Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    To hrál na nejlehčí obtížnost nebo se mě zdálo že je nesmrtelnej?
  • Mechwarrior_bw
    rozdiel medzi DVD a fullhd 1080p je tak zásadný že to musí vidieť i slepý... ide o úplne iný zážitok. To že tebe sa to zdá vpohode je dôsledok práve toho že si si na zníženú kvalitu jednoducho zvykol. Ten kto nevidí rozdiel medzi 720p na konzolách a povedzme už dnešným PC štandartnom 1200p na PC by si mal nechať čo najrýchlejšie vyšetriť zrak.

a pliesť sem plazmu ktorá vďaka vynikajúcim farbám a kontrastu zadupáva bežný LCD do zeme a tým argumentovať, že z konzolových hier je tým pádom lepší dojem je demagógia najhrubšieho zrna *7*
  • Kdybys radsi pouzival mozek k premyslená nez nadavani. Konzole a pc jsou vedle sebe odjakziva a nikdy si neprekazely. Za upadek pc platformy, najme jeji ekonomickou zavislost na konzolách mohou jine faktory. Schvalne jestli prijdes na to, ktere to jsou.
  • Nechapu, jak muze byt grafika prehypovana...od zacatku je tady tuna screenu a ingame videi, takze pokud jsi neco z toho videl, tak presne vis, jak to graficky bude vypadat.
  • Ma to vyjit 11,11 2011 a on to bude hrat tyden pred .. Ja jsem jenom zvedav jestli se to dostane driv na warez pak uvidime (I kdyz nechci chci to hrat driv nez warezaci).. mame jeste 11 dni +-casu dost
    Kdyby to vypadalo jako tenkrat oblivion ,kterej byl narocnej jak pr** tak z mnoha z nas to nerozchodi
    A vsichni by jste slintali a breceli,ze to chcete jako ja
    Podivejme se jak dnesni hry po grafiky strance vypadaj
    Crysis 2 je o neco lepsi nez Crysis 1 ja napriklad cekal revoluci dalsi v Crysis a nic i kdyz je pravda,ze jsem to nehral v dx 11
    Uvidime za 5 let kam to pujde jelikoz se mi zda,ze jsme se od toho roku 2008 moc neodtrhli
  • Jen klikejte minuska vorezpruti. Chatro konzolova :). Znicili jste bajecny herni svet nas PC hracu. Hanba, fuj, plivu na konzole. LOL
  • Mechwarrior_bw
    jekjejdas: :) to myslíš vážne alebo len žartuješ ? rozdiel medzi DVD a fullhd 1080p je tak zásadný že to musí vidieť i slepý... ide o úplne iný zážitok. To že tebe sa to zdá vpohode je dôsledok práve toho že si si na zníženú kvalitu jednoducho zvykol. Ten kto nevidí rozdiel medzi 720p na konzolách a povedzme už dnešným PC štandartnom 1200p na PC by si mal čo najrýchlejšie vyšetriť zrak.

a pliesť sem plazmu ktorá vďaka vynikajúcim farbám a kontrastu zadupáva bežný LCD do zeme a tým argumentovať, že z konzolových hier je tým pádom lepší dojem je demagógia najhrubšieho zrna.
  • Pitomost :-). Ja na PC hraju 20 let, po celou dobu high end sestavy, ps3 mam rok a pul. A fakt je ten, ze 720p je pro televizi a beznou pozorovaci vzdalenost v obyvaku uplne v pohode. Konec koncu, dvd ma jeste mensi rozliseni a lidi se nijak nehrnou do bluray filmu s tim, ze dvd je nekoukatelny. Na kvalitni plazme konzolove hry vypadaji dobre a maji lepsi atmosferu nez na pc. Mam nekolik her jak pro pc tak ps3, treba oblivion, borderlands, fallout 3, fallout nv, batman arkham asylum a vsechny je radsi hraju na te ps3, na konzoli maji proste lepsi atmosferu. Nemam nic proti pc, rad si na nem zahraju stare pecky i skvosty jako shogun 2 nebo frozen synapse, ale musim protestovat proti odsuzovani konzoli. Protoze i pres svuj slabsi hardware poskytuji skvelou zabavu. Ted parim dark souls a zcela uprimne, nic na pc se tehle hre nevyrovna a lituji kazdeho hardcore rpg hrace, ktery si ji nemuze zahrat. A o tom to je, Hrac hraje hry, to nejlepsi, co se mu nabizi, bez ohledu na cem to bezi, svate valky o platformy vedou jen nevyzrali fanatici.
  • To je dan za ty podelany konzole. Grafika na ho vn o a postavy misto aby hodily tak levitujou. Podelany konzolovi smasky, do pekla s vama.
  • Pitomost :-). Ja na PC hraju 20 let, po celou dobu high end sestavy, ps3 mam rok a pul. A fakt je ten, ze 720p je pro televizi a beznou pozorovaci vzdalenost v obyvaku uplne v pohode. Konec koncu, dvd ma jeste mensi rozliseni a lidi se nijak nehrnu do bluray filmy s tim, ze dvd je nekoukatelny. Na kvalitni plazme konzolove hry vypadaji dobre a maji lepsi atmosferu nez na pc. Mam nekolik her jak pro pc tak ps3, treba oblivion, borderlands, fallout 3, fallout nv, batman arkham asylum a vsechny je radsi hraju na te ps3, na konzoli maji proste lepsi atmosferu. Nemam nic proti pc, rad si na nem zahraju stare pecky i skvosty jako shogun 2 nebo frozen synapse, ale musim protrstovat proti odsuzovani konzoli. Protoze i pres svuj slabsi hardware poskytuji skvelou zabavu. Ted parim dark souls a zcela uprimne, nác na pc se tehle hre nevyrovna a lituji kazdeho hardcore rpg hrace, ktery si ji nemuze zahrat. A o tom to je, Hrac hraje hry, to nejlepsi, co se mu nabizi, bez ohledu na cem to bezi, svate valky o platformy vedou jen nevyzrali fanatici.
  • adahn
    A sakra... no tak ten začátek vypadá vážně hrozně. Moc se mi nechce věřit, že jde o nový engine, když mi skoro celé úvodní město připadalo jako Fallout 3 ve fantasy prostředí. No nic, jen kvůli grafice předobjednávku rušit nebudu, ale optimismem mě to moc nenaplnilo *9*
  • ...no jasne, ake je to len hnusne, low res a pri prechadze lesom vobec nezvladli vonu sisiek - namiesto borovicovych dali smrekove, v niektorych castiach dokonca vyprazane a draci u nas vyzeraju celkovo ovela lepsie...no uplny skandal...a vobec aj tak to nikto na svete nebude hrat... :D
  • Ať si říká kdo chce, co chce, mně se to líbí. Pokud to bude alespoň mít děj jak poslední oblivion tak se těším *5*
  • Mechwarrior_bw
    áno veď mne sa to v princípe páči... len dúfam, že sa na ťažších zámkoch človek potrápy podstatne viac.
  • No pravda že v otázkách animace se zdá že od F3 moc nepokročili... To tam ještě nebyl ten klouzavý pohyb když jdeš s postavou do strany... Doufám že aspoň tedy příběh bude lepší než v Oblivionu...
  • suhlas
  • To otvaranie zamkou bolo pouzite uz vo Fallout 3 takze je logicke ze co dobre funguje sa da pouzit aj dalej . ale je to fajn system takze moze byt.
  • Mechwarrior_bw
    ale no, možno si borec chcel iba precvičiť one hand push-up :)
  • Nemusim nikoho zalovat vidim totiz dobre, a nato ako bola ta grafika prehypovana vyzera biedne. Witcher 2 je uplne ina liga co sa tyka grafiky, ale to zas nieje tak otvoreny svet.
  • no neviem mne by ani nevadila TA GRAFIKA, ale tie pohyby jak na lade, a ten subojovy system, stale rovnake nic sa nezmenilo od oblivionu...nic moc teda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit