Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta grafika nic moc teda na to ze to ID neustale vychvaloval jakej to bude zazrak, ale pockam na zkutecnou hru, tyhle komprimovany videa to je hnus, ikdyz si to clovjek prehraje v HD. Na druhou stranu parada, ze jsme se dockali dob kdy PC hra vypada lepe jak video *1* *1* *1*
  • no je to otazka vkusu, prave proto hry jako CS nehraju, protoze mam jinej vkus a nebavi me...co na tak jednoduchy veci nejsi schopny pochopit? :)
  • ne je to berlicka pro konzole kde nejde bez HDD udelat save kdykoliv behem hry *11* dementni konzole
  • Objednano, tesim se ale tak si rikam to byl takovy problem udelat ruku ktera by se chopila haku a jizda po lane pusobila vic nez jen jako "presun v prostoru a case"? Totez otevirani dveri nebo sbirani predmetu! *6*
  • ja taky mrsici her *11*
  • neni. v deus ex je prave ze jedna obrovska chyba. je to tam presne naopak. baterky ktore mam sa mi nedobijaju (dobija sa iba jedna) ale zivot ano. aby som si dobil baterku musim zozrat tycinku. to je co preboha?

logicky by sa mali dobijat baterky. (premena energie pri pohybe, recoile zbrani a podobne).
    autoheal v hre ako je deus ex nema co hladat. a dobijal sa tam tak isto rychlo. ked nepocitam boss fighty tak som v deus exovi v podstate nikdy neskapal.
  • naco sem tahat call of shitty. len sa pozri na tento rage gameplay ? nepride ti to retardovane lahke ? proste len ides a vrazdis kazdeho v dohlade, a ani si nevsimnes ze si dostal od nich malu davku. v starej hre ta sral kazdy hit , lebo sa postupne nazbierali a mal si problem. tuto ti moze byt uplne fuk ci ti uberu 5% zivota alebo 95% pretoze za par sekund si aj tak fit. veskere emocie spojene s hranim miznu. radost ked prides dokaliceny k vytuzenej lekarnicke, fuck yea ked s 10% zivota zabijes dalsich 5 smradov bez toho aby ta trafili, nasranie ked po vlastnej chybe zbytocne dojdes o pol zivota a musis pouzit lekarnicku. naucit sa hospodarit s lekarnickami. vsetko toto odpadava, a nahrada za to je prikrcit sa na par sekund niekde v kryte a s prestreliek sa stava rutina a nie vyzva.

suhlasim ze v niektorych hrach je autoheal okej (dxhr) ale v cistokrvnej strielacke kde ide len o to ze chod a zabijaj alebo skap je to uplny vysmech preco nemaju aj nepriatelia autoheal teda ?
  • * Counter-Strikem s autohealem
  • Není to jen otázka vkusu, je to otázka především hratelnosti. Takový Counter-Strike - hmm, to by tu hru určitě pozvedlo! *1* *1* *1*
  • zachvilu ludi prestane bavit magat gombiky a bude tam len press start to win. och to bude ale zabava. ked je niekto lama a skapina tak ma smolu. nech hra sr*cky jak call of duty. od RAGE som teda cakal viac. Resistance 3 nema napriklad auto heal. preco ho musi mat RAGE?
  • jak jsem psal, je to otazka vkusu ... tobe autoheal nevyhovuje, me ano ...
  • Střílečky bez autohealu můžou představovat mnohem větší výzvu. Styl nakoupím pár kulek, schovám se, střílím... nakoupím pár kulek, schovám se, střílím... nakoupím pár kulek... Prostě úplně jiný zážitek, než když máš 5 procent života, před tebou ještě pár tuhejch nepřátel a lékárna nikdy. Autoheal není evoluce, ale devoluce!
  • na konzoli nejde quick save, proto ten trapnej autoheal. Jak ja je nenavidim..
  • Jj, zlepšuješ se! *1*
  • Ale stejne narazis na to ze je to otazka vkusu. Hry hraju uz od prvniho wolfensteina takze jsem mel dost prilezitosti hrat fps a jiny akcni hry ve "starem" stylu. A i tak musim rict, ze mi autoheal pripada jako posun k lepsimu. Souhlasim s nazorem ze lepsi je kombinace s lekarnickama nez uplny autoheal za par vterin. Nerikam ze nechapu tvuj nazor jen mam pri hrani jiny priority. Obcas mi prijde, ze je autoheal zatracovany hlavne proto ze ho vyuzovaji hry ktere jsou komercni bullshit pro masy (CoD:Black ops a podobne), pokud se s tim autohealem pracuje inteligentne a nepouziva se jen jako berlicka aby nebyl citit spatny level design, tak se s nim da budouvat stejny napeti jako v oripade lekarnicek...
  • Troll...
  • sarcastic comment + 100
    flamebait + 50

ratatatatatatatatatata
  • tam se ani neobjevuje +100 kdiz nekoho zabije! to je ale hovadina! *6* Jdu hrat CoD *5*
  • koho nebavi umierat znizi si obtiaznost. autoheal neni evoluce. dojebava dojem z hry, odpada vyzva narocnej prestrelky, ubera to na atmosfere. v oldschool hrach ked si mal minimum zivota a lekarnicku daleko automaticky si prepal na opatrny mod, bol si ostrazity a mal si nakoniec slastny pocit vitazstva ked si to nakoniec prezil. v sucasnosti sa deje co ? nabehnem zacnem drbat dole koho stihnem ak nakupim tak sa schovam na par sekund nez sa uzdravim a idem dalej. je to nakaza. a kedze absentuje health bar . tak tam automaticky nahodia jebnuty 'BLOODY SCREEN ... so real' som dufal ze aspon oldschool ID zostane pri svojich gameplay korenoch
  • Tak tohle bude naprostá bomba!!!! už se nemůžu dočkat!!!! po dlouhé době skutečně originální pařba, díky bohu :) Grafika na mě působí velmi pozitivně a ostatní jako animace, hratelnost, ovládání bude jistě taky skvělé. Jsem štastnej že se u nějaký hry konečně usadím a vydrží nějaký pátek :) Ten začátek má své kouzlo a to sem to nehrál :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit