Přejít na výpis diskuzí
(Ne)sledujte úvodních 23 minut z The Elder Scrolls V: Skyrim
31.10.2011 | Petr Poláček
236 příspěvků
-
Je mi upřímě líto konzolistů...tak hnusný textury a vlastně celková grafika...to se nevidí.
-
co mi to děláte ? jak mám asi odolat když je to přes celou stránku áááááááááááááááá :D
-
Doufám, že se podle toho řídíš i v jiných oblastech svého života a když máš mořnost, tak něco ukradneš v obchodě nebo třeba obereš starou bábu v parku.
-
lidi přes vše co tu čtu a bohužel s vámi musím souhlasit (ikdyž jsem tyto videa neviděl) i kdyby to mělo nakonec zůstat graficky jako oblivion modlím se za to aby byl upravenej levelscaling a hratelnost alespon na urovní FO:NV *9*
-
me o tohle nejde, oblivion mi neprisel spatnej. takovyhle hry typu oblivion, gothic a tak nikdy nevykazovaly (alespon podle me) nejakou extra grafiku
-
-
Neni uplne pravda. Oblivion v dobe vydani mel grafiku spickovou,kterou nerozjel na max detaily snad nikdo. Gothic v dobe vydani taky nebyl nejosklivejsi. A Skyrim? Je hezky,ale chapu rozcarovani nekterych lidi,protoze Morrowind,Oblivion,Fallou 3,Fallout New Vegas-vsechno to vypada na jedno brdo. Vylepsene,ale na jedno brdo
-
-
no dobre, to je sice pravda, ale kdyby to udelali jako tenkrat a skoro nikdo to nerozjel, kdo si to koupi?
-
-
-
No nic moc, vyzera to jak Oblivion cakal som viacej :( Ale dam tomu sancu uvidime.
-
-
zazaluj sveho ocare a jestli ho jeste nemas tak si rychle nejakeho najdi
-
-
Nemusim nikoho zalovat vidim totiz dobre, a nato ako bola ta grafika prehypovana vyzera biedne. Witcher 2 je uplne ina liga co sa tyka grafiky, ale to zas nieje tak otvoreny svet.
-
-
Nechapu, jak muze byt grafika prehypovana...od zacatku je tady tuna screenu a ingame videi, takze pokud jsi neco z toho videl, tak presne vis, jak to graficky bude vypadat.
-
-
-
No jo, spoustu lidí co jsme četl po fórech nadávalo, že např. animace jsou hrozný.
Osobně od Skyrimu čekám velký h*vno, takže mě může jen příjemně překvapit.
-
-
Viděl, zaslintal, vypnul a už nikdy nezapnu :D
-
Mě se ta hra líbí. Stejně většina hráčů bude mít tu hru zadarmo (tak ať nebrečej warezáci) a rozjede ji na střední detaily. Chápu, že jsou lidi naštvaný když daj za PC sestavu 50 kolíků (jako já...) a pak musej mhouřit oči nad grafikou, ale hold vydavatel je obchodník a ne lidumil. Prioritní bude pro něj platforma co nejvíc vydělává a pak to překlopí na platformu, kde je ziskovost nižší.
Dnešní PC hráči chtěj prostě nejúžasnější grafiku optimalizovanou, aby to rozjeli na kalkulačce, příběh jak od Shakespeara a to vše za dara.... No i když proč ne?... Za ten rozpočet na vývoj.... *1* -
Když si vzpomenu na začátek Oblivionu, tak i hloupá krysa mi mohla natrhnout zadek a u zombie už sem se potil, ale na tomhle videu hlavní hrdina zabiják číslo jedna a protivníci padají jak hrušky zbroj nezbroj. trochu nuda ne ?!
-
-
Pokud jsi u oblivionu nasadil ,,posuvnik obtiznosti,, na nejlehci, tak stacilo aby jsi kychnul a vsechno okolo tebe popadalo mrtve. Soudit podle videa na obtiznost hry se moc neda.
-
No pokud tam půjde nastavit obtížnost jako v Oblivionu tak to budou místy tuhé bitvy
-
to bude urovní??alespoň doufám?
-
-
grafika hrozna, vyzera to ako Fallout vo fantasy kabate...
-
-
Dobrej odhad.
http://www.computerandvideogames.com/324014/skyrim-is-more-like-fallout-3-than-oblivion-bethesda/ -
-
Fallout 3 je jedna z naj hier modernej ery az na to technicke spracovanie.
-
-