Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kde si cetl ze multiplayer fps na PC je debilni ? sam si vypatlane hovadko... zkus si zahrat starsi pecky jako treba quake 3 nebo ut 99 - stale se to hraje a je to milionkrat lepsi jak cod
    to jsou totiz prave FPS, a ne realitu kopirujici cod, ktere se od te reality odklani vic jak quake 3 ><
  • doufam ze to nebude jen kopie serious sama, kdyz tomu u prvniho SS bylo naopak
  • kaja: já si to nemyslím, já to vím. Blbost je, že o tom vůbec může někdo pochybovat. Existují čestné výjimky, ale je jich míň než kousků ovoce v jogurtech D*nno*e (hvězdičky, aby to nebyla reklama).
  • Herní cucáci ať si kritizují. Já jako pamětník už jsem si nového Duka předobjednal (za normální cenu, z ciziny), beru to jako povinnost :-)
  • Ono v tvém případě je jedno, jestli tě budou chytat za slovíčko nebo reagovat jinak. Nemáš pravdu. Kritizuješ něco, o čem nemáš páru a netušíš, jaká síla značky to je. A unikátní hratelnost. A hlášky. Atd. Tak se čeče nediv...
  • V dnešních hrách se velice pomálu objevuje trocha humoru a každej si hraje na -realitu-. Hry tak ztrácí svoji podstatu - že mají být zábavné. Spousta cucáků je teda zkažená novodobými trendy a nedokážou ocenit pořádnou nálož kvalitního humoru.
  • MrSanta...Zase mele pičoviny ach jo
  • omg tohle si ani neztahnu 0/10 *11* *11*
  • souhlasím s tvym nazorem ze jakykoliv multiplayer fps je debilni ale na pc je proste black ops nejlepší. Ty body tam jsou kvuli motivaci aby sis mohl koupit vybavu.
  • Ver mi vsetci ti 1000000001 pirati karibiku po celom svete hraju hlavne neli jenom SP ;))
  • prej solidně hratelní má to dosti bugu :-D *1* *1* *1* a jinak je na to na hovno hra co v tej hře prosimtě vidíš za humor chodit a zabijet a hrát o nějaký debilní body jestli sis koupil original COD BO kvůli multiplayer hraní po netu tak jsi ......!!! a kdo si myslí že Duke patři do tak v tom připadě patři taky i COD a jinak já v žádnej hře jsem neviděl humor :-D
  • MrSanta
    Tvůj post mě tak rozesmál, že ti musím dát plusko. I když píšeš absolutní kravinu *1*
  • Unlock everything in CoD visit CodHack. CA. be a king now *5* !!!
  • mensi pruzkum *1* *1* *1* a bo jediny solidne hratelny MP,tak ty perlis *1* .A ze SP dneska skoro nikdo nehraje sis vycucal z prstu? *1* To ze Sp v cod jako by nebyl neznamena ,ze lidi sp nehraji.
  • delal jsem takový menší pruzkum a CoD BO je momentalne jediny solidne hratelny a zabavny multiplayer na pc. To je realita. Single dneska moc lidi nehraje a hlavne takovouhle traparnu, mozna Crysis 2 nebo dead space 2. Duke je mrtvej a meli ho nechat odpocivat a ne vytahovat ho z duchodu.
  • kdyz uz chces nadavat tak se aspon nauc psat
  • Myslet si to můžeš ale je to blbost.
  • *chytat za slovicka
  • vsetci vedia,ako som to myslel, ale vzdy sa najde jeden blbec,ktory musi vhutat za slovicka.... *7*
  • ucho
    těžko říct, čemu říkáš arkáda. každopádně se jedná o hru a jako hra musí mít nějaké herní principy. tedy je hloupé předpokládat, že si ta hra hraje po všech stránkách na realitu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit