Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je fuk, kdo co o týhle hře napíše, tak jako tak si to zahraje každej, stejně jako Rage 2, Quake 5, Doom 4, Doom 10....
  • Tak takhle si představuji, že by měl vypadat Falout
  • Vypadá to nadějně. Jediný co se mi z videa moc nezamlouvalo, že nepřítele vydrží docela dost. Mám raději rychlejší akce. Přeci jenom, kolik bys vydržel střel brokovnicí do hlavy, přestože máš kožený brankářský betony? Boss je holt bos-s, ale místo klasiky s mega HP bych uvítal u Bosse výhodu spíše v AI, lepších zbraních, lepší mušce atd - prostě aby byl spíše více nemezpečný, než aby vydržel 5x ránu brokovnicí do hlavy. Stejně s hlavním hrdinou - nechal bych ho exnout po 1 ráně do šišky. Po ráně do nohy kulhat, do ruky mizerná bojeschopnost ... hra nemusí být reálná, ale realita vtahuje - je uvěřitelná.

Každopádně to vypadá velmi dobře. Jsem na to zvědav.
  • už aby tu bola po všetkých tých sračkách !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • první video který mě hratelností zklamalo.. vypadá to nudně
  • Podle mě to bude jedna z her roku, kdou je se mnou?
  • Pete.palis
    nemůžu si pomoct, ale ta hra má pro mě určitý kouzlo a atmosféru....jestli to dělá post-apokalyptický svět alá šílený Max?!... *5*
  • Rage je jako zenskej tenis, samy hekani a zapas nahovno.
  • Ethy
    Vypadá to zajímavě, to určitě, ale jak už tady někdo psal :). Čím víc se blíží vydání, tím víc jde grafická stránka dolů, některý textury jsou fakt hnůj :)
    • vid, proč to tak prasej
  • Začíná se mi to líbit, přestože grafika je na obrázcích a videích čím dál horší *13*
    Některé ty textury jsou přímo ohavné *10* A to pořád tvrdili, jak mají revoluční texturovací technologii nebo co. Např. na těch autech je to jak z dob dávno minulých *9*
    • smejki
      na PC se to chová jinak, tedy podle popisu technologie...
    • Anal.S
      Textury nemají být super kvalitní, ale prostředí bude zase obsahovat více detailů. Nebudou to jen místnosti s pár odpadky na zemi :)
      • Anal.S
        Jde o to že standartní postup je ukrást jinému studiu udělat jednu texturu a tu pak po čtvercích opakovat jako kachličky. U cihlové zdi nepatrný problém, ale třeba na skalní stěně je opakování výrazné (někdy je to vidět třeba na vodní hladině).

http://hothardware.com/newsimages/Item14681/OldWater.jpg

ID Software přišel s myšlenkou, že udělají jednu obrovitánskou texturu třeba 10x větším rozlišení než je běžné, ale ne kvůli samotným detailům, ale aby se právě mohli vyhnout tomuto sebeopakování.

*7* *7*
    • Black_Hand
      ta technologie "megatexture" byla od doby ET:QW podstatne upgradovana a sam carmack uz tomu tak rika jen obcas a vzdycky trochu nejiste :). myslenka megatexture neni ultradetailni textury. ale streamovane textury z jedne obrovske textury.
      http://en.wikipedia.org/wiki/Megatexture
      sam rika, ze jsi jsou vedomi, ze nektery casti jsou mene kvalitni, a ze je to dusledek mnoha dalsich rozhodnuti.
    • dan z kombinace konzole+60FPS ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit