Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty obliceje vypadaj ... (ne)uveritelne.

Docela by me zajimalo jak dopadne souboj enginu pro pristi generace konzoli. CryTec se vyslovene hodne snazi nachystat si munici pro nextgen konzole. Jsem docela zvedavej s cim se vytahnou hosi z Epicu a co vlastne bude Unreal Engine 4. Meli by to hosi ukazat prvne na letosnim GDC.
  • Jestli takhle nějak bude vypadat žižka 1 tak budu nadmíru spokojen,cryengine je dle mého (zcela neodborného) názoru zdaleka nejlepší engine široko daleko,kam se na to hrabe unreal engine se svou neschopností zobrazit byť jen trochu rozlehlejší lokace...
    • Hairy_Ass
      No, je otázka, jak si z otevřeným herním světem poradí i cryengine. *5*
      • Tak cryengine uměl rozlehlé exteriéry od první verze - od prvního FarCry, tak proč by to teď mělo být jinak?
      • Subjektivně si myslím že nejlepší engin je X-ray (Stalker přesněji Clear Sky) kvůli plně volumetrickým kouřem který se chová jako real. Ne jak Mirrors Edge statickej přez PhysX s brutální náročností. Dále naprosto úžasnými slunečními paprsky (taky krvavě náročné). Nerovností povrchu bez teselace s malou náročností. Rozlehlé lokace nejsou problém. Engin je to starý a je to vidět ale má své taháky. A4 engin použit pro Metro vypadá slibně. však uvidíme jak bude vypadat Last Light.
        http://www.youtube.com/watch?v=7qK3PE0suAE&feature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=NYHcV4o_Z88&list=PLF0D679E7BBB5FF6A&index=2&feature=plpp_video
        • deridon
          X-ray je určitě zajimavý.. nejsem moc znalec, ale využívá správně bump-mapping, že to působí jakoby třeba zeď byla teselovana a přitom je to primitivní bump mapa a vypadá to stejně, to stínování je super i ten kouř.. ale pokud vim, tak ne vždy ten engine fungoval tak jak měl, na moddb jsem četl, že mají lidé celkem problémy na některých sestavách (možná nepatchlé cracklé verze?) animace taky nic moc a náročnost je někdy přehnaná (asi ty zminované sluneční paprsky), lepší optimalizace v další generaci by byla fajn, obzvlášt jestli se pracuje na druhém STALKERovi teda..
          • jn Clear Sky byl docela dost zabugovanej. Po desátým patche už je v pohodě *1* . Na Stalkera 2 vyšlo video s ukázkou animací právě a musím říct že to není špatné. Bump mapa to je ale je tak dobře udělana že ti to vůbec nepřijde.
          • parallax mapping je to že to vypadá plastycky ale to není o enginu ale o shaderech docilit toho muzes v jakem koli modernim enginu
      • JohnyTheZik
        Jsem na to zvedavej :)..

Ja na spicku (aspon pro fps) radim CryEngine, Frostbite a vlastne i ted ten nove upravenej Unreal vypada skvele.. Jen to vyuzit :)
  • Doufám, že tam Dan v té jejich hře udělá toalety v dx11 a pěnkně detailní díky tesselaci :)) A až se budeme z WC koukat na ten nádherný HDR západ slunce to bude nádhera... Uplná idylka :)
    • jesusek
      Ne. Opravdu nejsi vtipný.
      • exmaxx
        Sorry, ale já myslím, že je *1* A Žižkovi fandím!
    • Trol.diskuzni
      Ať udělá cokoliv, nejlepší hrou herní historie se stává... SKYRIM! *5*

(a ty recenze nebyly podplacený...)
      • Kdyz uz tak The Witcher 1,2 ty Skyrime!
        • Trol.diskuzni
          (Absolutely objective and uninfluenced) reviews speak otherwise...
          • A cesky to neumis co! *12*
            • Pepo, ty moulo! *12*
      • Tak nejako sa ten multimiliónový rozpočet na reklamu musí prejaviť.
  • dechberoucí.... prostě užasné. Nicméně udělat hru co to plně využije a nebude to tuctovka to už je těžší.... Na tohle je tupé FPS škoda. Skoro by nebylo od věci za pomocí tohoto udělat něco jako World Online - kopii reálného světa, kde by každý mohl navětívit reálně ztvárněné lokace kdekoliv na světě, kam se ať už z jakéhokoliv důvodu nemá šanci v reálném životě dostat. Dokážu si představit turismus po takto stvárněné Aliašce....
    • Google Earth?
    • Ty si dokážeš představit turismus, ale garantuju ti, že většina lidí si radši představí pobíhat se samopalem v ruce po globální katstrofou zničený zemi nebo ve válce. Takovej virtuální svět by podle mě vydržel tak dva dny a potom už by nikdy nevypadal jako ten, ve kterým žijeme *1*
      • měj e to jasný:-) jenže kdyby to bylo alespoň se vším všady.... vyhřezlý vnitřnosti, utrhlý končetiny, ohořlá těla, krev.... však víte - soldier of fortune - a né jen sice "eye candy" ale jinak "gumová" FPS jako většina soudobých her včetně Crysis. Prostě jen pobíháte, kryjete se a střílíte/mlátíte panáky napněný senem či co. To už mě nebaví. Je to furt to samé. To radši ten turismus než toto.
    • už ty drogy neber *1*
      • drogy jsou fajn
  • to video to uz raz bolo O.o
    • Nebylo, tohle je trochu pozměněný video.
  • Opravdu moc pěkné. S GTX580 žádný problém.
    Už Crysis 2 s DX11 vypadal opravdu krásně, kam se na to cokoli hrabe, kdo dohrál s DX11 na plné detaily s fullHD, ví o čem mluvím.
    • Já tady srovnávám grafiku a idioti reagují na můj příspěvek stylem: "no jo, skyrim, nejlepší rpg všech dob..." Já jsem nehodnotil koncept těchto her, ale navázal jsem na grafickou stránku, kterou hodnotil "kolega" výše.
      Toto je můj poslední příspěvek. Nemá cenu psát své názory, když je lidi zašlapou do země argumenty, které jsou naprosto irelevantní...
      • Trol.diskuzni
        Ale Skyrim JE nejlepší hrou všech dob přece!
    • Kdyz jsem hral Crysis 2, tak nepodporovala ani DX10 a vypadala hur nez jednicka. To ze tam casem DX11 dodali me moc nezajima, nebyla to hra ke ktere bych se chtel nekdy vratit.
    • Krasne az do chvile nez se clovek Oteckem zarazil o blby kandelabr. Fyzika a destrukce byli rozhodne horsi nez v prvnim dile. Vizual neni vse. Nebudu se prit zda vypada lepe Crysis nebo BF3 ale ten u me vyhrava svym destrukcnim modelem. Sice i ten ma k dokonalosti jeste hodne daleko ale dokud ho nekdo netrumfne tak se neni o cem bavit.
    • BF3 vypadá líp. Ale souhlasím, Crysis 2 s dx11 a HD texturama vypadá skvěle... Ale králem bych nechal Skyrim s HD texturama (neoficiální mají vyšší rozlišení než HD pack od Bethesdy) + ENB. Na to nedosáhne ani BF3.
      • Trol.diskuzni
        Jasně, Skyrim je nejlepší hra tisíciletí s nejlepším gameplayem, nejlepší grafikou, nejlepšími herními mechanismy a nejlepšími vývojáři... God bless Bethesda! *5*
        • Už neotravuj, nepíchači.
          • Trol.diskuzni
            Zdravím, spoluobčane! *4*
      • Že skyrim. *15* *15*
      • :DD tak na to mám jinej názor, ale co už Skyrim je Skyrim
      • deridon
        BF3 mi přijde hlavně i lépe optimalizovaný v DX11.. ale zase tam není teselace.. jinak když už zminujem Skyrim s hezkou grafikou, musim jen souhlasit.. a dovoluji si pastnout pár svých screenu, které jsou přímo ze hry, neupravené.. :)

http://skyrim.nexusmods.com/imageshare/images/2111113-1333404241.jpg
        http://skyrim.nexusmods.com/imageshare/images/2111113-1334088430.jpg
        http://skyrim.nexusmods.com/imageshare/images/2111113-1331334437.jpg
        http://skyrim.nexusmods.com/imageshare/images/2111113-1332272119.jpg
        http://skyrim.nexusmods.com/imageshare/images/2111113-1332457049.jpg
        http://skyrim.nexusmods.com/imageshare/images/2111113-1332192554.jpg

jestli někdo ještě říká, že je Skyrim ošklivá hra, tak by si měl projet co nabizí komunita, protože ti z toho udělali klenot.. :)
        • Trol.diskuzni
          Pořád je to hnusné jak noc... *3*
          • až něco podobného dokážeš stvořit sám tak pak teprve kritizuj *7*
            • Trol.diskuzni
              Já o svých výtvorech neříkám, že "je to best RPG game ever", když přitom se jedná jen o zabugovaný brak...
        • jak se jmenuje ten mód s pěknou grafikou co z něho máš ty screeny? díky ;-)
          • deridon
            http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=11318 toto ENB, celkové nasvícení, po stažení je tam několik verzí, podle výkonu.. potom Skyrim HD a hodně dalšího.. musíš to tam prozkoumat a najít co se tě líbí a sedí víc
            • trolo
              http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=14646 (verzia 0.8)

