Přejít na výpis diskuzí
Návštěva krytu na dalším skvělém videu z Rage
26.8.2011 | levis
67 příspěvků
-
Opravte ma ak sa mylim, ale som na 99% presvedceny, ze dabler toho starostu na zaciatku videa je ten isty, ktory nahovoril Colonel Campbell-a v serii Metal Gear Solid :)
-
-
Jojo, taky jsem si říkal, že je to on. Fission Mailed *3*
-
-
tahle hra ma dobrou grafiku a vypada dost dobre i to prostredi a efekty
-
nezajem asi starnu
-
Tak pro me by idealni Rage vypadal trochu jinak. Neco ve stylu "mnohem min strileni a jeste vic atmosfery, k tomu trochu adventurni rpg hratelnost". Vylozena fps typu Quake, coz asi tato hra bude, me extremne nelaka. Ale ten svet, kvuli nemu proste kupuju.
-
V každém videu ty samé zbraně, jestly jejich arzenál nebude po vydání čítat daleko víc kousků tak o té hře ani nebudu uvažovat...
-
-
Ja myslim, ze zbrani bude akorat a co tak koukam na videa z ostgatnich her, nikdy mi nepripada, ze by kazde video bylo s necim jinym...
-
-
Tu hru už od oznámení považuju za mix mezi Borderlands a Fallout 3, koukněte jaký mají ty dvě hry obrovský arzenál zbraní a všeho možného... Pochopeno? Rage má být díky enginu obrovské, proto si myslím že tomu videa co do teď byli k vidění nějak neodpovídají...
-
-
priste ti udelaj video specialne pro tebe . Aby i typ cloveka jako jsi ty byl ubezpecen ,ze tam bude HODNE zbrani . A co takovej Crysis at uz prvni nebo druhej dil tam je taky malo zbrani nebo FarCry a nikdo si nestezoval . Resis tady pekny blbosti .
-
-
v crysis je málo zbraní ale to není hra s rozlehlým světem crysis je koridorovka a do takových her se malý počet zbraní hodí (painkiller, doom, half life) far cry ma velký svět má i optimální počet zbraní... Ty dáváš za příklad crysis ale to je úplně jiný typ hry je rozdíl mezi sandbox FPS (fallout 3) a koridorovou FPS (crysis, doom, atd.) rage má mít mapu obrovskou a volně přístupnou, chceš třeba čtyřiceti hodinovou kampaň celou projít se třema zbraněma v prackách? Já tedy ne...
-
-
tri zbrane tam urcite nebudou . Navic zde jdou cestou jako prave Crysis kde se zbrane budou modifikovat a tim padem fyzicky jich mit budes treba desat ,ale pouzivat je na ctyrycet spusobu . Jen ta zakladni pistole ma asi ctyry mody strelby brokovnice v jednom videu taky strili na vicero spusobu a myslim si ,ze v podobnym duchu to bude tak se vsema . A nezapomen ,ze tam budou i roboti a chladne zbrane . Ja jsem radej pro kvalitu nad kvantitu .
-
-
-
-
-
Ve videu byl videt raketomet, rotacak a plamenomet (rotacak a plamenomet v rukou nepratel, ale predpokladam, ze si je budes moci vzit take). Rage podle me nebude hra, kde budes mit deset zbrani od jednoho druhu jako je tomu treba v COD, ale urcite se jeste dalsi zbrane objevi. Plasma, granatomet, nejaka ultimatni zbran ala BFG se urcite take objevi. To by jinak nebyli ID Software.
Osobne davam prednost rozmanitemu level designu, zajimavym druhum nepratel a nejakym spesl predmetum jako jsou sentry apod. nez hromade jen trochu se lisicich zbrani. -
No 8, případně 10 zbraní s předobjednávkou a 4 druhy munice není zase tak zlé. Snad ty zbraně půjdou i "citelně" upgradovat. Myslím ale, že variabilita boje bude přinejmenším obstojná. Tak jak tak Rage vypadá celkem hodně dobře. Snad to bude vše i velmi dobře namixováno a nenastoupí stereotyp, či tak podobně. Docela se na tenhle kousek těším :)
-
-
Jo oni uz nekde vyjmenovali jake zbrane ve hre budou? Tak to jsem minul. *7*
-
-
Cim vic zbrani tim lepsi hra, co?! *7*
-
-
Záleží jak u které hry, třeba u dooma 3 my měnší počet zbraní nevadí, ale u hry jako je rage kde se už od začátku vývoje autoři vychvalují jak je hra díky enginu rozlehlá, si představuju něco trošku jiného...
-
-
co má co vyspělost enginu dělat s počtem zbraní?
-
tak to ta absolutne nechapem..u Dooma by ti mensi pocet zbrani nevadil? to sa mi zda ako kapitalna hovadina. doom je cistokrvna FPS, to by ta akoze bavilo kosit 30 levelov so 4 zbranami stale dookola?
-
-
-
-
takový važneji pojatý borderlands, líbí se mi to moc.. poslední scéna s "jetpackem" mi připomněla Boba Fetta :)
-
Tohle je vizuálně o několik tříd na Falloutem 3. Takhle má vypadat postapokalyptická hra současnosti.
Jenže Bethesda stejně nacpe svoje logo všude do hry, i když s ní vlastně nemá nic společného. Takže casual hráči budou dělat whoah a nikdy si neuvědomí, jako Todd Howard dostal od Carmacka nakládačku. *13* *10* -
-
asi bych nesrovnaval .. oka F3 je zmetek .. ale treba NW je v pohode (dle meho samozrejme) ... a kazda z techto her k postapo svetu pristupuje jinak .. Fallout byl vzdy o humoru a nadsazce (to nakolik se to dari i novym pokracovanim si prober sam) a Rage, vypada ze na to jde pres hutnejsi atmosferu chaosu ...
-
-
ta brokovnice vypada jako hodne zebracka zbran, tolik vystrelu a prd ucinek, kde je konec bohovsky dvouhlavnovce z doom2?
-
-
třeba používá coin-shot *1*
-
-
grafika je porad doom3, textury doom3. Koho s timhle chtej jako zaujmout ? Hnus.
-
-
nedavno tu o tom byl clanek...grafika neni jen o technologiich, ale i o vytvarnym stylu, kterej zde je neskutečnej.
-
-
ten color grading je fakt sila. pracujou s nim naprosto skvele. (a to nerikam sakrasticky)
-
-
Podle mě krása !! graficky nádherný.
-
-
Mají všechno udělaný , všechno si malují atd. takže se tam neopakují např. stejné dveře nebo okna apod. takže je to všechno originální a tím to vypadá skvěle .
-
-
Jsi si jistý , že se ve hře nic neopakuje ? .... Já bych to tak optimisticky neviuděl . Jistě grafika může konkurovat COD bijákům ale ..... jsi si jistý že tě to pobíhání s bouchačkou bude bavit delší dobu ? Mne znudilo už tohle video .
-
-
Xspy to je dobre aspon prijdes o skvelou hru .
-
-
-
-
-
ta ostrost je krutá...