Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Masa-san
    To byla konzolová verze a asi na nejlehčí obtížnost , doufám, že PC verze bude trochu větší výzvou :)
    Ale taky mě to překvapilo.
  • nedaji se ty videa na tehle strance nejak zvetsit treba rozliseni nebo vetsi okno atd ?
  • Já si udělám člověka nebo norda podle Khala Droga ! (Hra o Trůny)
  • Hairy_Ass
    ....To ví jenom Bůh a vítr kolem nás.... *15*
  • To by mela byt kdyz se na ne primarne vyviji a na PC se to jen portuje.
    Mě jen hlava nebere proč hru která vynika nastrojema na modovani a ma obrovskou komunitu delaj primarne na konzole kde mody nepudou ;-)
  • smejki
    jo, politickou zápletku Morrowindu miluju
  • Urcite to bude dobra hra i na konzolich :)
  • V reálu se krvácí, ve hrách se po boji léčí, co máš za problém? :-D Dneska je autoheal moderní.
  • Otazka je, jestli je k dispízáci neco lepsiho. Ja vim akorat o dark souls a na ten pc hraci nemaji. Grafika a animace je to posledni, hratelnost a herni mechanismy, to je podstatne, na to jsem zvedavy, a to se z videa nepozna. Tihle you tube hraci mi jsou k smichu.
  • Z tech par videi co sem videl, z kratkych konkretnich useku hry, v pochybny kvalite a z buhvijaky verze, bez vlastniho zahrani, bych si zkratka netroufl v tuhle chvili napsat EPIC FAIL. Jestli to bude pruser, i kdyz tomu neverim, uvidime za 2 tydny.
  • Hairy_Ass
    Zápletka v Morrowindu byla ještě celkem solidní, hlavně proto, že se hodně točila kolem politikaření, což i dnes není pro rpg žánr zrovna typické.
  • Hairy_Ass
    Císařská legie asi po smrti posledního vladaře ze septimovské dynastie kvalitativně dosti upadla. *3* *15*
  • Na zapletku sere pes. Cert vem grafiku a animace a podobny pitominy. Hlavni je, ze je to fantasy world, ketrej nevypada jak zkueny omalovanky a ze si tam budu moct delat co chci. A vo tom to je.
  • Mechwarrior_bw
    pokiaľ to čo som ti odpísal nebolo podľa teba k veci tak mám pre teba zlú správu, chyba je na tvojom prijímači.
  • Hairy_Ass
    Příběh je předchozích her je stručně popsaný na: http://oblivion.bonusweb.cz/codex/historie.html

Jinak ve hře zase budou plné regály knih, kde si budeš moct přečíst, co tě jen o lore TES her napadne. *3*
  • Mechwarrior_bw
    zahraj si napríklad Mirrors edge, ten rozdiel je výrazný.
  • proč všem tak vadí absence těla v první osobě ? to je snad to nejmenší
  • Na blbosti je zbytecne reagovat, kdyz ani neumis diskutovat k veci.
  • Masa-san
    Poslední slova
    "Hlavně neprobuď toho medvěda"
    "neboj..."
  • Za ty leta co hraju, uz si troufam rict, ze dokazu hru odhadnout z dvacetiminutovyho videa. Na to clovek nemusi bejt dvakrat genius. Nerikam, ze to nebude hratelny, ale chybi i tam proste znatelnejsi vyvoj. Tohle vydat v roce 2011, kdyz je to podle toho co jsem zatim videl remake Oblivionu, to chce velky koule. Ale oni to lidi sezerou..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit