Přejít na výpis diskuzí
Nečekané oznámení Dark Souls II doprovází tematické video
8.12.2012 | Petr Poláček
101 příspěvků
-
Ale mne to nevadí, pretoze chcem biely, ten cierny vyzera obycajne !
-
Já jsem jednou (při boji s OaS bossem) málem prohodil ovladač oknem. *1*
Nekecám. *5* -
Možná to maj zamčený slováci
-
Plně chápu, naštěstí PS3 ovladač se kterym jsem to hrál na PC vydrží opravdu hodně :D
-
haha já taky :) měl b to zase rozehrát.. stejně tak jsem se hrozivě nasíral u Dragons Dogma (taky perfektní RPGčko :)
-
Ja si prave rikam..
-
http://store.steampowered.com/app/211420/ Nevím co se děje u něj doma, ale DS lze normálně koupit.
-
Rozumim tomu ze DS na Steamu neni dostupny?
-
No já si na ničení drahých věcí dávám pozor. Vždy vše odložím a pak to začne.
-
dobrý trailer, čím méně zobrazeného textu a rádobyepického hlasu "uvaděče", tím líp
-
To si este dobry, ja som si poskodil ovladac !
-
2Arnold: Jako kdybys to ty koupil. Pohádky si vyprávěj někomu jinýmu. *3*
-
Njo. Ak to vyjde na PC, tak snad sa to na Steame tentokrat objavi aj bez region locku...
-
Doufám,že to nesoudíš na základě jednoho anime/filmu/hře/manze,protože to něčeho se japonský styl hodí(princezna mononoke,cesta do fantazie),a do něčeho to zapadá asi tak jako drát do oka(mass effect,dragon age).Někdy zase japonci vymyšlejí nehorázné hovadiny,či svět vidí až moc světle.
-
Jasne, kdyz si zato nezaplatil a stahnuls to, tak jasne, zadarmo supr. Bačkoro...
-
Ježiš to zas bude vztekání. Když jsem hrál Dark souls musel jsem u sebe mít polštář abych do něj mohl co chvíli buchat pěsti. Takže se těším na další díl. Víc bizardních monster, víc atmosferických lokací, víc strachu ze smrti.
-
Vskutku, to tam trochu chybí, i když každý člověk, který se o to nějak víc zajímá, si ty ofic. stránky najde. Hlupák nebo troll si tady odplivne a zase odejde trollovat či dělat hloupého jinam.
-
Prečo v článku nie sú spomenuté platformy? ... však všade sa píše, že tento diel ide rovno vyjsť na všetky tri platformy - PC, Xbox360, PS3... toto všetko je na stránke Namca a ofic. stránke Dark Souls 2.. aspoň by v diskusii ubudlo príspevkov, ako napríklad "ak to nejde byť na PC, tak..." a podobne
-
Ledaže by to bylo z klasického izo pohledu. 3rd person Diablo fakt ne, děkuji.
-
Výmaz kámo seš a ke všemu absolutně neschopnej...