Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kazdopadne tomuto sa hovory atmosfericka grafika a vytvarna stilizacia a nie tomu co nedavno pisal ten alibisticky panak z DEUS EX ... konecne sa bojim ci mi to masina zvladne :)
  • smejki
    God bless megatexture technology!
    • kde?
      • smejki
        uhmmm... ve hře?
        že ty si pleteš pojmy megatexture a hires texture?
  • Doufam ze to nebude proste chod a strilej. Cekam RPG prvky aspon jak v borderlandech. Z obycejnych strilecek jsem asi vyrostl *5*
  • to je nějakej mod na Doom3?
    • No asi nějakej Fallout mod s megatexturama ... Ale nějak moc mne to neuchvátilo . Vypadá to na stejné tupce jako v F3 ....
    • Vzhledem k tomu, ze postavy pri zasahu bumerangem do zad vylitnou 2 metry do vzduchu, tak se asi jedna o Doom 3: Funny physic
  • skoda ze se to tak trha :-/ uplne to kazi zazitek.
    • dilinja
      smaz google chrome, zrus fb ucet a pak to pojede *1*
      • tady má někdo averzi vůči Chromu? je to jeden z nejrychlejších prohlížečů takže nevím, o co ti jde
        • Hanzales
          všichni máme vůdči něčemu nějakou tu averzi. U mně jsou to turisti brzdící všechny možné průchody, FaceBook, iTunes... našlo by se toho víc :)
      • google chrome nemam, ale s tim FB je to zajimavy tip *1*
    • Mně se to netrhá takže problém je u tebe.
  • Paulcz
    koukám, že tam nepřátelé jen tak postávají a evidentně to je kvůli konzolím, aby je měl hráč šanci trefit viz. podivný míření ve videu :)
  • no nevim,neslany nemastny a vydat to v mesici kdy vychazi B3,ja mam jasno :-)
    • Take mam jasno, kupuji oboji. *5*
    • ja taky Bitlefield ani nebudu zkouset tenhle typ her jde uplne mimo me . Na Rage se tesim uz od dob oznameni .
      • *15* no comment
  • nahodte video z PC verze .. takhle je to takove nejake vytuhle a tezkopadne .. jinak atmosferu to ma a to jak muze strilet s pistole kdyz optiku drzi v druhe ruce jsem zatim nepochopil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit