Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já nemohu než souhlasit :-) Mě to připadá že od Morrowindu prodavaj pokazdy to same, jen trochu zlepsili grafiku. Nastroje uz meli tenkrat, dodelat novy svet neni uz neni takovy problem. O zbytek se postaraj moderi.
  • Pokud si to nekoupis na konzoli :P pac tam mody nebudou.
  • Epic fail je tak akorat tvuj prispevek. Pockej si se soudama na ostrou verzi.
  • tak tak
  • moje slova
  • smejki
    tohle přeci není předváděčka. je mi buřt, jestli mají godmode zrovna na tomhle videu. Jde o to, že až si to spustím já doma, tak se budu muset na první levelu vypořádat s tím samým. Nebo mi snad hra namísto dobře vybavených stráží bude předhazovat krysy?
    Tutorial nemůže být těžký, ale taky musí být logický. Já si tedy nevšim, že by hráč v tom videu dostal do rukou meč supermeč, nebo byl např dočasně okouzlen nějakým boostem.
  • Oblivion byl delanej jako 1st person game. A ta animace skoku v Gothicu 3 taky nebyla zadnej zazrak.
  • I kdyby to byl jen trochu vylepsenej Oblivion, tak to bude porad super. Postupem casu se to doladi modama.
  • no ve videu je vyskok ve vode a nejen ze opet neni videt telo z prvni osoby ale vypada to ze ten skok bude uplne stejne divne kremovej s moznosti zatacet ve vzduchu. a co se tyce animace tak bych se naky novy a hezky nebal. vypada to ze kecy o prekopanym animacnim enginu byly vazne jen kecy.
  • BoB.2
    Já elfa.
  • Ta levitace postav při chúzi (klouzání) a celkové animace mě se*ou už od Morrowindu. Každopádně věřím, že hratelnost a propracovanost světa bude natolik oslňující, že nějaké animace a slabší grafika mi budou fu*k.
  • MrSanta
    Tak jsem to prosvištěl bez zvuku a hodně fofrem a už aby tu byl 11. listopad. Konečně se dá koukat na obličeje a těch šoupátek při vytváření charakteru. To jenom tam strávím dvě hodiny. A ty krásné knihy - budu mít nejsečtělejšího orka ve Skyrimu *1*
  • Doporucuju vsem nerozhodnym - podivejte se na to a hlavne prehodnotte, jestli se ty prachy nedaji utratit za neco smysluplnejsiho nez je tahle tupa konzolovka portovana na PC. Sakra, nekdy mam pocit, ze jsme se omylem vratili do roku 2003-2004, protoze tohle je otres. Zlaty Daggerfall i se vsema chybama...
  • Cemu se vsichni divite? Jakoby to nebylo uz v Oblivionu. Vazne jste priznivci tehle serie?
    Za sebe muzu rict jen jedno-pribeh v tehle serii me nikdy moc nebral. Nuda,klise-proste asi hraji uz moc dlouho na to aby me podobne ''zapletky'' chytly. Ale i tak jsem u Oblivionu stravil cca 110 hodin s hlavni postavou,pokud si dobre pamatuji. Coz u me znamena asi 2-4 mesice hrani. Plus nejake alty. CXim to si bude?
  • BoB.2
    Nezbívá než doufat
  • Tutorial ? Lehká obtížnost ?
  • hodnotim podle dnesniho videa, jak jsem zminil v prvni vete. pokud bude samotna hra vypadat jinak, rad napisu novy nazor :)
  • BoB.2
    Autoheal. *10*
  • Lawliet
    lidi přes vše co tu čtu a bohužel s vámi musím souhlasit (ikdyž jsem tyto videa neviděl) i kdyby to mělo nakonec zůstat graficky jako oblivion modlím se za to aby byl upravenej levelscaling a hratelnost alespon na urovní FO:NV *9*
  • zdeeneek
    Na gamepadu se rpg ovladaji uplne normalne, akorat misto tlacitek na mysi a klavesnici mackas tlacitka na gamepadu - nehledej v tom zadnou vedu *7*
    Problem je trochu pri mireni strelnejma zbranema - chce to trochu si zvyknout, mne to dela obcas problemy, protoze hravam vetsinou na PC a jsem zvyklej na mireni mysi. Ale neni to nic tak hroznyho. Ted pred vydanim Skyrimu jsem na PS3 rozehral Oblivion a krome toho mireni nemam problemy s ovladanim na gamepadu zadny potize.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit