Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevime taky z jakyho stadia vyvoje je to video, kdo vi kdy ho natocili a uniklo az ted. co tu ctu, tak bych rad videl to klouzani postav a pomaly zvedani ze zeme, ale nechci prijit o zazitek, pokud teda nakej bude.
  • No, každému člověku jde vždycky o něco jiného, já tedy upřednostňuji hratelnost. Ale také se stane že hezká grafika se spojí s dokonalou hratelností, ale to jsou pouze některé vyjímky. ;)
  • Cahir
    Tak to byl hodně slaboučký úvod. Taky vám průběh celé situace od napadení drakem připadal nelogický a přitroublý??

A nikdo mi nenakecá, že tohle je zbrusu nový engine. Zase to plavání a těkání postav.... Tohle se hodí tak maximálně jako průvodce virtuálním Římem, bojování je utrpení.
  • Přesně tak, nejdřív posoudit. Ale nejspíš si budu muset sáhnout do kapsy a pořídit si ovladač Microsoft Xbox 360 controller, ten je prý na něho nejlepší. :)
  • ale nekde jsem cet ze prej pro ty co chtej hrat na klavesnici nebude omezenej pocet tlacitek na pocet tlacitek u gamepadu, ze na klavesnici bude spousta "funkci" co na gamepadu nebudou, tak nevim
  • si pockej na mody a budes koukat co ten engine dovede, podobne jako u jinsich her ktere nabizi modifikace tak i tu se vsadim ze zandlouho prijde HD Texture Pack stejne jako u jeho predchudcu a hra bude k nepoznani, viz napr http://www.youtube.com/watch?v=1hZWKK_oy_s
  • Kdyz se veme v uvahu ze je to vyvijeno primarne na Xbox tak je ta grafika krásná.
  • BoB.2
    Bohužel máš pravdu.
  • Jn, bohužel to nebude nic moc zážitek, protože je to vyvíjené primárně pro gamepad :(
  • BoB.2
    Zkusím voboje tady ve Fight Clubu vychvalovaly Gamepad akorát to mířením je na prd když chci hrát za lučišníka, ale nejsem z těch co zavrhujou Gamepad vyzkouším a uvidím.
  • SRY, ale tohle je fakt hrůza. Levitující a klouzající se postavy, naprosto zbabraný a nepřehledný inventář (horší se vidí málokdy), hloupé animace postav a tupé scripty (udělej A a stane se B). Dokonce je vidět i špatně nascriptované pasáže (viz. příchod kapitánky k vězni před stětím a "dorovnávání" postavy do animace), chybějící stíny ve scénách u okolních předmětů atd.....
    Ležérní zvedání postavy ze země při sražení drakem (či co to bylo) stylem "šak kurňa neni kam spěchat" je směšné, možná spíše i k pláči.
    Textury a grafiku dále rozebírat nehodlám, snad až to uvidím na PC.
    Za mě nic nového a obrat spíše k horšímu.
  • Nejde o ovládaní i když myš + klávesnice jsou nejlepší, alej jde hlavně O GRAFIKU. *16*
  • Klávesnica a myš, rozlíšenie obrazovky grafika , hardware si tam narveš aký chceš (niesom obmedzený malím hdd a nemusím furt menit disky z hramy) , nemám obmedzenie len na XBOX LIVE PSN a pod. , mám pocit že ešte musíte doplácať ak chcete hrať online (pardon ak sa mýlim) , mody na hry (hlavne na TES hrách ohromná vec), lacnejsie hry .... atakdalej :)
  • mys a klavesnice, gamepad mi nikdy nesed, neumim s nim mirit a vadi mi i to rozhlizeni s nim
  • Smím-li se zeptat, na co plánujete hrát Skyrim na PC ? Na kombinaci myši + klávesnici nebo pouze gamepadu ? :)
  • BoB.2
    Taky ten AUTOHEAL je vopruz doufám že to pujde vypnout.
  • To je dobře. Blb jako ty si ji nezaslouží hrát. :)
  • Mě se ta hra líbí. Stejně většina hráčů bude mít tu hru zadarmo (tak ať nebrečej warezáci) a rozjede ji na střední detaily. Chápu, že jsou lidi naštvaný když daj za PC sestavu 50 kolíků (jako já...) a pak musej mhouřit oči nad grafikou, ale hold vydavatel je obchodník a ne lidumil. Prioritní bude pro něj platforma co nejvíc vydělává a pak to překlopí na platformu, kde je ziskovost nižší.
    Dnešní PC hráči chtěj prostě nejúžasnější grafiku optimalizovanou, aby to rozjeli na kalkulačce, příběh jak od Shakespeara a to vše za dara.... No i když proč ne?... Za ten rozpočet na vývoj.... *1*
  • Tak s ohledem na to jak je hra rozlehlá , kolyk je v ní možností a věcí tak to nemuže mít grafiku jak třeba zaklínač 2. RPG hry nikdy neměli nějakou high end grafiku. prostředí bude hodně dobře pusobit jako celek , jako třeba rage. na pc bude mít určitě grafiku hezčí a s tohohle videa se nic soudit nedá krom toho že to začíná sakra dobře.
  • no dobre, to je sice pravda, ale kdyby to udelali jako tenkrat a skoro nikdo to nerozjel, kdo si to koupi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší