Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    Autoheal:
    nieže by mi autoheal vyhovoval a hrám s ním sa väčšinou vyhýbam alebo ho obmedzím (napr v Crysis je to jednoduché) ALE - autoheal je predsa jedna zo základných funkcií každého organizmu. Ono celé je to zapeklitý problém ako urobiť uzdravovanie tak aby zvyšovalo zážitok z hrania a zároveň pôsobilo reálnejšie. Lekárničky ktoré človeka uzdravia za zlomok sekundy zo strelných zranení sú asi rovnako "logické" ako rapídne zvýšená schopnosť regenerácie tela.

Osobne vidím riešenie vo vhodne kombinácii ochranných prostriedkov (vesta, brnenie) ktoré by po pár vystreloch degenerovali a v určitom bode by projektil prerazil brnenie a nasledovala by smrť. To znamená, že pri zásahu vesty by stačil autoheal a pôsobilo by to reálne keďže by nedošlo ku strelnému zraneniu ale iba "ostrasu" organizmu, lekárničky by tak neboli potrebné (možne len pri zásahu končatín). No a vesty by sa získavali z padlých nepriatelov alebo by ich bolo možné opraviť.
  • kde jsem psal ze jsem konzovoly hrac??? Napsal jsem ze hraju 17let na PC (mys/klavesnice) a ze k tomu hraju i na konzolich. Taky jsme psal ze hry jako COD: Blask Ops jsou komercni s*it. Bud se nauc cist nebo si strc ty svoje rozumy nekam...snazim se tu bavit slusne, ale jako vzdy prijde nekdo kdo nema argument tak zace napadat a lepit na lidi nalepky. míša na rozdil od tebe se mnou aspon vede nejakej dialog a argumentuje...
  • hej viem co su casual hry. skoda ze vacsina hracov to nevie. cod je napr povazovane za hardcore lol. hra co ma health regen, one button insta-kill. v pripade konzol este aj aimbot a neviem este ake vsetky nakazy 'modernych' hier je u mna casual. pretoze je to rovnako primitivne ako drepet pred kinectom a machat pred sebou rucickami
  • Protoze jsem napsal ze autoheal muze byt dobrej kdyz se s tim umi pracovat tak sem casueal hrac? co to je za volovinu? Vis co jsou to casual hry? Ale nechci se hadat. Zkusim to vysvetlit jak to vidim pri hrani...nebavi me se schovavat za rohem a cekat az se mi dobije zdravi protoze me nekdo zrovna trefil a mam o 15% min, takze se drzim v soubojich naprimo do posledni chvile...takze mi ver ze co se tyka adrenalinu a a moznosti ztraty zivota jsem na tom stejne jako treba dejme tomu u half life. To ze nekdo hraje stylem ze je 70% hry schovany za skrini nez se mu dobyje zdravi na plno je jeho blbost...vsechno je to o pristupu. Dal uz se tady o tom rozepisovat nebudu, evidentne to nema smysl...
  • ako ze o tebe nic nevieme? vieme.
    si konzolovy hrac co hraje fps hry na gamepade. ano aj na gamepade sa da hrat dobre aj ked sa to nikdy nevyrovna myske ale ty v tom dobry zrejme nejsi takze by ta nudilo stale zomierat. radsej das prednost pohodlnemu autohealu ktory si dovolis nazvat evoluciou herneho zanru (LOL). all in all si casual gamer. ak tvrdis opak tak si len s*res do huby. a casual gamers a sucasna generacia konzol je presne ten dovod preco su hry take ake su. lebo keby dnes urobil niekto excelentnu fps hru tak takym ako ty (co je vacsina) by sa to aj tak nepacilo. a zadarmo robit nikto neche. prirodzene ze chcu zarobit. tym padom su nuteni robit hru pre siroke tupe masy. nastastie nie vsetci zachadzaju s tym hladom po peniazoch tak daleko ako vyvojari COD.
  • tiez nehram counter strike, ani strielacky. ale za casual som ta oznacil kvoli tvojim nazorom na autoheal ako krok vpred, co je totalna picovina imho, a mal si tu povedanych milion dovodov preco. ty si nepovedal jediny klad autoheal systemu, okrem toho ze sa ti nechce skapinat a pri hrani sa posnazit o to aby si neskapal. ved naco, ved mas barlicku a hra ti ten strateny zivot aj tak nacheatuje naspet behom sekund zeano :)
  • Ash
    naco potom hras hry? ked ta nebavi vyzva a s nou spojene umieranie ak nehras dobre tak potom si radsej pusti neajaky beckovy akcny film kde dokonca nemusis ani otravne magat gombiky na gamepade.
  • a ppreto to bola jedna z najnudnejsich strielaciek bez atmosfery. cisto len grafika, keby nevyzeral crysis tak ako vyzeral tak uz si na to po tolkych rokoch nik nevspomenie.