toto je podla mna lepsie. ma to aj mensi dopad na vykon ale hlavne sa mi viac pacia farby + ten lensflare pri kuzlach atd(volitelne) je super.
              tiez cierne pruhy su super s immersiveHUDom to je totalne pecka(tie pruhy su tiez volitelne)
              http://i39.tinypic.com/2s1rscp.jpg
        • Jestly si myslis ze ty obrazky su ingame a neupravovane tak si slazen. *1*
          • deridon
            ehm cože? :D ty obrazky jsou přímo ode mě.. na mém profilu na skyrimnexus.. tak snad vim, že nejsou upravované.. ty jeslty :D
        • Připadají mi nějaké obrázky sprsklé se Zaklínačem, ale to je asi špatný dojem :)
          • deridon
            pravda.. jedná se o mody, které přidavají brnění, zbraně a postavy ze zaklínače
            • Geralt chce viac aa. *2*
        • Mechwarrior_bw
          sry mne sa to nijak extra nepáči :) ale ošklivé to samozrejme nie je...
          • deridon
            samozřejmě.. příspěvek nade mnou je trochu přehnaný, určitě to není nejlépe vypadajicí hra, jen jsem chtěl demonstrovat jak je hra vylepšená za ten půl rok a rozhodně už není ošklivá..
      • Skyrim *1* *1* to jako fakt??
  • Uz aby tu bola nova generacia konzol, kedze na PC uz bohuzial prestali poriadne projekty vyvyjat. Pred 10 rokmi som dufal, ze takato grafika a uzasna filmova atmosfera uz bude v hrach v r.2012 standard... Bohuzial, zatial je to stale len v traileroch na enginy. Tak snad za dalsich 10 rokov...
    • Je smutne, ze moje sli gtx580 by podobnu grafiku zvladli, no vzdy to skonci len pri porte z x360/ps3.
      • Dnešní nejlepší grafické karty jsou tak výkonné, že by jsi Crysis 2 mohl spustit 3x a běželo by to pořád plynule, ale to jsi nemůžou dovolit kvůli našim konzolím aby nevypadali až tak blbě. Tudíž poštelujou optimalizaci a lidé vesele kupujou nejdražší karty které by při troše snahy zvládaly daleko víc.
        • labrador: prosimte zas tak neprehanej. Podivej se na benchmarky ! Ano nejnovejsi karty od AMD nebo Nvidia jsou moc povedene kousky ,ale zas tak zazracne vykonne taky nejsou jak pises. Jenak trailer tady na engine byl vazne peknej.
        • Dnešné grafiky sú tak výkonné, že keď si chcem spustiť Zaklínača 2 v 3dvision, tak potrebujem sli gtx580tok, aby mi to nepadalo pod 30fps a radšej presviedčam samého seba, že ubersampling vôbec nevyzerá dobre, lebo by som na to potreboval asi 3 7970/680-ky.

*15*
          • No moc jsi nepochopil co jsem tím myslel. Každopádně k Zaklínači 2 ve verzi 1.0 mi běžel jen tak tak na střední detaily (g 470gtx), verze 2.1 na plné bez problémů (bez ubersamlingu). A to je právě ta optimalizace, která bude teď s novou verzí co má vyjít třeba ještě lepší........
  • Co z toho když neuměj uděla tpořádnou hru.. A stejně by mě to PC neutáhl..
    • Já s tebou souhlasím.. pokud to bude setsakra dobře vypadat, ale bude jen stále obyčejná střílečka tak kvůli tomu nepořídím ani tu hru.. ani hardware.. o herním čase u dnešních AAA stříleček radši ani nemluvím..
  • Když vidím v náhledu to hranaté ucho tak nemám chuť to ani spustit.
    • No ale to ucho se právě změní k lepšímu ! Tváře tam jsou opravdu pěkné.
      • Tak nakonec to nevypadá vůbec špatně. Už se těším až v tomhle enginu budu běhat s Žižkou po lese.
      • Jj už jsi to jdu spustit :)
  • Trol.diskuzni
    CryEngine and Vavra foreva! *14*
    • Ukončete někdo jeho trápení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit