Přejít na výpis diskuzí
Návštěva krytu na dalším skvělém videu z Rage
26.8.2011 | levis
67 příspěvků
-
kazdopadne tomuto sa hovory atmosfericka grafika a vytvarna stilizacia a nie tomu co nedavno pisal ten alibisticky panak z DEUS EX ... konecne sa bojim ci mi to masina zvladne :)
-
God bless megatexture technology!
-
-
kde?
-
-
uhmmm... ve hře?
že ty si pleteš pojmy megatexture a hires texture?
-
-
-
Doufam ze to nebude proste chod a strilej. Cekam RPG prvky aspon jak v borderlandech. Z obycejnych strilecek jsem asi vyrostl *5*
-
to je nějakej mod na Doom3?
-
-
No asi nějakej Fallout mod s megatexturama ... Ale nějak moc mne to neuchvátilo . Vypadá to na stejné tupce jako v F3 ....
-
Vzhledem k tomu, ze postavy pri zasahu bumerangem do zad vylitnou 2 metry do vzduchu, tak se asi jedna o Doom 3: Funny physic
-
-
skoda ze se to tak trha :-/ uplne to kazi zazitek.
-
-
smaz google chrome, zrus fb ucet a pak to pojede *1*
-
-
tady má někdo averzi vůči Chromu? je to jeden z nejrychlejších prohlížečů takže nevím, o co ti jde
-
-
všichni máme vůdči něčemu nějakou tu averzi. U mně jsou to turisti brzdící všechny možné průchody, FaceBook, iTunes... našlo by se toho víc :)
-
-
google chrome nemam, ale s tim FB je to zajimavy tip *1*
-
-
Mně se to netrhá takže problém je u tebe.
-
-
koukám, že tam nepřátelé jen tak postávají a evidentně to je kvůli konzolím, aby je měl hráč šanci trefit viz. podivný míření ve videu :)
-
no nevim,neslany nemastny a vydat to v mesici kdy vychazi B3,ja mam jasno :-)
-
-
Take mam jasno, kupuji oboji. *5*
-
ja taky Bitlefield ani nebudu zkouset tenhle typ her jde uplne mimo me . Na Rage se tesim uz od dob oznameni .
-
-
*15* no comment
-
-
-
nahodte video z PC verze .. takhle je to takove nejake vytuhle a tezkopadne .. jinak atmosferu to ma a to jak muze strilet s pistole kdyz optiku drzi v druhe ruce jsem zatim nepochopil