ale ak si ho mam zastat tak tam mal autoheal aspon nejake opodstatnenie ... supersoldier v nanoobleku. okej
  • Zajimavy jak jsou lidi schopny na nekoho nalepit nalepku aniz by o dany osobe neco vedeli :) Asi te sklamu ale casuel gamer opravdu nejsem. Hry hraju 17let, driv jsem byl zaprisahlej pc hrac, poslednich par let jsem k tomu pridal ps3 a x360. To jan tak naokraj kdyz uz me mas za casual hrace. Ale pokud je pro tebe casual hrac kazdy kdo nemasti denne counter strike tak prosim :)
  • ja neriesim co sa komu paci a nepaci, ja na to pozeram z pohladu gameplayu. tebe sa pacia hry so zlym gameplayom pretoze je to pre teba pohodlnejsie. co mna trapi je ze k tymto hram neexistuje alternativa . RAGE mal byt lekarnickovy...nepaci sa ti to ? mozes skusit ine strielacky s autohealom - mas z coho vyberat. ti co chcu od strielacky vyzvu a dobry gameplay ako za starych casov co ? no ti nemaju co hrat, tak im neostava nic ine len protest (formou picovania na retardovanu uroven sucasneho fps zanru)
  • tuhle nudnou hru jsem nikdy nehral dyl jak 15 min
  • blbost, pozice na konzolich ukladat jde a nahrada load/save jsou chceckpointy, coz je lepsi pristup
  • Crysis 1 měl taky autoheal....a v trom bych zásah konzolí vážně neviděl :D
  • Souhlas a jeste bych dodal, ze se jim pohybuje i kuze na svalech, coz je videt hned ze zacatku tohoto videa,,, a to je vec, kterou jsem jeste nikde nevidel.
  • Autoheal v dxhr je uplne stejna kravina, jako v jinych hrach a rovnez to v nem kazi atmosferu. A jeste v kombinaci se save/load je to uplne v haji.
  • checkpoint je prave kamen urazu, diky nemu je autoheal
  • ...ale ja ti nazor neberu. Jen vysvetluju proc mam rad jinej pristup. Kazda takovahle debata se tu toci ve stylu "jamam rad tohle, coz je automaticky lepsi nez co mas rad ty, takze te budu presvedcovat, ze nemas pravdu v tom co se ti libi" neni to trochu zcestny? Vsichni hrajem to co chcem a nenechame si do toho kecat, tak proc se o tom hadat? Stejne se k nicemu nedojde...
  • Hmm, já mam taky vkus, ale lékarničkovou střílečku, aby dneska člověk pohledal... Přitom je objektivně dokázaný, že autoheal v porovnání s lékarničkou ovliveňuje hratelnost směrem k větší jednoduchosti a pohodlnosti a bohužel i menší zábavnosti, protože takovej je prostě desing hry. Jestli tedy nejsem schopný něco pochopit, pak to, že většina lidí je dnes natolik pohodlná, že jim ten autoheal nevadí a že hry nevnímají jako výzvu, ale jako něco, u čeho se vyvalí a chraň pánbůh, aby po nich hra chtěla víc než minimální kvantum energie. Když se jen vzpomenu, jak jsem potil trička u God of Warů na vyšší obtížnosti... Škoda mluvit:o)
  • imho blbost, nahrada za qick save jsou checkpointy a ty jsou z herni stranky lepsi nez qick save a ukladani po vterinach v nejake akcnejsi casti hry
  • aaah casual gamer :)

pre ludi ako ty by som do takychto hier daval autoheal formou cheatov.

~ idcheats 1 ; isuckatshooters ;
    health-regen enabled. enjoy your unchallenging game

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit