dal jsem headshot sniperkou, nebo to byl zasah do krku nevim, chlapik zije v pohode dal. Na 100-200 metru pokud nedate headshot potrebujete dve rany sniperkou aby ste nekoho sejmuli. Tomu ja rikam arkada.
  • jj, tak nějak, moje vlastnosti takový nejsou a v reálu těžko říci jak bych na to u někoho koukal, ale na Dukovi prostě žeru jakej je to namyšlenej, egoistickej, sebestřednej namachrovanej, narcistickej parchant, kterej je ale takovej úplně právem a má všechno na háku, s nikym a s ničim se nemaže, prostě macho king of cool a komu se to nelíbí tak ho vykydlí : )
  • no vidíš, že si přišel k rozumu : )
  • Nevím co tady třepete za kraviny. Tohle bude FPS starý školy. Žádný pokusy o dělání zabíjení "jako v reálu". Tahle hra si na nic nehraje. Prostě to bude jen střílečka, s tucty nepřátel který se na tebe řítí. A budete je kosit. Zábava tam je hlavně z toho vtipu a z absurdity. V záplavě dnešních CoD to bude něco jiného a já jsem za to rád. Těším se na něj. Totální myšlenkovej odvaz nic víc nic míň.
  • Nereaguj, na tuhle nicku nesahat ani přes rukavice. :-)
  • jojo a pak ses probudil a ruka v nočníku vid ?
  • Obávám se že ti kteří to dřív nehráli a je jim dnes 15-18 nedokážou plně pochopit jak hra působila před 15ti lety.Jo jo když je řeč o Dukovy tak si člověk uvědomí jak je starej.
  • johny:
    vizáž: 5/10
    inteligence: 2/10
    pohybové nadání: 5/10
    sociální návyky 0/10
    charakter a přínos pro lidstvo 0/10
    EQ: nelze změřit
  • Rozhodně. Jen hlupák nezná svou rodnou řeč.
  • Jak to vypadá s těma texturama? Kdesi jsem kdysi četl, že to připravujou, ale netušil jsem, že to dodělali...
  • Proč by nebylo tolik pochvalných komentářů? Všichni jsme se báli, že kvůli zhovadilé korektnosti dneška se vytratí pověstný humor známý z jedničky. Gearbox ale dokazuje, že je to blbost a valí jednu hlášku za druhou. Proto to vypadá, že z toho nakonec bude pecka.
  • Já rozhodně nejsem sexistickej steroiďák, ale to neznamená, že v tom virtuálním světě mě to nebaví. Taky nevraždím lidi, ale Dextera miluju.
    Dívčina nepochopila, o čem hra je. Je to oddychovka především pro nostalgiky, ne pro puboše.
    A zaplaťpánbůh za politickou - feministickou - nekorektnost. Už mi leze krkem. Do USA nemůžu, by mě zavřeli hned na letišti, protože bych musel někoho asi zbít :-)
  • Fanousci nikdy nevezmou pragmaticky nazor. Sak v poho, bude to cool, ultra, mega ruuur:)
  • Amylee.Anderson
    Já s nim souhlasim a CoD a Halo fakt nehraju.
  • O hrách, který jsi vyjmenoval, tvůrci neměli ani tušení. Dvanáct let sbírali nápady. Že někdo přišel s něčím podobným během té doby, to je fuk. DN je modla kvůli prvnímu dílu, ne kvůli dlouho nevycházejícímu pokráčku. Ale to by dítě nepochopilo.
    Bude to zábavná rubačka, jestli se ti to nelíbí, nekupuj, nehraj, nekomentuj.
  • Ty taky nejsi d*bil jen proto, že ses narodil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit