Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pecka, návrat Atomovýho vévody. U Duka šlo vždycky jen o tvrdej chlapskej humor, ženský a nekonečný pásy nábojů. Podle mě je Duke takovej herní ekvivalent filmů z 80. let typu Komando a podobně. Podobný filmy se teď v malinko pozměněný míře vracejí viz. The Losers, A-team nebo Expendables. Když se tohle stane s hrama, tak mi to vadit nebude. Na nějakym překombinovanym příběhu plnym zvratů mi nesejde. Tohle má mít příběh typu: "Ráno vstal levou nohou a navíc zemi obsazujou prasata s brokovnicema, vezme kvér a jde si to s nima vyřídit. Doutník v koutku, kapsy plný nábojů a občas prohozená drsňácká hláška. Nezachraňuje Zemi z nějakých vyšší morálních důvodů, ale jen protože ho nakrkli a navíc prasata zavřeli všechny stripkluby. To že zachrání Zemi je jen vedlejší produkt. Dukovi jde jen o to aby mu nikdo nekálel na hlavu."
  • hezky receno. Starej paran v tom ma zmatek *1*
  • Sorry ze ti oponujem ale Duke3D bol daleko viac a od CoD sa hodne lisi. Za prve priniesol v tej dobe novy revolucny engine, level design a styl hrania oproti starym Doom1,2. Od neho sa pak odvijali ostatne hry na rovnakom alebo podobnom engine: Blood, ShadowWarrior, RedneckRampage atd. - aj ked Terminator:FS bola zrejme este vacsia revolucia. Duke3D mal docela hlbku a charm nato ako sam seba nebral vobec seriozne. Priniesol tiez par zaujimavych zbrani, moznost rozbit "cracked wall" granatom a mnoho viac.

CoD na duhej strane bolo ovela linearnejsie a intenzivnejsie, uplne inak sa hralo a tusim nemalo ani mapu lebo by ani nepotreboval.
    Duke3D bol podobne ako Doom1,2 viac o exploration a hladani pristupovych klucov k dalsiemu postupu, CoD zase intenzivny, priamejsi, linearnejsi a akcnejsi.
    Povedat ze medzi nimi neni rozdiel je ako povedat ze neni rozdiel medzi SupremeCommander a Command&Conquer.
  • OK, beru. :-)
  • Joha
    to mala byt sakra reakcia na billyho...
  • Nehledě na to že mezi Dukem a Call of Duty (libovolným) není rozdíl, obě to jsou bezhlavé střílečky žánru "masomlejnek" jen CoD se snaží tvářit že je reálná... Duke nic takového nepředstírá a dělá si z celého toho násílí nebetyčnou srandu... Já si nové CoD už ani nekupoval, stejně mě nejvíc bavila čtyřka a dvojka.... A loňský a předloňský díl mne moc nebavily.... Co se týče enginu Duke je na doomu 3 a já mám doom rád, nepotřebuju grafiku crysis, stejně dneska až na vyjímky neexistuje ošklivá hra a duke je hlavně o bezhlavém střílení do bláznivých potvor z hlubin vesmíru....
  • Joha
    Tri slová: LOL!!!!
  • Joha
    jj tento to vyhral :D
  • Joha
    ^^ You won the internetz! xDDDDD... kokos ked sa rozpamätam na staré Duke Nukem kde sme strieľali do prasat a emzákov... neuveritelne sa na to tesim :D"Was the game any good?" "After 12 f***ing years it should be!"
  • Za Ameriku, holky a pravé habana ! Vzdejte se ubozí - MIMOZEMŠŤANÉ !!!! Ratatatatatatatatatatatata ! USA !!!! USA !!!! Trrrrrr, pif paf bum buc, JSI MRTVEJ TY MARŤANSKEJ ŠMEJDE, MRTVÉÉÉÉJ !!!!! Třes se dívča, jup,jup,jup, pozdrav králi nádivo.... TRRRRR Ka-Blam !

Jo ! Přesně o tomhle ta hra bude ! Teda měla by být a já se na ni těším. Nechci další CoD, kašlu vám na Crysis 2 a další "Megapecky", chci megatestosteron mega b.hny, megazbraně, megakrev, megapotvory a mega americkou vlajku ! Prostě zas takovou dobrou nenáročnou zábavu s inteligencí akčního filmi a Arnoldem či Slyem z přelomu 80-90% a komu se to nelíbí ať to nehraje....
  • asi s tim byly problemy když se to začlo hrát na PC lagy byly a po měsíci byly pryč vole já chci hru dlouho třeba okolo 20 hodin ne zkurvení COD dohraní za 6 hodin Campan co to je za dnešní hry tvůrci serou na delku hry ale jen grafiku frk frk aby to bylo hotový a chceme prachy a jediná hra která mě příde dlouho je Assassins Cred 2 a Borderlands a jinak Gearbox Software umí dělat hry maj tam talentovaní lidi a jsem rád že voni dělaj na Dukovi přitom Randy Pittchord dřív pracoval na 3D dukovi než odešel ze studio 3D realms a sám ví co hráči chtěj od dukena a neříkej že to bude blbost řeknu to takhle blbost bude MW 3 na rovinu krátky a COD okopirovalo Medal of honor byl první FPS hrou nemá cenu to tady psát prostě si zahraj allied assalt kdy vyšel a pak první COD a pak tu něco mektej o tvých zkurvenim a jinak nejlepší Multiplayer má Battlefield
  • ja bych to nenazval kopii ale spis poctou legende :-P
  • Tak hláškoidní Sam je kopie Duka. Ale SS je jinak super zábava, že...
  • ono i to ztáhnutí stojí za pousmání :-)
  • Ty toho víš až ti z toho jde hlava kolem a je to vidět. Tvé posuzování lidí je směšné a jen doufám že z toho jednou vyrosteš.
  • black ops a nejlepsi mp fps na pc???? tak ted nevim jsetli se mam smat nebo brecet :-D
  • anonim ...to mluvi za vse *1*
  • jj her jako duke a serious sam je v posledni dobe uplne minimum coz je skoda.
  • paradni trailer !!! jestli bude podobne povedena i hra, tak se mame na co tesit

Hail to the king, baby
  • Hail to the king, baby!

Na co mit ve hre ralitu ? :D Kdo chce realitu at jde na vojnu, ale presne jak rikas - Rotacak do ruky a postrilet hordy ufounů!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit