Přejít na výpis diskuzí
(Ne)sledujte úvodních 23 minut z The Elder Scrolls V: Skyrim
31.10.2011 | Petr Poláček
236 příspěvků
-
Spíš bys měl napsat, co od toho čekáš.
-
gamepad maximalne na mlaticky a nejake plosinovky , na ostatne tu je joystick, volant atd. .. klavesnica jednoznacne vyhrava nad gamepadom v rts a fps (vybracie robia hranie tahsim - prosimta uz trepes sprostosti ) , dokonca som nedavno videl clanok kde merali presnost strielania nejakeho konzolistu - velmy zriedkaveho uzivatela pc , a jeho presnost bola o niekolo percent vacsia ako s gamepadom .
A ty si mysliš ze si musime kupovat nove HW doplnky kazdy rok alebo co ? to vobec nie ... sam mam pocitac starsy ako 2.5 roka a utiahnem na nom dnesne hry bez problemov ... sice nie na ultra nastavenia ale stale je to oproti konzoly velky rozdiel . HD tv ti je zbytocna ked konzolove hry nedokazu vyuzit jej potencial .
Problemy v hrach su tu stale a budu tu stale ... nieke mozne aby hned na prvy pokus vyladili hru na svetky mozne hw zostavy na ktorych sa bude hrat ze ? Vyvojari niesu bohovia ... ale dovolim si povedat ze keby neboli konzole bolo by tich chyb o dost menej ako je teraz , pac by sa nemuseli kakat este aj z prerabanim hry z konzole tak aby ako tak sedela aj na pc ze ? ... -
otváranie zamkov je hlavně úplně stejné jako v F3 a FNV. Nevím, co je na tom konzolovitého. Rozhodně je to ale lepší minihra než v Oblivioně nebo čistá statistická klikačka jako v Morrowindu.
-
F:NW dělalo jiné studio, takže redukuješ-li hru na vlastnosti enginu a na minihry, pak se ti asi dostane stejného zážitku - v opačném případě nikoliv.
-
Vsak určite a me zejtra privezou GTA 5 na PC.
Dovoz kámo :)Z budoucnosti :D :D -
Rak na 100% je to vylepšený engin z F:NW a to otevírání zámků je naprosto identický . Já si ale i tak nemůžu stěžovat F:NW mě bavil a od Skyrimu očekávám minimálně stejný herní zážitek
-
ma *3*
-
Je mi upřímě líto konzolistů...tak hnusný textury a vlastně celková grafika...to se nevidí.
-
Spíš si počkám až komunita dodělá to na co se vývojáři vyprdli. Koupím to pak za pár šušňů, doinstaluju 10 patchů (jako obvykle) a doinstaluju vše potřebné pro to aby to bylo hratelné a koukatelné.
Nemusím to mít hned. Raději si počkám. -
Ja nepochybuju, ze to bude kvalitni hra. Minimalne obsahem. Grafika mi prijde oproti Oblivionu mirne vylepsena. Tusim, ze v Oblivionu potvory nehazeli tak pekne stiny (alespon jestli si spravne pamatuju). Ale ten soubojovy system mohli vazne trochu doladit. Pusobi to divne, kdyz ho pretahne sekyrou a s nim to ani nehne. Dead Island je v tomhle o dost dal. A to mam jeste trochu obavy o jizdu konmo. S tim meli Bethesdaci odjakziva trochu problem. Tady by si zase mohli vzit priklad u Assasina. Snad obsah da zapomenout. Ale tesim jako vzdy.
-
Má cenu tuto hrát, pokud jsem nehrál žádný z předchozích dílů?
-
Sry, ale takhle nee;) Klávesnice a myš je dobrá na RTS a FPS..a to beru hlavně MP, protože dneska si i na FPS singl leckdy vemu raději gamepad...proč? Protože vibrace a je to s ním těžší. Auta, sporty, mlátičky a vůbec na vše ostatní mi přijde vhodnější gamepad. Grafiku nepočítám, to je základní premisa. Tam má PC jasně z podstaty věci navrch.Jj máš recht. Na Liveku se musí platit..asi přes kilčo měsíčně pokud si vzpomínám, ale musí. Mody. Beru. Lacinejší hry. Ale jo beru.
Atakdálë do pohádky jestli víš, co myslím(Burian v Byl jednou jeden král;), protože tady už žádný atakdále není;)
Takže co nám z toho vzešlo? No, že ne tolik nároční lidé, kterým nejde o mody (asi se shodnem, že jich je většina), a kteří nemaj v oblibě pouze RTS se můžou na konzoli docela pěkně vyblbnout za cenu, za kterou do PC pořídíš jen grafickou kartu:). (HD TV co ceny nepočítám, tu už maj dneska i moji rodiče a to už je co říct:))
Na druhou stranu se tito nemusejí o nic starat a rovnou bezstarostně hrát. A néé kua jako já, když musim u každý druhý hry něco řešit (ne že by mě to sralo, ale někdy už na to fakt není nálada a čas). Naposledy třebáááá HoMaM 6 a blikající kurzor nebooo Rage a technické problémy, streamování textur, editování configů apod...nebooo Witcher 2 a sekání obrazu určitejch oblastech nezávisle na FPS, něco podobnýho místama v Dukovi...tady se ten atakdál hodí. Řikám jen, že konzole jsou fajn a vedle PC byly odjakživa, tak proč je furt hanit? -
samej odborník na hry.samej kecálista ale hrát to stejně budete.
-
Však to já vím, Oblivion pořád vypadá třeba s Qarl's Texture packem moc hezky... Jde mi spíš o to, že mě navnadily všechny ty screenshoty a video působí trochu jako rozčarování... Ale pořád nebudu soudit, dokud to neuvidím v pohybu na vlastním monitoru, nebo aspoň v 1080p videu.
-
Až vyjdou první recenze, tak toho budeš ještě litovat :)
-
Však je to už letitý engine, Bethesda se nejak zasekla na na starém fyzikálním modelu a renderingu :/ Měli by si vzít do týmu někoho kdo dělal na moderních enginech.
Jako nástroje a modovatelnost maj skvelou, ale vše okolo modelů, animací, fyziky a osvětlení stojí za prd. -
No já doufám že bude inventář zvlášť pro konzole a pro pc nebo to nemá cenu asi *1*
-
nespominali niekde ze na PC verziu bude iny inventar?Dufam ze hej lebo tento je fakt na h...
-
Ono je fakt, že PC je dnes MULTIMEDIÁLNÍ :)
Nevýhoda jsou pak právě ty patche, "nekompatibilita, a další věci, ale tohle by měla vyvažovat grafika, mody atd.
A teď to hlavní: že mají konzole TV? Šak co HDMI to jistí, nebo redukce. A dál si koupíš usb gamepad, a všechno. I kinect dokáže s PC divy :) snad to tu nemusím vypisovat a jde poznat, co sem měl na mysli.
Ale samo, taky jde o gramotnost některých lidí, myslímteď ty míň zkušené...a teď nechci nikoho urazit, třeba lidi co zapnou hru a vůbec jich nezajímá nějaké OPTIONS, prostě nainstalují a hrají, a to je právě ta "výhoda" konzolí, navíc když se to okecá tak se na ty faktory co jsem vypsal nikdy nehledí :) A hle jak jdou výdělky nahoru :P
Ale poberte si to jak chcete, stejně budu spíš pc-zákoně-dobrý a konzolo-zákoně-zlý *16* -
Já myslím že nikdo netvrdil ze to bude nový engine nebo ano? Já v tom enginu stále vidím prvky stejné už od dob Morrowindu. Je to pořád stejné jádro akorát upravované a dál vyvíjené. :-)