Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Natáhl málo šíp jen spadl na zem :)
  • Odulin
    Kamaráde teď si mě rozesmál. O možnosti jde, to jistě, ale teď mi prosím trochu pomoz a řekni mi jaký možnosti máš na pc navíc oproti konzolím....v HRANÍ samozřejmě. A neříkej jen lepší grafiku... Konzole jsou na 2 věci to máš recht...na hraní a na bezstarostný pohodový hraní (žádný drivery,nekompatibilita,0 day patche a já nevim co všechno). Sice je to za cenu horší technický stránky, ale z toho se každej nemusí věšet.
  • two worlds 2 bylo podle me docela hezky
  • Inquisitor
    To viš, některým lidem se prostě nezavděčíš. Jinak grafika je podle mě v pohodě a plně dostačující. Aspoň si to zahraje víc lidí i se slabším strojem.
  • Upřímně podle mě se ho ten šíp ani nedotkl. Natáhl ten luk příliš slabě takže šíp k němu ani nedoletěl, alepsoň tak mi to připadalo.
  • Odulin
    To klidně můžou.;) Víš mě jen se*e, když musim číst takový bláboly o konzolích. Jasně, tak holt asi nemám chodit do diskuzí. Sám pařim už 23.rok, převážně na PC, ale už hezkejch pár let mám k nabitýmu PC i konzoli a pak mi tyhle kecy prostě přijdou mimo mísu. Nikomu samozřejmě brát názor nemůžu, ale zanadávat si na něj snad můžu:) Kór když je venku mlha a za chvíli bude tma:)))
  • V hrani ako aj vo vacsine dalsich veci ktore robime nam ide o moznosti ... cim viac moznosti mas tym si stastnejsi , nehovor ze to tak nieje ...konzole su dost orezane , nemozu toto nemozu tamto ... zatial co na pc mozes robit co sa ti zluby.... takze ja ti teraz od srdca hovorim ze konzole su na dve veci - Na ho*no a na nic ...
  • Neni uplne pravda. Oblivion v dobe vydani mel grafiku spickovou,kterou nerozjel na max detaily snad nikdo. Gothic v dobe vydani taky nebyl nejosklivejsi. A Skyrim? Je hezky,ale chapu rozcarovani nekterych lidi,protoze Morrowind,Oblivion,Fallou 3,Fallout New Vegas-vsechno to vypada na jedno brdo. Vylepsene,ale na jedno brdo
  • BoB.2
    Šíp vyletěl takže natáhl ale na medvěda asi nedostatečně *4*
  • Hmm. Treba jsou ty jejich kecy taky od srdce.
  • Ta grafika neni zadny high end zazrak,ale i tak nechapu ty hystericke narky nekterych lidi. Znovu se ptam-ktere freeform rpg z posledni doby(z poslednich let) melo krasnejsi grafiku?
  • Odulin
    Těšim se jak malej (stejně jako kdysi na Arenu,Daggerfall,Morrowind a Oblivion), ale prvních 23 minut? To fakt nee:))....ty si chci vychutnat pěkně sám.

Jinak ty keci na konzole a jejich grafiku si nechte smradi, beztak víte o hraní ho*no, protože jinak byste nikdy takovýhle kecy nemohli tlačit. (já vim nekorektní, ale zato od srdce):D
  • me o tohle nejde, oblivion mi neprisel spatnej. takovyhle hry typu oblivion, gothic a tak nikdy nevykazovaly (alespon podle me) nejakou extra grafiku
  • Podla mna ani nie , ved on ten luk ani nenatiahol ....
  • BoB.2
    Ty šípy odrážející se od toho medvěda divná to věc.
  • BoB.2
    Mě to připadalo jako Oblivion čekal jsem trošičku zlepšení.
  • Zrušil som objednávku *13*
  • ja si myslim ze u hry nejde o grafiku (nemusi to teda zas vypadat jako Mario, i kdyz to byla pecka :D ), jde hlavne o zabavu, pribeh, celkovej pocit z hrani, aby ta hra mela co nabidnout, abychom se nenudili a aby nas chytla za srdce a radi jsme se k ni vraceli. nevidel jsem ty prvni minuty Skyrimu, protoze patrim mezi ty, co si to predobjednali (ne, nekupuji si hry casto, spis velice zridka), takze nevim jak hrozne to vypada, ale videl jsem tech 20 minut hrani z neurcene casti hry a libilo se mi to. za takovou grafiku jsem rad, protoze to aspon utahnu (a budu rad kdyz na stredni).
  • Mechwarrior_bw
    Precti si jeste jednou co jsem napsal a pak zkus smysluplnou reakci.
  • Precti si jeste jednou co jsem napsal a pak zkus smysluplnou reakci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší